Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą (tęsiam)

Labas rytas, merginos 4u.gif

Aha, vakar gerai davėm kalbų biggrin.gif

QUOTE(sachar @ 2012 03 31, 23:42)

Geras Tu vaikas, tėvų kompiuteris dabar kažkiek laiko bus tvarkingas drinks_cheers.gif

O lašinių ir stintų aš taip pat nemėgstu. Lašiniai man per riebu ir neskanu, be to, nemėgstu jų kvapo aš. O iš mėsos praktiškai vien vištieną valgau, nes kiauliena man neskanu, o jautiena skani būna retai.

O per Velykas nieko baisiai ypatingo žmonės ir neveikia wink.gif Man Velykos graži šventė tuo, kad paprasčiausiai tai gera galimybę susitikti su artimaisiais ir tiesiog kartu pabūti, pabendrauti. MB šeima tai daug darbo įdeda tuos kiaušinius margindami visi, o mano šeima tai paprastai nudažo kiaušinius ir tiek. O visa kita - pabendravimas. Taip kad manau, užteks ir kokio iškepto pyrago 4u.gif Žinoma, jei nori daugiau kulinarinių šedevrų pademonstruoti, gali visada biggrin.gif Šeima Tau bus labai dėkinga biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Green tea* @ 2012 03 31, 19:21)

Na kaip, ar pavyko Tau kažką produktyvaus nuveikt vakar? 4u.gif

Man irgi teko susidurti su tokiu stebėjimu. Na bet pagalvojau, kad jei žmogus tiek neturi ką veikti, kad užsiima mano rašliavų stebėjimų, tai ką jau čia biggrin.gif Bet aš nieko itin asmeniško nerašau, tai kaip ir nieko tokio. Vis tiek juokinga, kad žmonės net tokiose vietose sugeba vieni kitus stebėti ir tam gaišta savo laiką biggrin.gif

Manau, Tu labai gerai žiūri į situaciją ir gerai, kad apsvarstai visas galimybes. O geriausia, kad nuspręsti dar nieko nereikia, ir galbūt tikrai neblogas darbo pasiūlymas visgi atsiras. To ir linkiu 4u.gif

O man sąnariukus skauda pirmakart gyvenime ir jau ilgiau nei savaitę. Aišku, aš galiu normaliai vaikščioti. Vieną dieną labiau skauda, kitą mažiau, bet nuolat toks diskomfortas. Vakar iš ryto labai skaudėjo, net eiti buvo sunku, bet kažkaip prasivaikščiojau. Aš stengiuosi vis tiek judėti, nors ir ne per daug.
Papildyta:
QUOTE(festina lente @ 2012 03 31, 23:18)

Pažiūrėjau Grizliukės nuotraukas, tai kaip gražu wub.gif Ir aš katės vėl užsimaniau biggrin.gif Patinka man kačių charakteris, kad jos tokios visur vaikštančios kur nori ir padėties šeimininkės. Ir dar, kad daug ir gerai miega. Aš joms labai to pavydžiu biggrin.gif

O saviškę į lauką išleidi, ar ji tokia visiškai naminė?
Atsakyti
Tiesa, juk šiandien balandžio pirmoji! Ar bandysit kaip nors saviškius ta proga išdurti? Mes kai šiąnakt kalbėjom, MB pavyko mane apgauti, kad viskas jam nusibodo, tai mes darbą, nebežino dėl santykių ir t.t. O aš buvau pamiršus, kad jau balandžio pirmoji, tai tikrai sunerimau. Tai va taip pokštu ir pasveikino biggrin.gif O aš tai nežinau, ką čia tokio sugalvoti.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 04 01, 09:26)
Labas rytas, merginos 4u.gif

Pažiūrėjau Grizliukės nuotraukas, tai kaip gražu wub.gif Ir aš katės vėl užsimaniau biggrin.gif Patinka man kačių charakteris, kad jos tokios visur vaikštančios kur nori ir padėties šeimininkės. Ir dar, kad daug ir gerai miega. Aš joms labai to pavydžiu biggrin.gif

O saviškę į lauką išleidi, ar ji tokia visiškai naminė?

Naminuke ji musu. I lauka isnesu mazdaug pora kartu i metus,kai pas veterinara reikia. Maziuke kai buvo,tai kasdien eidavom pasivaikscioti. Bet dabar laukiniu kaciu daug prisiveise,tai ji bijo,nes ne jos teritorija kieme. Padedi ant zemes ir ji tiesiai i laiptine varo. Ji duris visas atsidaro,tai tik neuzrakink lauko duru ir ismauna i laiptine pasidairyti. Apuostineja visus kilimelius,visas duris,paklauso ausi prikisus,ar viduj kas yra. Per laiptines langa pasistiebus ziuri. Mes 5 aukste,tai ji iki 3 auksto nulipa,paskui jau gryzta namo. Karta balkone sumedziojo kregzdute,bet spejom atimti,nespejo nuskriausti. Na o kai netingi,tai ir muses gaudo,pazaidzia ir numeta. Vasara jei kokia plastake iskrenda nakti,tai jau tada dunda visas butas,medziokle prasideda. O siaip tai taip,miegale,bet miega diena. Nakti eina i medziokle biggrin.gif

QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 04 01, 11:17)
Tiesa, juk šiandien balandžio pirmoji! Ar bandysit kaip nors saviškius ta proga išdurti? Mes kai šiąnakt kalbėjom, MB pavyko mane apgauti, kad viskas jam nusibodo, tai mes darbą, nebežino dėl santykių ir t.t. O aš buvau pamiršus, kad jau balandžio pirmoji, tai tikrai sunerimau. Tai va taip pokštu ir pasveikino biggrin.gif O aš tai nežinau, ką čia tokio sugalvoti.

Siandien ne tik melagiu diena,bet ir verbu sekmadienis. Nors musu seima jokiu Velyku tradiciju neturi,nudazom kiausinius svogunu lukstais ir buna bendri seimos pusryciai. O del melagiu dienos,nu nepakenciu as melo,tai manes vyras neisdurineja,nes paskui ilgai galiu buti pikta. Nerizikuoja jis smile.gif

As ir beveik tik vistiena is mesos valgau. Isvis rukyto nieko negalima man,tai taip sugunde tie Sachar mineti lasinukai... Nieko,panoresiu ir praeis. Visa gyvenima dietos laikausi. Aisku ne tokios,kur zmones griebiasi noredami svori numesti. Mano dieta griezta,daug ko negaliu valgyti del ligos.
Atsakyti
Nu va, beveik issimiegojau biggrin.gif

QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 04 01, 11:17)
Tiesa, juk šiandien balandžio pirmoji! Ar bandysit kaip nors saviškius ta proga išdurti?

As nemoku meloti, nesekas man, nors dar mastau ka tokio pasakyt blush2.gif

QUOTE(festina lente @ 2012 04 01, 11:41)
Visa gyvenima dietos laikausi. Aisku ne tokios,kur zmones griebiasi noredami svori numesti. Mano dieta griezta,daug ko negaliu valgyti del ligos.

Pazystama siuacija, ne man jos reikia laikytis, bet turiu pazystamu, bet tu saunuole 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės!

Festina lente,

Tikrai, jei žmonės neturi ką veikti, o sekti ką tavo pažįstamas rašo unsure.gif Tik reikia nepamiršti, kad čia vieša erdvė ir tiek smile.gif

Trapi it gėlelė tu 4u.gif

Gražuolė Grizlė 4u.gif Katės man patinka tiek, kiek aš su jomis susiduriu žiūrėdama nuotraukas ir pas ką nors svečiuos, augint nenorėčiau biggrin.gif Kažkaip atrodo, kad nemokėčiau elgtis su jomis, net nežinau unsure.gif

Sachar, ot šaunuolė, aš dažniausiai MB prašau, kad kompą pravalytų biggrin.gif

Tai va dėl darbo, reikia savo vietą išsikovot po saulę, bet pradžia sunki unsure.gif
O kaip tu pvz., baigei mokslus ir tada pradėjai dirbti, ar jau studijuodama? smile.gif

Taip taip taip, prie gero priprantama biggrin.gif

Pas mus Velykos neypatingos, pas močiutę nueinam ir tiek smile.gif Daugiau giminių nebesusitinka kažkaip verysad.gif Va MB giminėj tai labai smagios Velykos, suvažiuoja visa giminė į kaimą, draugiškai dažo kiaušinius, bendrauja.. Labai patinka man ten, bet turbūt šiais metais nepavyks nuvažiuot verysad.gif

Elegantiškai sninga,

Paskaičiau knygą ir tiek, atsipalaidavau 4u.gif Tikiuos praeis koja skaudėt 4u.gif

Aš kažkaip mąsčiau ką čia pamelavus, bet nesugalvojau, o ir nelabai noro buvo ax.gif Nepatinka man meluoti irgi smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 04 01, 12:17)

Oi, žiaurokas pokštas, nenorėčiau, kad MB mane taip apgautų - tikiuos, nė nebandys, aš irgi kaip ir daugelis čia nemėgstu išdurinėt, ypač artimus žmones smile.gif
Tikriausiai teks dalinti laiką tarp mylimojo ir šeimos per Velykas, tiesą pasakius, su šeima ir taip daug laiko praleidžiu, tad mielai visą laiką skirčiau tik jam. Jis mane šiąnakt sms pažadino, rašau, kad miegojau, o jisai, kad ir norėjo pažadint lotuliukas.gif , sakiau, tai dabar sunkiai užmigsiu ilgėdamasi, o jis matos, patenkintas buvo, kad apie jį galvosiu wub.gif
Sachar, kaip miela, ypač, kad taviškis su viskuo sutinka, net bučiuot, kai pyksti thumbup.gif Laukiu ne mažiau, jau taip baisiai man jo trūksta, ypač, kad tikėjomės iki pat šio penktadienio, kad šioms išeiginėms atvažiuos, o neišėjo.
Atsakyti
Sveikutes, as jau namie, prisiminiau, akd zadintuva reik į val perstatyti doh.gif nuo ryt dirbu nuo 6 ryto iki 15val doh.gif

QUOTE(Green tea* @ 2012 04 01, 13:51)
Sachar,  ot šaunuolė, aš dažniausiai MB prašau, kad kompą pravalytų  biggrin.gif

O kaip tu pvz., baigei mokslus ir tada pradėjai dirbti, ar jau studijuodama?  smile.gif 

Va MB giminėj tai labai smagios Velykos, suvažiuoja visa giminė į kaimą, draugiškai dažo kiaušinius, bendrauja..

Na as kazkada su vaikinu, kur kompus tvarke ebndravau, tai biski apsviete, tom ziniom db ir naudojuos blush2.gif

As nuo 3 kurso dirbu, ir vis dar toj pacioj gamykloj doh.gif Pradejau nuo apskaitininkes, db sandelininke-apskaitininke patapus g.gif

O siaip uzteks kiausiniu dazymo ir kekso? O gal yra dar kokiu paprociu ar pan? ax.gif

QUOTE(abiga @ 2012 04 01, 18:36)
Jis mane šiąnakt sms pažadino, rašau, kad miegojau, o jisai, kad ir norėjo pažadint  lotuliukas.gif , sakiau, tai dabar sunkiai užmigsiu ilgėdamasi, o jis matos, patenkintas buvo, kad apie jį galvosiu  wub.gif

Laukiu ne mažiau, jau taip baisiai man jo trūksta, ypač, kad tikėjomės iki pat šio penktadienio, kad šioms išeiginėms atvažiuos, o neišėjo.

As ir dziaugciaus, jei apie amne visa ankti galvotu wub.gif

Kaip gaila... verysad.gif Bet gal jau nusimate kita diena? 4u.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif Kaip jums žiema už lango?? blink.gif Negalėjau patikėti atsikėlus, ne šiaip pasnigę kur ne kur, o jau vos ne pripustę.. verysad.gif Noriu pavasarioo biggrin.gif

QUOTE(sachar @ 2012 04 01, 21:37)
Sveikutes, as jau namie, prisiminiau, akd zadintuva reik į val perstatyti  doh.gif nuo ryt dirbu nuo 6 ryto iki 15val doh.gif
Na as kazkada su vaikinu, kur kompus tvarke ebndravau, tai biski apsviete, tom ziniom db ir naudojuos  blush2.gif

As nuo 3 kurso dirbu, ir vis dar toj pacioj gamykloj  doh.gif Pradejau nuo apskaitininkes, db sandelininke-apskaitininke patapus  g.gif

O siaip uzteks kiausiniu dazymo ir kekso? O gal yra dar kokiu paprociu ar pan?  ax.gif
As ir dziaugciaus, jei apie amne visa ankti galvotu  wub.gif

Ojėj, čia tik ryt taip dirbsi ar jau visad? smile.gif Tai aišku, gerai, kad moki biggrin.gif

Šaunuolė 4u.gif Norėčiau ir aš kitais metais ką susirasti smile.gif O pradėjai pusę etato ar visu iškart? smile.gif

Hm, pas mus nėra jokių tradicijų Velykinių, tai negaliu pasakyt.. Pagrinde ir yra kiaušiniai, va keksas tinka 4u.gif

Abiga, tiek ir beliko iki pasimatymo wub.gif Miela, kai naktį pažadina, aš nepykdavau irgi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Green tea*: 02 balandžio 2012 - 12:53
QUOTE(Green tea* @ 2012 04 02, 13:52)
Labas  4u.gif Kaip jums žiema už lango??  blink.gif Negalėjau patikėti atsikėlus, ne šiaip pasnigę kur ne kur, o jau vos ne pripustę..  verysad.gif Noriu pavasarioo  biggrin.gif

Ojėj, čia tik ryt taip dirbsi ar jau visad?  smile.gif 

O pradėjai pusę etato ar visu iškart? smile.gif

Aha, mane tokios apt mintys lanko nuo ryto drinks_cheers.gif Kur pavasaris? Kur siluma? doh.gif

Na sia sav, o po to spresis ar pamainu keitimasis bus ar ne unsure.gif nes gali tekti viena sav nuo 6 iki 3, o kita nuo 3 iki 11 doh.gif

Iskart pilnu, bet vakarais nuo 15val dirbdavau ax.gif
Atsakyti
Tikimės, šį savaitgalį nors keik pabūsim kartu, jei viskas bus gerai, lieka 4 dienos iki penktadienio vakaro, bet jau sunku sulaukt, juolab kai anksčiau planavom susitikt praėjusį savaitgalį ir jo irgi laukėm smile.gif

Green tea, aha, nedaug, bet kad greit ir praeis doh.gif Orai neįtikėtini, tiek sniego per Kalėdas net nebūna biggrin.gif

Sachar, o kaip Tau patogiau dirbt, rytinėj ar popietinėj pamainoj? Nes rytinėj žiauriai anksti keltis, bent man atimtų daug energijos, o vakarinėj jau nieko nebenuveiksi, tik miegučio eit grįžus belieka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2012 04 02, 19:34)
Sachar, o kaip Tau patogiau dirbt, rytinėj ar popietinėj pamainoj? Nes rytinėj žiauriai anksti keltis, bent man atimtų daug energijos, o vakarinėj jau nieko nebenuveiksi, tik miegučio eit grįžus belieka wink.gif

As nieko pries ir vakare dirbti, ryte issimiegociau, tik stai su sokiais sudetingiau, kas antra sav praleidineto sokiu butu tragedija doh.gif visad atejus nieko nemokeciau ir kas kart meginciau pavyti, o tai daryti sudetinga ir nervuotu doh.gif
Atsakyti
Aha, su tuo sniegu tai komedijos biggrin.gif Matyt gamta atsiminė, kad per Kalėdas nedavė sniego biggrin.gif Bet ačiū - nebereikia mad.gif

Abiga, pabūūūsit! 4u.gif Gerai būtų mokėt prasukti laiką kol lauki susitikimo ir prilėtinti jau susitikus wub.gif

Sachar, tikėkimės, kad nesikeis pamainos ax.gif Tada jau geriau ryte, po pietų bent kažką pasidaryt gali.. Nors tektų išmokt eit anksti miegot biggrin.gif

Visoms gero vakaro, eisiu kokį filmą pažiūrėt 4u.gif
Atsakyti