Sveikutes,ech susiduriau ir as su CIN2 laukia kovo pradzioj konizacija.pati turiu 4men leliuka,maitinu,sunku bus
Sveikutės,
Laukiam laukiam
.
Sveika likimo drauge
. Man irgi rado CIN2 ir jau po viskam. O tau stiprybės
, svarbiausia, kad tą blogį laiku nustatė. Svarbiausia labai nesinervink, o daktarai gal atsižvelgs, kad dar maitini mažulį ir pasiūlys geriausią jam ir tau variantą
. Sėkmės
.
QUOTE(anolliukas @ 2012 02 19, 22:41)
Laukiam laukiam

QUOTE(raskila3171 @ 2012 02 20, 15:38)
Sveikutes,ech susiduriau ir as su CIN2 laukia kovo pradzioj konizacija.pati turiu 4men leliuka,maitinu,sunku bus
Sveika likimo drauge

QUOTE(raskila3171 @ 2012 02 20, 14:38)
Sveikute.
Tikrai ne kas,maziuka nesioti reikia,po konizacijos sunkoka.Na,bet gerai,kad ne metuku,gal bent nesveria daug.
Sekmes

Siand.buvau pas gine,tepe vaistais,tai dar karta paklausiau del KT.Pasakeir ji butinai gerti(kai pasides mmm)nuo komplikaciju.
Konizacijos ats.dar nera

QUOTE(raskila3171 @ 2012 02 20, 15:38)
stiprybes

Papildyta:
QUOTE(orxid @ 2012 02 20, 17:18)
Sveikute.
Tikrai ne kas,maziuka nesioti reikia,po konizacijos sunkoka.Na,bet gerai,kad ne metuku,gal bent nesveria daug.
Sekmes
Siand.buvau pas gine,tepe vaistais,tai dar karta paklausiau del KT.Pasakeir ji butinai gerti(kai pasides mmm)nuo komplikaciju.
Konizacijos ats.dar nera
Sekmes

Konizacijos ats.dar nera

tai aisku ,jei sake tai gerk.o kokiais vaistais tepa ir del ko?man tai nieko netepe

QUOTE(_noraa_ @ 2012 02 20, 21:58)
stiprybes
viskas bus gerai-nesijaudink 
Papildyta:
tai aisku ,jei sake tai gerk.o kokiais vaistais tepa ir del ko?man tai nieko netepe
ir is vis po 2 men tik pasirodziau 

Papildyta:

Siand.vel begau is ryto pas gine.liepe atsinesti peroksido,praplauna ir patepa deguonimi(ji taip sake)-tai toks juodas skystis,kiek maciau.Tepa,kad geriau gytu.
Sake bent jau 3 dienas pavaikscioti,kiek lieps tiek eisiu

QUOTE(orxid @ 2012 02 21, 10:12)
Siand.vel begau is ryto pas gine.liepe atsinesti peroksido,praplauna ir patepa deguonimi(ji taip sake)-tai toks juodas skystis,kiek maciau.Tepa,kad geriau gytu.

na va kokia gera daktare

Papildyta:
QUOTE(anolliukas @ 2012 02 19, 22:41)
Butinai pranesiu
Rytoj po piet lekiu i poliklinika,tai vakare laukite naujienu is pirmojo fronto

Rytoj po piet lekiu i poliklinika,tai vakare laukite naujienu is pirmojo fronto

kaip sekesi?kokios naujienos?

[quote=_noraa_,2012 02 21, 09:57]
na va kokia gera daktare
man tai nieko nedare ir net nesake,kad reiktu ar pasiulytu
na bet jau tiek to-sugyjo 
Papildyta:
Kiek skaiciau,tai tikrai nepastebejau,kad kam nors siulytu vaikscioti proceduroms po konizacijos,turbut ne kiekviena gine nori papildomo dabo
Na,bet svarbiausia,kad tau gerai sugijo ir be tu proceduru
O anoliukas tikrai galetu parasyt kaip sekesi...laukiam
na va kokia gera daktare

Papildyta:
Kiek skaiciau,tai tikrai nepastebejau,kad kam nors siulytu vaikscioti proceduroms po konizacijos,turbut ne kiekviena gine nori papildomo dabo

Na,bet svarbiausia,kad tau gerai sugijo ir be tu proceduru

O anoliukas tikrai galetu parasyt kaip sekesi...laukiam

Sveikutes, visoms geru rezultatu
as siandien pas gyd jau gavau kovo 5 nuosprendi, tik ji sake nezino, priklausys nuo gyd, pilna ar spinaline narkoze duos
o po visu tu proceduru, man jau po 2sav liepe pasirodyt, sake kai isgysiu, nuo kontraceptiku nepabegsiu, jais bandys sureguliuot gausu sirgima, ir sunkius pms

as siandien pas gyd jau gavau kovo 5 nuosprendi, tik ji sake nezino, priklausys nuo gyd, pilna ar spinaline narkoze duos
o po visu tu proceduru, man jau po 2sav liepe pasirodyt, sake kai isgysiu, nuo kontraceptiku nepabegsiu, jais bandys sureguliuot gausu sirgima, ir sunkius pms
QUOTE(Jolete @ 2012 02 18, 11:48)
Mano ginekologė sako, kad beveik visoms po konizacijos nebelieka ŽPV.
laba,
ir man taip sake.
Nes ispjauna ta vieta kur virusas koncentruojasi tai kartu ir ji nupjauna
QUOTE(Clarissa @ 2012 02 24, 00:01)
laba,
ir man taip sake.
ir man taip sake.
Labai norėčiau tuo tikėti