QUOTE(abiga @ 2012 04 03, 19:23)
Elegantiškai sninga, džiaugiuos, kad mažiau skauda. Jums iki susitikimo dar šiek tiek laiko liko, užtat praleisit kaip visada nemažai laiko kartu

O mes dabar po Velykų net nežinau kada susimatysim, paskutinį mėnesio šeštadienį grįžta iš užsienio jo mama, tai kažkada kvietė pasitikt, bet vėlgi jei ir pasimatysim, nebūsim vieni, o man dar svarbus šeimos susibūrimas tą dieną, tai turbūt teks praleist. Kol kas stengiuos negalvot, laukiu šito savaitgalio, tada ir konkrečiau pasišnekėsim.
Dėl ėjimo miegot, tai kai reikia anksti keltis, savaime nebeištempi iki išnaktų po kurio laiko, iš nuovargio vos ne su vištom eini miegot

manau, sachar irgi labiau pelėdžiukė
Na taip, o savaitgalis pats jau labai greitai artėja. Gerai, kad jis bus ilgas, tai galima nemažai vietų aplėkti ir daugiau žmonių aplankyti, pailsėti... O pas mus ir penktadienis bus nedarbo diena
Pabūsim mes apie dvi savaites kartu

Bet kadangi mano tėvai ne Vilniuj, tai aš vis tiek tuo metu daug lakstysiu. Ir šiaip jei dar draugus pamatyti norėsiu, kurie irgi išsibarstę... Bet mąstau, kad apie šitą savo grįžimą turbūt pranešiu tik vienai ar dviem draugėms. Tai bus tokios ramios dvi savaitės. Vasarą bus žymiai daugiau laiko susitikinėjimams, o šio pavasario vakarus vis tiek labiausiai noriu leisti su SB...
O su miegu, tai ir aš panašiai galvoju. Tik va aš Lietuvoj gyvendama dažniausiai 6 keldavausi į darbus ir mokslus, bet nieko tokio, kaip tikra pelėda vis tiek sugebėdavau panaktinėti iki 2. Buvo gana netrumpas toks laikotarpis mano gyvenime, kai darbo dienomis naktį miegodavau po 4-5 valandas. Ryte jausdavausi kaip tikras zombis, bet vakare visad pažvalėdavau ir vėl pilna gyvasties būdavau

Dabar jau sveikata taip neleistų elgtis, spėju, kad tikrai nulūžčiau anksčiau
Papildyta:
QUOTE(sachar @ 2012 04 03, 22:08)
Na as anksciau buvau baisi peleda, siaip ir db like, jei i lova iki 10-11 neisiroposiu tai papildoma "batareika" suveiks ir tada naktinesiu
O, kad man tokiu laiku į lovą nuropoti

Jei aš nuropoju iki 1, tai sakau, kad čia anksti

Kiti iš šito
anksti šaipos

Ir mes abu su SB vienodi. Tikrai juoką kelia, kai vakare pradedam abudu
trizniuoti, kaip šiandien eisim anksti gulti, ir tas
anksti vis tiek niekad nebūna iki 12. O po to rytais vienas kitą verčiam iš lovos, nes abiem sunku labai keltis
Papildyta:
QUOTE(sachar @ 2012 04 03, 22:08)
Na as tai jau ne dienom, o minutem skaiciuoju

Jau penktadieni.... Kaip laukiu!!!!
Eik tu sau, kaip jau nebe daug liko laukti

Tikrai jau metas pradėt minutėm skaičiuot. Iki kada dabar kartu pabūsit?
O tu, matau, dažnai mokytoją pavaduoji

Ar tik nebus taip, kad po kelių metų pati mokytoją pakeisi? Beje, aš turiu tokią eretišką mintį. Tau patinka šokiai, tai ar nenorėtum pakeisti darbo ir pati tapti šokių mokytoja? O ateityje gal net kokią mažą savo studiją turėti?
O apie
facebooko žaidimus nieko doro nepasakysiu, nes nemėgstu žaisti jokių žaidimų nei ten, nei kur kitur. Aš dabar ten tik pašto dėžutę pasitikrinu, kai ateina pranešimas, kad gavau žinučių, ir viskas. Daug laiko sutaupau
Papildyta:
QUOTE(sachar @ 2012 04 04, 11:02)
O pas mus sniego pridrebe ir db dar drebia
kaip faina, akd su mociute tokie grazus santykiai
Užtat dabar pas jus ir nenoriu
Aha, pasiilgstu ir aš labai močiutės. Tai gerai, kad būna tokių akcijų, kai ramia sąžine skambinu kasdien ir neišlaidauju.