QUOTE(Pliauskyte @ 2012 03 02, 13:35)
Na va jau ir as po konizacijos. Treciadieni atliko, pakolkas viskas gerai, laukiu atsakymo. Turiu toki gal kvaila klausimeli:) kada turi nukristi tas "sasas"? Ir kaip suprasti, kad jis atkrito? Kai kurios minejot, kad rekomendavo po operacijos zvakutes. Man niekas nieko neskyre, noreciau patarimu is tu, kurioms buvo skirtos kokios tai zvakutes po konizacijos. Ar dare koki papildoma tyrima pries paskyrima, kokias paskyre, ir kiek dienu praejus patare jas naudoti?
Siaip visa procedura nebuvo tokia baisi, jokiu skausmu nejauciau, tik siek tiek maude kai atsipeikejau po narkozes, bet neilgai, taip, kad galiu padrasinti visas, kurioms dar tai pries akis
jokiu sasu as nejauciau ir nukritimo nepastebėjau- aplamai tai ar gali būti ant gleivinės toks šašas, kaip mes įsivaizduojam (kaip po žaizdos ant odos). Manau, čia turima omeny, kai pradeda kraujuoti, kai pilnai nesugiję dar.
Man liepė suvartoti polygynax žvakes , bet tik po mėnesinių, tai yra maždaug po mėnesio nuo konizacijos.
Nu aš jū nenaudojau, nes nutariau, kad nei grybo, nei infekcijos pas mane nėra, o ir niekad nėra buvę

o ir mėnesinės nepasirodė kol kas

Ale kad nieko nei skauda, nei ką...mažu, sakau, klimaksas ....
Kiek nedaug žmogui reikia, kai jis viską turi...