Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą (tęsiam)

QUOTE(Green tea* @ 2012 04 02, 20:44)
Sachar, tikėkimės, kad nesikeis pamainos  ax.gif Tada jau geriau ryte, po pietų bent kažką pasidaryt gali.. Nors tektų išmokt eit anksti miegot  biggrin.gif

Visoms gero vakaro, eisiu kokį filmą pažiūrėt  4u.gif

Jau meginu pratntis, tik sunkiai dar sekas ax.gif

Kas do filmas? bigsmile.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif Šiandien jau galiu nors kiek pasidžiaugti, kad mažiau skauda sąnarius. Tai ir gyvenimas labai pagražėjo. Turiu daug darbo, bet labai laukiu, kol grįšiu ir pasimatysiu su SB wub.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2012 04 01, 18:36)
Oi, žiaurokas pokštas, nenorėčiau, kad MB mane taip apgautų - tikiuos, nė nebandys, aš irgi kaip ir daugelis čia nemėgstu išdurinėt, ypač artimus žmones smile.gif

Aš irgi nemėgstu apgaudinėti, bet gi balandžio tai vieną kartą metuose. Tai tada ir papokštaujam. Apskritai man patinka humoras, todėl aš džiaugiuos, kad MB turi humoro jausmą ir, liaudiškai tariant, neužsiraukia, kai kažką stipriau pasakau. Lygiai taip pat ir aš. Bet aišku, tas negalioja kokiems nors vulgariems juokeliams...
Papildyta:
QUOTE(abiga @ 2012 04 01, 18:36)
Jis mane šiąnakt sms pažadino, rašau, kad miegojau, o jisai, kad ir norėjo pažadint  lotuliukas.gif , sakiau, tai dabar sunkiai užmigsiu ilgėdamasi, o jis matos, patenkintas buvo, kad apie jį galvosiu  wub.gif

Labai miela skaityti wub.gif Mes irgi vienas kitam kartais taip darom blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(abiga @ 2012 04 02, 19:34)
Tikimės, šį savaitgalį nors keik pabūsim kartu, jei viskas bus gerai, lieka 4 dienos iki penktadienio vakaro, bet jau sunku sulaukt, juolab kai anksčiau planavom susitikt praėjusį savaitgalį ir jo irgi laukėm smile.gif

Įsivaizduoju, kaip stipriai jau norisi pasimatyti ir vienas kitu pasidžiaugti. Bet jums jau išties nedaug liko. O mums irgi jau tik 17 dienų, nai nai nai wub.gif blush2.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Green tea* @ 2012 04 01, 13:51)
Pas mus Velykos neypatingos, pas močiutę nueinam ir tiek smile.gif Daugiau giminių nebesusitinka kažkaip  verysad.gif Va MB giminėj tai labai smagios Velykos, suvažiuoja visa giminė į kaimą, draugiškai dažo kiaušinius, bendrauja.. Labai patinka man ten, bet turbūt šiais metais nepavyks nuvažiuot  verysad.gif

Pas mus irgi panašiai šeimoje. Pas močiutę einam. Bet, kita vertus, kai aš visus retai ir taip matau, tai man tas nuėjimas patinka. O pas MB šeimyną kiaušinių marginimas jau nuo penktadienio vakaro prasidės, visokie kiti tradiciniai dalykai. Aš irgi tokių norėčiau labiau blush2.gif

Papildyta:
Sachar, na labai jau ankstyvas Tavo darbo grafikas kartais doh.gif Aš taip negalėčiau, nes esu visiška pelėda, o ir užmiegu sunkiai, tai užmigus kokią 2 man būtų labai sunku keltis po kokių dviejų valandų. Nepatempčiau.

Kaip nuotaikos vis labiau artėjant pasimatymui?

O apie sniegą girdėjau biggrin.gif Man tai gerai, nes pradedu džiaugtis, kad neišeina grįžti Velykoms. Tikiuosi sniego nepamatyti, kai grįšiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 04 03, 00:17)
Kas do filmas?  bigsmile.gif

Nebepažiūrėjau biggrin.gif Kol atsiprausiau, kol ką buvo jau vėlokai, tai tik knygą paskaičiau ir lūžau biggrin.gif

QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 04 03, 13:16)
Labas visoms 4u.gif Šiandien jau galiu nors kiek pasidžiaugti, kad mažiau skauda sąnarius. Tai ir gyvenimas labai pagražėjo. Turiu daug darbo, bet labai laukiu, kol grįšiu ir pasimatysiu su SB wub.gif

QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 04 03, 14:46)
Pas mus irgi panašiai šeimoje. Pas močiutę einam. Bet, kita vertus, kai aš visus retai ir taip matau, tai man tas nuėjimas patinka. O pas MB šeimyną kiaušinių marginimas jau nuo penktadienio vakaro prasidės, visokie kiti tradiciniai dalykai. Aš irgi tokių norėčiau labiau blush2.gif

O apie sniegą girdėjau biggrin.gif Man tai gerai, nes pradedu džiaugtis, kad neišeina grįžti Velykoms. Tikiuosi sniego nepamatyti, kai grįšiu biggrin.gif

Labas, puiku, kad mažiau skauda 4u.gif O kai daug darbo tai visai gerai, greičiau laikas lekia smile.gif

Na tai taip, kai retokai susitinki, gerai ir tiesiog nueiti ir pabendrauti 4u.gif
Džiaukis džiaukis, o mes užpustyti doh.gif

Aš kažkaip visą dieną nieko neveikiu, jau ir sąžinė truputuką kirba biggrin.gif
Atsakyti
Elegantiškai sninga, džiaugiuos, kad mažiau skauda. Jums iki susitikimo dar šiek tiek laiko liko, užtat praleisit kaip visada nemažai laiko kartu wub.gif O mes dabar po Velykų net nežinau kada susimatysim, paskutinį mėnesio šeštadienį grįžta iš užsienio jo mama, tai kažkada kvietė pasitikt, bet vėlgi jei ir pasimatysim, nebūsim vieni, o man dar svarbus šeimos susibūrimas tą dieną, tai turbūt teks praleist. Kol kas stengiuos negalvot, laukiu šito savaitgalio, tada ir konkrečiau pasišnekėsim.
Dėl ėjimo miegot, tai kai reikia anksti keltis, savaime nebeištempi iki išnaktų po kurio laiko, iš nuovargio vos ne su vištom eini miegot smile.gif manau, sachar irgi labiau pelėdžiukė wink.gif
Green tea, žiema jau taip užkniso, o šindien girdėjau nuomonių, kad iki pat balandžio panašūs orai išsilaikys, nenoriu tikėt net. o kad niek onenuveieki, nesigraužk, kartais sveika patinginiaut thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes, as snd po sokiu, vel pavadavau mokytoja, tai tik db namo parsibeldziau karsta.gif

QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 04 03, 13:46)
O mums irgi jau tik 17 dienų, nai nai nai wub.gif  blush2.gif  blush2.gif

Sachar, na labai jau ankstyvas Tavo darbo grafikas kartais doh.gif Aš taip negalėčiau, nes esu visiška pelėda, o ir užmiegu sunkiai, tai užmigus kokią 2 man būtų labai sunku keltis po kokių dviejų valandų. Nepatempčiau.

Kaip nuotaikos vis labiau artėjant pasimatymui?

Jau ir visai cia pat wub.gif

Na as anksciau buvau baisi peleda, siaip ir db like, jei i lova iki 10-11 neisiroposiu tai papildoma "batareika" suveiks ir tada naktinesiu lotuliukas.gif Nors gyvenimo tempas biski priverte pasikeisti, rytais vis dar sunkiai keliuos, bet vakare nuovargis numarina blush2.gif

Na as tai jau ne dienom, o minutem skaiciuoju doh.gif Jau penktadieni.... Kaip laukiu!!!!

QUOTE(abiga @ 2012 04 03, 19:23)
Dėl ėjimo miegot, tai kai reikia anksti keltis, savaime nebeištempi iki išnaktų po kurio laiko,  iš nuovargio vos ne su vištom eini miegot  smile.gif manau, sachar irgi labiau pelėdžiukė wink.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Atejau su kvailu klausimu lotuliukas.gif Kas facebook'e zaidzia Pioner Trail (seniau buvo vadinamas Frontier Ville) blush2.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif

Ei, kažkas pavogė pavasarį verysad.gif Dingo saulė ir šiluma, dabar per daug apniukę dienos...

Papildyta:
QUOTE(Green tea* @ 2012 04 03, 17:38)
Na tai taip, kai retokai susitinki, gerai ir tiesiog nueiti ir pabendrauti  4u.gif

Aš jei galėčiau, daug dažniau susitiktume. Mes su močiute bendraujam kaip draugės, tai kai būnu Lietuvoj, labai stengiuosi kuo dažniau pagal išgales aplankyti. Dabar aš jai skambinu telefonu kasdien, nes vyksta akcija - skambučiai į Lietuvą po 1 centą už minutę. Man patinka taip močiutę pradžiuginti ir paplepėti ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 04 04, 11:01)
Ei, kažkas pavogė pavasarį verysad.gif Dingo saulė ir šiluma, dabar per daug apniukę dienos...

Aš jei galėčiau, daug dažniau susitiktume. Mes su močiute bendraujam kaip draugės, tai kai būnu Lietuvoj, labai stengiuosi kuo dažniau pagal išgales aplankyti. Dabar aš jai skambinu telefonu kasdien, nes vyksta akcija - skambučiai į Lietuvą po 1 centą už minutę. Man patinka taip močiutę pradžiuginti ir paplepėti ax.gif

O pas mus sniego pridrebe ir db dar drebia lotuliukas.gif

kaip faina, akd su mociute tokie grazus santykiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2012 04 03, 19:23)
Elegantiškai sninga, džiaugiuos, kad mažiau skauda. Jums iki susitikimo dar šiek tiek laiko liko, užtat praleisit kaip visada nemažai laiko kartu wub.gif O mes dabar po Velykų net nežinau kada susimatysim, paskutinį mėnesio šeštadienį grįžta iš užsienio jo mama, tai kažkada kvietė pasitikt, bet vėlgi jei ir pasimatysim, nebūsim vieni, o man dar svarbus šeimos susibūrimas tą dieną, tai turbūt teks praleist. Kol kas stengiuos negalvot, laukiu šito savaitgalio, tada ir konkrečiau pasišnekėsim.
Dėl ėjimo miegot, tai kai reikia anksti keltis, savaime nebeištempi iki išnaktų po kurio laiko,  iš nuovargio vos ne su vištom eini miegot  smile.gif manau, sachar irgi labiau pelėdžiukė wink.gif

Na taip, o savaitgalis pats jau labai greitai artėja. Gerai, kad jis bus ilgas, tai galima nemažai vietų aplėkti ir daugiau žmonių aplankyti, pailsėti... O pas mus ir penktadienis bus nedarbo diena smile.gif

Pabūsim mes apie dvi savaites kartu blush2.gif Bet kadangi mano tėvai ne Vilniuj, tai aš vis tiek tuo metu daug lakstysiu. Ir šiaip jei dar draugus pamatyti norėsiu, kurie irgi išsibarstę... Bet mąstau, kad apie šitą savo grįžimą turbūt pranešiu tik vienai ar dviem draugėms. Tai bus tokios ramios dvi savaitės. Vasarą bus žymiai daugiau laiko susitikinėjimams, o šio pavasario vakarus vis tiek labiausiai noriu leisti su SB...

O su miegu, tai ir aš panašiai galvoju. Tik va aš Lietuvoj gyvendama dažniausiai 6 keldavausi į darbus ir mokslus, bet nieko tokio, kaip tikra pelėda vis tiek sugebėdavau panaktinėti iki 2. Buvo gana netrumpas toks laikotarpis mano gyvenime, kai darbo dienomis naktį miegodavau po 4-5 valandas. Ryte jausdavausi kaip tikras zombis, bet vakare visad pažvalėdavau ir vėl pilna gyvasties būdavau doh.gif Dabar jau sveikata taip neleistų elgtis, spėju, kad tikrai nulūžčiau anksčiau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(sachar @ 2012 04 03, 22:08)
Na as anksciau buvau baisi peleda, siaip ir db like, jei i lova iki 10-11 neisiroposiu tai papildoma "batareika" suveiks ir tada naktinesiu  lotuliukas.gif

O, kad man tokiu laiku į lovą nuropoti blush2.gif Jei aš nuropoju iki 1, tai sakau, kad čia anksti lotuliukas.gif Kiti iš šito anksti šaipos biggrin.gif Ir mes abu su SB vienodi. Tikrai juoką kelia, kai vakare pradedam abudu trizniuoti, kaip šiandien eisim anksti gulti, ir tas anksti vis tiek niekad nebūna iki 12. O po to rytais vienas kitą verčiam iš lovos, nes abiem sunku labai keltis lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sachar @ 2012 04 03, 22:08)
Na as tai jau ne dienom, o minutem skaiciuoju  doh.gif Jau penktadieni.... Kaip laukiu!!!!
drinks_cheers.gif

Eik tu sau, kaip jau nebe daug liko laukti wub.gif Tikrai jau metas pradėt minutėm skaičiuot. Iki kada dabar kartu pabūsit?

O tu, matau, dažnai mokytoją pavaduoji 4u.gif Ar tik nebus taip, kad po kelių metų pati mokytoją pakeisi? Beje, aš turiu tokią eretišką mintį. Tau patinka šokiai, tai ar nenorėtum pakeisti darbo ir pati tapti šokių mokytoja? O ateityje gal net kokią mažą savo studiją turėti?

O apie facebooko žaidimus nieko doro nepasakysiu, nes nemėgstu žaisti jokių žaidimų nei ten, nei kur kitur. Aš dabar ten tik pašto dėžutę pasitikrinu, kai ateina pranešimas, kad gavau žinučių, ir viskas. Daug laiko sutaupau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(sachar @ 2012 04 04, 11:02)
O pas mus sniego pridrebe ir db dar drebia  lotuliukas.gif

kaip faina, akd su mociute tokie grazus santykiai  wub.gif

Užtat dabar pas jus ir nenoriu lotuliukas.gif

Aha, pasiilgstu ir aš labai močiutės. Tai gerai, kad būna tokių akcijų, kai ramia sąžine skambinu kasdien ir neišlaidauju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegantiškai sninga: 04 balandžio 2012 - 10:30
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 04 04, 11:18)
Pabūsim mes apie dvi savaites kartu blush2.gif Bet kadangi mano tėvai ne Vilniuj, tai aš vis tiek tuo metu daug lakstysiu. Ir šiaip jei dar draugus pamatyti norėsiu, kurie irgi išsibarstę. Mąstau, kad apie šitą savo grįžimą turbūt  pranešiu tik vienai ar dviem draugėm. Tai bus tokios ramios dvi savaitės. Vasarą bus žymiai daugiau laiko susitikinėjimams blush2.gif

Eik tu sau, kaip jau nebe daug liko laukti wub.gif Tikrai jau metas pradėt minutėm skaičiuot. Iki kada dabar kartu pabūsit?

O tu, matau, dažnai mokytoją pavaduoji 4u.gif Ar tik nebus taip, kad po kelių metų pati mokytoją pakeisi? Beje, aš turiu tokią eretišką mintį. Tau patinka šokiai, tai ar nenorėtum pakeisti darbo ir pati tapti šokių mokytoja? O ateityje gal net kokią mažą savo studiją turėti?

Na visvien jau nemazai laiko, o ir keliausit manau visur kartu mirksiukas.gif

Aha, jau poryt wub.gif Snd varau plaukus dazytis, dar i parde uzsuksiu, reiks ryt pameginti i turgu speti, duonos kokios pasiimti, atrodo jau cia salia, bet tuo pat metu dar taip toli doh.gif o grisiu tik 16d biggrin.gif

Na is tikro tai nenoreciau labai rimtai tuo uzsiimti, prie kazko, smagu, bet savo mokykla... Tai darbas butu en tik su zmonem, bet dideles investicijos ir i keliones seminarus, na nera paprasta g.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 04 04, 11:28)
Na visvien jau nemazai laiko, o ir keliausit manau visur kartu  mirksiukas.gif

Aha, jau poryt  wub.gif Snd varau plaukus dazytis, dar i parde uzsuksiu, reiks ryt pameginti i turgu speti, duonos kokios pasiimti, atrodo jau cia salia, bet tuo pat metu dar taip toli  doh.gif o grisiu tik 16d  biggrin.gif

Na is tikro tai nenoreciau labai rimtai tuo uzsiimti, prie kazko, smagu, bet savo mokykla... Tai darbas butu en tik su zmonem, bet dideles investicijos ir i keliones seminarus, na nera paprasta  g.gif

Kad Tave kur, tikrai ilgai kartu būsit thumbup.gif Čia tai jėga wub.gif Paimk duonos, bent aš tai čia labiausiai duonos ir pasiilgstu biggrin.gif

Žiūriu, šį savaitgalį dauguma su saviškiais praleis. Kaip gerai. Turbūt tik mes su festina lente būsim vienišos. Aš tai tikriausiai namuos sėdėsiu, nes kelios draugės Velykoms namo sugalvojo grįžti, o dar kita draugė su SB tėvais švęs. Nu nieko, išsikepsiu kiaušinių (aš virtų nemėgstu) ir švęsiu prie kompo biggrin.gif

Taip, suprantu, kad savą studiją išlaikyt nėra taip lengva. Bet aš manau, kad turėtų būti labai smagu užsiimti ta veikla gyvenime, ką labai mėgsti ir kai tau niekas ant galvos nesėdi... Sunku, bet gera realizuoti save.

Beje, ČIA vienas toks interviu su panašiai viską metusia dabar šokių mokytoja. Paskaityk, gal Tau irgi kils kokių minčių kada ateityje 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegantiškai sninga: 04 balandžio 2012 - 10:42