Sveikos, merginos
Na įtemptai jūs čia diskutuojat. Aš šiandien atsikėliau 08:30, o MB dar miega. Jam daugiau reikia. O man pats tas įšokti į
SM paskaityt, ką praleidau ir brūkštelt keletą sakinių jums. Tai va, sėdžiu su kompiuteriu maloniai įsitaisius ir laikau šiltos arbatos puodelį rankose.
Ei, merginos. Būkit geros, nu nesiginčykit, kąąą???!!!
Juk tema sukurta ne tam, kad pasimatuotume, kas daugiau ar mažiau myli, kaip reikia teisingai mylėti ir pan. Tema sukurta tam, kad visos, kurios draugauja per atstumą, rastų bendraminčių būrelį ir šiokią tokią užuovėją nuo visokių aplinkinių klausimų ir nusistebėjimų iš serijos o aš tai taip negalėčiau; kad galėtų pasidalinti džiaugsmais ir vargais, o vasarą gal net susitikti (na aš kadangi praeitais metais dėl to spirgėjau, tai jau kaip ir pažadėjau rasti galimybių ateiti
). Mano požiūris irgi labai kardinaliai skiriasi nuo Oskolki, bet po velnių, man tai netrukdo. Aš myliu taip kaip aš myliu, o ji tegul myli taip, kaip ji myli. Jeigu jai ir jos žmogui tai gerai. Nors ir apie tai galima diskutuoti gražiau ir korektiškiau nei jūs tai darote
Tiesiog kam paversti tą užuovėją kažkokiu mūšio lauku ir dar dėl tokio subjektyvaus ir neapibrėžto dalyko, kaip bandymai meilės stiprumą išmatuoti?
Papildyta:
QUOTE(Oskolki @ 2012 04 19, 22:56)
Na va vel skirtumai lenda

as turbut susiplesyciau i gabalus, jei jis sugalvotu pirma nuvaziuoti pas tevus, kai taip vienas kito laukiam, o tevai dar pasako: "o, kaip greitai laikas prabego or smth"

kai kazkas skaiciuoja kiekviena diena
Aš savo tėvus matau rečiau nei SB, todėl kažkaip jaučiu norą ir pareigą pas juos bent pirmą dieną po kelionės pabūti

MB mane ir mano šalyje aplanko, atvažiavus aš pas jį gyvenu, o pas tėvus ir brolį tik pasisvečiuot trumpai išeina. Dar turiu pusbrolius ir močiutę, kuriuos irgi labai veržiuosi aplankyti, tai stengiuosi kažkaip išlaviruoti tarp visų savo norų ir rasti laiko viskam. Nors šiaip būna sunku.
Todėl šįkart nei viena Lietuvoje esanti draugė net nežino, kad aš čia svečiuojuosi

Tiesiog per mažai tam laiko, kad ir kaip aš to norėčiau.
Papildyta:
QUOTE(Oskolki @ 2012 04 20, 18:47)
Arba, kas myli labai stipriai, jam jo meile pati stipriausia ir visu kitu mato ja mazesne ir duobeta, todel ja paprasciausiai abejoja
Aš manau, kad bereikalingai mes tą stiprumą čia stengiamės kažkaip matuoti... O jei jau taip, tai kokiais vienetais tą stiprumą reiktų išreikšti, kad išeitų objektyviai jį palyginti? Aš manau, kad tai neįmanoma. Ar žinai iš psichologijos, kad labai labai dažnai, kai žmogui labai labai skauda, jis negali nei kalbėti, nei verkti? Jis tiesiog jaučia gerklėj užstrigusį gumulą ir yra tokioj afekto būsenoj. Tiesiog kartais daug labiau kenčia ne tas, kuris garsiai verkia, o tas, kuriam net verkti nebeišeina. Ir laimingesnis gali būti nebūtinai tas, kuris alpsta iš laimės, o tas, kuris tyliai šypsosi akimis.
Todėl tikrai beviltiška iš kažkokių išorinių požiūrių stengtis apibrėžti meilės stiprumą. Aš labiau pritariu
festina lente minčiai, kad kai myli, tai ir kito meile neabejoji ir ji tau atrodo graži, nepaisant to, kad išeina už tavo meilės suvokimo ribų.
Labai nenoriu, kad priimtum tai asmeniškai ir pagalvotum, kad Tave puolu. Jei Tu taip myli ir Tau gerai, tai mylėk sau į sveikatą. Tikrai. Manau, kad nei vienai tai netrukdo ir visos džiaugiasi, kad turi savo žmogų

Tiesiog manau, kad kitas merginas truputį skaudina Tavo įsivaizdavimas apie meilės stiprumą ir bandymas ją vertinti taip, kaip Tu ją supranti. Nes mes tą jausmą suprantam kiek kitaip. Bet juk dėl to nebūtina čia rietis ir paversti šitą temą kažkokia nemalonia vieta, ar ne? Manau, kad galima čia gyventi ir sugyventi draugiškai, nepaisant kaip skirtingai mes savo žmones mylime...
Sveikinu susitvarkius su atsiskaitymais ir tikiuosi, kad Tavo pasibuvimas su grupiokais buvo smagus
Papildyta:
QUOTE(solitude @ 2012 04 20, 20:31)
Labas
Taip ir neatrašiau Tau AŽ

Bet kažkaip visiškai užsimiršo ir tik pamačius čia vėl atvykusią prisiminiau...
Gal ir Tu vasarą grįši bei apsilankysi susitikime?
Papildyta:
Sachar, kaip Tavo ožiai? Jau ramiau? Kada kitas pasimatymas? Tarp visų šitų karštų diskusijų jau nieko apie Tave nebeperskaičiau
Green Tea*, kas naujesnio Tavo fronte? Kaip suprantu, jei taviškis sugalvotų ieškoti darbo užsienyje, vyktum kartu?
festina lente, kaip nuotaikos? Suprantu, kad sunku be Grizliukės, bet gyvenimas pamažu grįžta į savo vėžes. Galbūt dar anksti apie tai galvoti, bet galima paimti pagloboti kitą gyvūnėlį. Ir gerą darbą padarysi, ir vėl namie daugiau gyvybės bus...
abiga kažkur pradingusi. O gal buvo savaitgalinis pasimatyma?
Papildyta:
Ai, neparašiau nieko apie mus. Tai va, kol čia sudėliojau visai daug sakinių, MB neatsikėlė. O aš ir nežadinu, tegul sau miega. Labai džiaugiuosi laiku sau, nors dar tik kelios dienos, kai susitikę. Bet kartais man tikrai reikia atokvėpio
Vakar labai puikiai praleidom laiką, vaikščiojom po centrą. Labai šilta diena buvo, tai pasėdėjom Užupyje, pasišildėm saulutėje. Šiandien eisim vėl kur nors

Tik jau diena nebe tokia graži.
O gal kuri dalyvavot
Darom? Mes norėjom, bet aš pas SB neturiu atsivežus darbinių drabužių. Kažkaip visai nepagalvojau
Tiesa, viena ir nekokia naujiena. Močiutei vėl sutriko širdies ritmas, tai vakar vakare paguldė į reanimaciją. Dar nežinau, ar atstatė. Čia ne pirmas, ne antras ir jau ne trečias toks kartas. Bet ko norėti, kai metų 85, ir tai dar gerai. Ryt tikriausiai važiuosiu pas tėvus, tai ir ją aplankysiu, nes jau turėtų būt namie