Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą (tęsiam)

Po to gal kitaip aplinkybės susidėlios į naudą, nežinosi ax.gif Niaaam essen.gif Aš praeitą savaitę valgiau irgi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Green tea* @ 2012 02 23, 15:22)
Po to gal kitaip aplinkybės susidėlios į naudą, nežinosi  ax.gif

Niaaam  essen.gif Aš praeitą savaitę valgiau irgi  biggrin.gif

Tada gal ilgesniam laikotarpiui jis atvazines, gal... ax.gif

As ir valgiau praeita savaite, bet sia vel noriu lotuliukas.gif
Atsakyti
Va, yra ko tikėtis bigsmile.gif
Man tai kažkaip nesinori taip dažnai biggrin.gif tiksliau, gaila pinigų ir skrandžio biggrin.gif Bet skanu vis tiek doh.gif
Atsakyti
Jetau, Sachar kaip jums nepiktai pavydžiu tokių dažnų susitikimų mirksiukas.gif Mes Lietuvoj gyvendami nesimatėm jau 2 savaites, ir mažiausiai dar savaitėlė laukia, o jūs skirtingose šalyse būdami taip dažnai sugebat susitikt, šaunuoliai smile.gif
Aš tai saviškio jau labai pasiilgus, jis tikina, kad irgi schmoll.gif
Atsakyti
abiga, as viliuosi kad taip ir liks, nors jau db suprantu, kad is darbo nebegalesiu taip lengvai issiprasyti kaip anksciau, tai db kovo men paskutini karta skrisiu pas ji penktadieni, po to savaite atostogu, o kaip toliau nzn unsure.gif Na tikiuosi rasim sprendima blush2.gif O kada jus zadat susitikti? bigsmile.gif Isivaizduoju kaip issiilge, manes db laukia 2 savaites laukimo iki kovo 9d, bet kaip nors, jug nera tiek daug tos 2 savaites? Ipac kai turiu kuo uzsiimti - drauge pagalbos paprase verciant konspekta is rusu i lietuviu, tai nenuobodziausiu dabar net ir namie ax.gif
Atsakyti
O mano susitikimas su maniskiu jau gali ir neivykti cray.gif Atsirado MB darbu, tai dabar nebegales gal susitikt verysad.gif Na ir kaip taip nepasiseke...

Oj pavydziu tau, Sachar blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LapėSnapė @ 2012 02 24, 14:20)
O mano susitikimas su maniskiu jau gali ir neivykti  cray.gif Atsirado MB darbu, tai dabar nebegales gal susitikt  verysad.gif Na ir kaip taip nepasiseke...

Tai aks cia do rimti darbai savaitgali? unsure.gif visai neuretu tau laiko? unsure.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif

Jau visai nebespėju jūsų skaityti, bet esu visiškai pasinėrusi į darbus. Džiaugiuosi, kad tokia darbinga nuotaika. Pas mus vakar jau buvo 12 laipsnių šilumos, tai visiškas pavasaris – parėjau su prasegtu paltuku. Pastaruoju metu „kankina“ visiškai optimistinės nuotaikos. SB pasiilgstu, bet kadangi abu turim daug darbo, tai nėra laiko apie tai daug galvoti. Bet to, mes jau susitiksim lygiai po savaitės. O tada greit Velykos, greit vasara wub.gif

Green tea*; abiga, mano draugė lietuvė kitame universitete studijuoja psichologiją. Aš jau ne pirmą kartą dalyvauju tyrimuose ar eksperimentuose. Šitą gana sunku paaiškinti, ypač lietuviškai. Ji turi discipliną Cognitive Psichology: thought, emotions and cognitions. Šioje srityje keli jos profesoriai vykdo tyrimą apie tai, kaip žmonių mintys sukuria emocijas ir kaip tai atsiliepia labai įvairioms gyvenimo sritims. Šešias savaites aš turiu pildyti daug dokumentacijos, taip pat skaityti literatūrą ir po to vėl viską registruoti. Bus žiūrima, kokie pokyčiai. Beje, literatūra tikrai naudinga, tik jos gana daug, ir ją reikia derinti su tiesioginėm savo pareigom biggrin.gif O tai jau truputį sudėtinga. Bet man dalyvauti įdomu, o dar maloniau po visko gauti rezultatus su analize.

Sachar, skaitymus man rekomenduoja ta pati draugė, bet jie visi anglų kalba, nežinau, ar tos knygos išverstos į lietuvių ir nežinau, ar Lietuvoje tokių būtų. Tai daugiau profesinė literatūra, bet būtent tokia man labiau patinka. Paskutinioji knyga konkrečiai apie santykius buvo David D. Burns Intimate Relationships, bet skaitau nebūtinai konkrečiai apie santykius, aną savaitgalį nusipirkau knygą Trouble in Mind: an unorthodox introduction to psychiatry. Tai labai įdomu paskaityti, jau beveik ją pabaigiau biggrin.gif Mane pavojinga leisti į knygynus, nes galėčiau pusę knygyno nupirkti, o tai labai pavojinga kišenei biggrin.gif

Na taviškis šaunuolis, kad tokią staigmeną padarė. Aš irgi tokios norėčiau sulaukti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 24, 15:28)
Tai daugiau profesinė literatūra, bet būtent tokia man labiau patinka. Paskutinioji knyga konkrečiai apie santykius buvo David D. Burns Intimate Relationships, bet skaitau nebūtinai konkrečiai apie santykius, aną savaitgalį nusipirkau knygą Trouble in Mind: an unorthodox introduction to psychiatry.

Ogo... kaip ydomu, gal yra pdf variantas kur, nes lt tokiu knygu nebus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 02 24, 11:31)
Tai aks cia do rimti darbai savaitgali?  unsure.gif visai neuretu tau laiko?  unsure.gif

Jo virsininkas gali atsaukti jo komandiruote i Londona, tad ir nebeskristu... verysad.gif Ir nepasisek tu man taip... o jau beveik pirkom bilietus cray.gif
Atsakyti
QUOTE(LapėSnapė @ 2012 02 24, 16:06)
Jo virsininkas gali atsaukti jo komandiruote i Londona, tad ir nebeskristu...  verysad.gif Ir nepasisek tu man taip... o jau beveik pirkom bilietus cray.gif

As maniau,kad taviskis Londone,o jus ten tik pasimatyma paskyre buvot? Turbut ir nelietuvis? Gal dar pavyks planas,nenukabink nosytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2012 02 24, 13:14)
As maniau,kad taviskis Londone,o jus ten tik pasimatyma paskyre buvot? Turbut ir nelietuvis? Gal dar pavyks planas,nenukabink nosytes  4u.gif

Tai jau prigavot - ne lietuvis maniskis blush2.gif ir abu esam labai toli vienas nuo kito, tad Londonas butu kaip tarpine stotele. doh.gif Aciu uz palaikyma 4u.gif Dabar teks greiciausiai Geguzes laukti, kada jis zadejo i lietuva atskrist blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti