Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą (tęsiam)

Sveikos 4u.gif

Tada as irgi pasidziaugsiu garsiai blush2.gif Maniskis jau kelyje, rytoj i vakara jau bus namuose wub.gif wub.gif wub.gif Nesimatem beveik 8 savaites.
Reikia siandien uzsiimti visom procedurom, kuriu vyrui nebutina matyti ax.gif bet gal vakare, dabar tokia aptingus, kaip kate biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2012 02 25, 13:49)
Sveikos  4u.gif

Tada as irgi pasidziaugsiu garsiai  blush2.gif  Maniskis jau kelyje, rytoj i vakara jau bus namuose  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Nesimatem beveik 8 savaites.
Reikia siandien uzsiimti visom procedurom, kuriu vyrui nebutina matyti  ax.gif  bet gal vakare, dabar tokia aptingus, kaip kate  biggrin.gif

Sveikinu!
Papildyta:
Norejau visoms laukiancioms palinketi sekmes smile.gif Vis paskaitau sita grazia tema...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fiction: 25 vasario 2012 - 12:53
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 24, 16:00)
O kodėl skaitai nemielas knygas? g.gif

Specialybe reikalauja. Noreciau paskaityti tai, kas man idomu, bet neturiu tokios galimybes. Skestu moksluose ir taip ir per juos gyvenimo nebematau. Bet kai esi jau kaip ir pusiaukelej, nebeverta greziotis atgal. Cia vienintele sritis, kur vadovaujuosi protu. Ir pradeti visko nuo nulio nebepasiryzciau. Pabaigsiu ir nebeatsigresiu niekada. Diziausiam kosmare nebuciau pagalvojus, kad stoju i toki tiksluju moksla. Duotu man kas dabartini prota i tuos metus.

QUOTE(abiga @ 2012 02 24, 17:30)
Nebelyja, na ir lepinat jūs vienas kitą dovanėlėm  wub.gif  Iš to, ką čia rašai, matau, kad abu jūs labai panašūs, abiejų sutampa požiūris į santykius. Gražiai sutariat, lemtis, matyt.

Palepinam, juk taip smagu gauti ka nors nuo mylimo zmogaus, nuotaika pakyla bent akimirkai wub.gif Nera taip, kad daznai siuntineciau ka nors, prarastu, turbut, ir prasme smile.gif Kartais atrodo, kad isseko fantazija, visas galimybes isnaudojau, bet begant dienoms ateina mielos mintys ir saunios idejos, ju is tiesu juk yra begale smile.gif
Labai panasus, sulipom pirma diena. Vertybes visiskai sutampa. smile.gif Skiriasi tik charakteriai: as - visiskas degtukas, kaip sakau, silpnu nervu biggrin.gif blush2.gif Jis - racionalesnis, kantresnis. Jei abu butu ramesni, ar abu - oziai, manau, santykiai butu labai neidomus ir kazin kas is ju gautusi smile.gif

QUOTE(LapėSnapė @ 2012 02 24, 17:45)
Kaip miela wub.gif
As saviskiui irgi atviruka issiunciau  blush2.gif Bijau, kad siuntinys pasimes blink.gif

Man irgi tokia baime buvo, nes siuntinukas buvo uzstriges kazkur ir vaziavo dvigubai ilgiau nei paprastai. Nu ir atejo toks, matosi, gyvenimo metytas biggrin.gif

QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 25, 11:50)
Iškart noriu pasidžiaugti - iki mūsų pasimatymo liko tik 7 dienos wub.gif wub.gif Laukiu nesulaukiu, nes jau mėnesį su puse nesimatėm, tai jaučiuosi beprotiškai pasiilgusi...

Tokata, o kodėl Tu negali į klubą nulėkti? Lėk, jei tik norisi 4u.gif

Aš dabar pagalvojau, kad vienišų artimų draugių jau nebeturiu. Tiesa, turiu pažįstamų  vienišų, bet niekad nesu joms užpavydėjus. Turiu kelias, kurios iš to vienišumo, savo charakteriu ir nepasitenkinimais tapo panašios į senmerges baisiausia to žodžio prasme. Aš net tikiuosi, jog greitu metu jos ką nors susiras ir nustos burbėti dėl visko ir visų lotuliukas.gif

Ech...na ir greit jus susitinkat... wub.gif .... unsure.gif

Mano nuomone, burbejimas - zmogaus natura. Kai kurie juk visa gyvenima nebus patenkinti savimi galbut, nepaisant to, kas bus/nebus salia ju. Burbejimas, manau, ne visada priklauso ir nuo laimes pojucio. Tiesiog is prigimties gali buti melancholiskas zmogus, nuo mazesns. O kiti va, ziurek, kokie laimingi! Ir vieni budami.. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Fiction @ 2012 02 25, 13:53)
Sveikinu!
Papildyta:
Norejau visoms laukiancioms palinketi sekmes  smile.gif Vis paskaitau sita grazia tema...

Aciu smile.gif
Gal ir tu gyveni panasiai kaip mes? O gal jau praejot ta etapa,kai skiria atstumas?
Atsakyti

Papildyta:
QUOTE(festina lente @ 2012 02 25, 12:49)
Sveikos  4u.gif

Tada as irgi pasidziaugsiu garsiai  blush2.gif  Maniskis jau kelyje, rytoj i vakara jau bus namuose  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Nesimatem beveik 8 savaites.
Reikia siandien uzsiimti visom procedurom, kuriu vyrui nebutina matyti  ax.gif  bet gal vakare, dabar tokia aptingus, kaip kate  biggrin.gif

wub.gif jau man asaroja akys skaitant doh.gif verysad.gif Kai maniskis gris jus gal jau antra karta susitiksite smile.gif Guodziuosi tik kad jis grizta 3,5 men ir tiek daug turim nuveikti wub.gif Tik tie nelemti mokslai trukdys dar gera menesi, ot kancia, bet reikia iskesti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nebelyja: 25 vasario 2012 - 13:44
QUOTE(Nebelyja @ 2012 02 25, 14:34)
Na, nezinau, ar vienises g.gif  Manau, gyvenam kuri laika vienos, bet toli grazu ne vienisos. smile.gif

wub.gif  jau man asaroja akys skaitant  doh.gif  verysad.gif  Kai maniskis gris jus gal jau antra karta susitiksite smile.gif Godziuosi tik kad jis grizta 3,5 men ir tiek daug turim nuveikti wub.gif Tik tie nelemti mokslai trukdys dar gera menesi, ot kancia, bet reikia iskesti doh.gif

Cia tikrai ne vienisiu klubas 4u.gif As vienisa niekada nesijauciu,kad ir nera vyro salia.
Oi mergyt,kad man kas duotu tuos 3,5 men mastau.gif Kai kurios cia dziagesi,kad vasara nebeskirs jokie atstumai,tai man taip pavydu... Mes tik 2 sav visada turim,o kartais ir tu nebelieka,kai atsaukia is atostogu skubiai i darba... Ramina tik tai,kad visa tai laikina. Istversim irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Tokata @ 2012 02 24, 22:45)
Labas vakaras , mielosios vienišės smile.gif Mano vienišas mėnuo jau pralėkė, apsipratau šiam kartui. smile.gif Bet vistiek labai labai laukui vėlykų, kai galėsime kartu praleisti keletą dienelių smile.gif
Kažkurį vakara blioviau, pati savęs tokios paliktos gailėjau sad.gif  išmąsčiau, kad vienišos draugės (na tos, kurios išvis nturi poros) gali nors į klubą nulėkti panaktinėt, o aš išvis nieko negaliu... celibatas ir aplamai... Gerai, kad gailečio vakaras buvo tik vienas  biggrin.gif

Na, nezinau, ar vienises g.gif Manau, gyvenam kuri laika vienos, bet toli grazu ne vienisos. smile.gif

Apie klubus turiu griezta nuomone. Visiems yra aisku, ko zmones ten eina pagrinde. Na, tai vadinama pasilinksminti, gerai praleisti laika, pasisokti biggrin.gif
Ten pilna alkanu vyru, sakykit ka norit doh.gif Ko jie ten eina - pazvejoti. Taip pat ir merginu, kurios ant kaklo kabinasi, va cia vienises doh.gif Niekada nejau ir neisiu. Masine orgija. Slykstu unsure.gif Yra kitu vietu gerai praleisti laika, ne tarp nepazistamu, kur renkasi su tikslu. smile.gif Gal man nepriimtina tai ir nesuprantama g.gif

QUOTE(festina lente @ 2012 02 25, 13:44)
Cia tikrai ne vienisiu klubas  4u.gif As vienisa niekada nesijauciu,kad ir nera vyro salia. Oi mergyt,kad man kas duotu tuos 3,5 men  mastau.gif  Kai kurios cia dziagesi,kad vasara nebeskirs jokie atstumai,tai man taip pavydu... Mes tik 2 sav visada turim,o kartais ir tu nebelieka,kai atsaukia is atostogu skubiai i darba... Ramina tik tai,kad visa tai laikina. Istversim  irnesakyk.gif

Butent smile.gif

O kiek jus kankins tas atstumas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nebelyja @ 2012 02 25, 14:48)

O kiek jus kankins tas atstumas?  unsure.gif

Nezinau... bet tikrai ne amzinai ax.gif Turbut tesis tiek, kol bent truputi pageres situacija cia, kad gryzes vyras turetu darba. Siuos metus dar tikrai dirbs Norvegijoj. Mes planuojam, dievas saiposi, tai tokiu konkreciu planu nekuriam.

Nepamenu, tu toli nuo Lietuvos? Gal praleidau kazka, ar neminejai, kur esi?
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2012 02 25, 13:57)
Nezinau... bet tikrai ne amzinai  ax.gif  Turbut tesis tiek, kol bent truputi pageres situacija cia, kad gryzes vyras turetu darba. Siuos metus dar tikrai dirbs Norvegijoj. Mes planuojam, dievas saiposi, tai tokiu konkreciu planu nekuriam.

Nepamenu, tu toli nuo Lietuvos? Gal praleidau kazka, ar neminejai, kur esi?

As irgi bijau planuoti - zmones planuoja, o Dievas juokiasi unsure.gif Bet taiiip norisi doh.gif

As esu Lietuvoje, vyras irgi lietuvis biggrin.gif Laukiu, kol gris namo.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nebelyja @ 2012 02 25, 15:09)
As irgi bijau planuoti - zmones planuoja, o Dievas juokiasi unsure.gif Bet taiiip norisi doh.gif

As esu Lietuvoje, vyras irgi lietuvis biggrin.gif Laukiu, kol gris namo.. smile.gif

Tai mes tokioj pacioj situacijoj. friends.gif As irgi vis laukiu, kol grys namo smile.gif
Atsakyti
Dėl klubų, jie manęs niekada netraukė ir nėra noro ten eit, bet jei Tau, Tokata, norisi, kodėl neini? Gal pralinksmėtum, juk tai, kad eini pašokti, dar nereiški, kad eini "medžioti vyrų". Ar Taviškis turėtų ką nors prieš, jei be jo eitum į klubus?

O dėl buvimo atskirai laiko, tai deja, teks laukt palankesnių aplinkybių. Šiaip dėl jo džiaugiuosi, nes dabartiniame darbe jis turi daug intensyvios praktikos, ko neturėtų didmiestyje. Aksčiau to aststumo labai bijojau ir nervinausi, kad teks būt atskirai, dabar jau teko susitaikyti.
Atsakyti
Labas, mergycos 4u.gif

As su MB nuo vakar nekalbadieni pradejom doh.gif Itariu, jog abu del skirtingu dalyku, bet principai paieme virsu, nors... snd parasiau viena eilute, kad to tylejimo netesti, jei atsakymas neateis, tada jau principam bus duota laisve blush2.gif

QUOTE(Nebelyja @ 2012 02 24, 16:47)
Sachar, fainai, kad tau patiko. As paprasiau saviskio po panasaus poelgio, kad daugiau taip nesielgtu blush2.gif

O kodel tau nepatiko? ax.gif

QUOTE(festina lente @ 2012 02 24, 16:58)
Sekmadieni vakare jau busim kartu namuose. 

Kaip faina wub.gif

QUOTE(Nebelyja @ 2012 02 24, 17:16)
Kosmetikos, is VS pora smulkmeneliu blush2.gif Laiskuti kaip visada pridejo, nors neturi, ka rasyt, nes kalbam kasdien, bet paraso biggrin.gif Dar toki dalykeli, kuri pats dare naktim sake, susijusi su mumis ir musu draugyste smile.gif Visas kambarys dabar jo kvepalais kvepia wub.gif

Kaip miela wub.gif

QUOTE(abiga @ 2012 02 24, 18:30)
Sachar, susitikt planuojam po savaitės  - tikiuosi, kad niekas tam nesutrukdys.

Tikiuosi ir as biggrin.gif

QUOTE(Tokata @ 2012 02 24, 23:45)
Labas vakaras , mielosios vienišės smile.gif ... Kažkurį vakara blioviau, pati savęs tokios paliktos gailėjau sad.gif  išmąsčiau, kad vienišos draugės (na tos, kurios išvis nturi poros) gali nors į klubą nulėkti panaktinėt, o aš išvis nieko negaliu... celibatas ir aplamai...

Nu as save vienise nelaikau ax.gif Nors kai db pamastau - buti vienai buvo paprasciau zymiai hihihi.gif
O kodel tu i kluba negali nueiti? As tai eiciau, jei tik noras yra ax.gif

QUOTE(Nebelyja @ 2012 02 25, 14:21)
Mano  nuomone, burbejimas - zmogaus natura. Kai kurie juk visa gyvenima nebus patenkinti savimi galbut, nepaisant to, kas bus/nebus salia ju. Burbejimas, manau, ne visada priklauso ir nuo laimes pojucio. Tiesiog is prigimties gali buti melancholiskas zmogus, nuo mazesns. O kiti va, ziurek, kokie laimingi! Ir vieni budami.. smile.gif

drinks_cheers.gif as megstu paburbeti retkarciais blush2.gif
Atsakyti