Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija ( 8 tema )

Sveikutes,ech susiduriau ir as su CIN2 laukia kovo pradzioj konizacija.pati turiu 4men leliuka,maitinu,sunku bus
Atsakyti
Sveikutės,
QUOTE(anolliukas @ 2012 02 19, 22:41)
Rytoj po piet lekiu i poliklinika,tai vakare laukite naujienu is pirmojo fronto mirksiukas.gif

Laukiam laukiam mirksiukas.gif.

QUOTE(raskila3171 @ 2012 02 20, 15:38)
Sveikutes,ech susiduriau ir as su CIN2 laukia kovo pradzioj konizacija.pati turiu 4men leliuka,maitinu,sunku bus

Sveika likimo drauge 4u.gif. Man irgi rado CIN2 ir jau po viskam. O tau stiprybės mirksiukas.gif, svarbiausia, kad tą blogį laiku nustatė. Svarbiausia labai nesinervink, o daktarai gal atsižvelgs, kad dar maitini mažulį ir pasiūlys geriausią jam ir tau variantą mirksiukas.gif. Sėkmės 4u.gif.
Atsakyti
QUOTE(raskila3171 @ 2012 02 20, 14:38)

Sveikute.
Tikrai ne kas,maziuka nesioti reikia,po konizacijos sunkoka.Na,bet gerai,kad ne metuku,gal bent nesveria daug.
Sekmes 4u.gif

Siand.buvau pas gine,tepe vaistais,tai dar karta paklausiau del KT.Pasakeir ji butinai gerti(kai pasides mmm)nuo komplikaciju.
Konizacijos ats.dar nera doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo orxid: 20 vasario 2012 - 16:25
QUOTE(raskila3171 @ 2012 02 20, 15:38)

stiprybes 4u.gif viskas bus gerai-nesijaudink 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(orxid @ 2012 02 20, 17:18)
Sveikute.
Tikrai ne kas,maziuka nesioti reikia,po konizacijos sunkoka.Na,bet gerai,kad ne metuku,gal bent nesveria daug.
Sekmes 4u.gif

Siand.buvau pas gine,tepe vaistais,tai dar karta paklausiau del KT.Pasakeir ji butinai gerti(kai pasides mmm)nuo komplikaciju.
Konizacijos ats.dar nera doh.gif

tai aisku ,jei sake tai gerk.o kokiais vaistais tepa ir del ko?man tai nieko netepe g.gif ir is vis po 2 men tik pasirodziau g.gif
Atsakyti
QUOTE(_noraa_ @ 2012 02 20, 21:58)
stiprybes 4u.gif viskas bus gerai-nesijaudink 4u.gif
Papildyta:

tai aisku ,jei sake tai gerk.o kokiais vaistais tepa ir del ko?man tai nieko netepe g.gif ir is vis po 2 men tik pasirodziau g.gif

Siand.vel begau is ryto pas gine.liepe atsinesti peroksido,praplauna ir patepa deguonimi(ji taip sake)-tai toks juodas skystis,kiek maciau.Tepa,kad geriau gytu.
Sake bent jau 3 dienas pavaikscioti,kiek lieps tiek eisiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(orxid @ 2012 02 21, 10:12)
Siand.vel begau is ryto pas gine.liepe atsinesti peroksido,praplauna ir patepa deguonimi(ji taip sake)-tai toks juodas skystis,kiek maciau.Tepa,kad geriau gytu.
Sake bent jau 3 dienas pavaikscioti,kiek lieps tiek eisiu smile.gif

na va kokia gera daktare thumbup.gif man tai nieko nedare ir net nesake,kad reiktu ar pasiulytu g.gif na bet jau tiek to-sugyjo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(anolliukas @ 2012 02 19, 22:41)
Butinai pranesiu 4u.gif
Rytoj po piet lekiu i poliklinika,tai vakare laukite naujienu is pirmojo fronto mirksiukas.gif

kaip sekesi?kokios naujienos? 4u.gif
Atsakyti
[quote=_noraa_,2012 02 21, 09:57]
na va kokia gera daktare thumbup.gif man tai nieko nedare ir net nesake,kad reiktu ar pasiulytu g.gif na bet jau tiek to-sugyjo smile.gif
Papildyta:
Kiek skaiciau,tai tikrai nepastebejau,kad kam nors siulytu vaikscioti proceduroms po konizacijos,turbut ne kiekviena gine nori papildomo dabo g.gif
Na,bet svarbiausia,kad tau gerai sugijo ir be tu proceduru mirksiukas.gif

O anoliukas tikrai galetu parasyt kaip sekesi...laukiam smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, visoms geru rezultatu 4u.gif
as siandien pas gyd jau gavau kovo 5 nuosprendi, tik ji sake nezino, priklausys nuo gyd, pilna ar spinaline narkoze duos
o po visu tu proceduru, man jau po 2sav liepe pasirodyt, sake kai isgysiu, nuo kontraceptiku nepabegsiu, jais bandys sureguliuot gausu sirgima, ir sunkius pms
Atsakyti
Sveikutes
sanu girdeti kad pas dauguma is musu nera blogo rezultatai thumbup.gif
Man vakar paskambino gydytojas pasake,kad rado ASCUS tai sius dabar kolposkopijai,o tada bus matuti ka jie ten ras g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2012 02 18, 11:48)
Mano ginekologė sako, kad beveik visoms po konizacijos nebelieka ŽPV.

laba,
ir man taip sake.
Nes ispjauna ta vieta kur virusas koncentruojasi tai kartu ir ji nupjauna
Atsakyti
QUOTE(Clarissa @ 2012 02 24, 00:01)
laba,
ir man taip sake.
Nes ispjauna ta vieta kur virusas koncentruojasi tai kartu ir ji nupjauna

Labai norėčiau tuo tikėti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2012 02 24, 10:07)
Labai norėčiau tuo tikėti  rolleyes.gif