Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą (tęsiam)

Sveikos 4u.gif
QUOTE(festina lente @ 2012 04 09, 20:34)
Pastebiu ir anksciau bendrave kartais paskaito,bet neparaso nieko. Kazin kodel? Ar santykiai neatlaike isbandymo atstumu,ar nesinori pasikalbeti su likimo draugem...

aš esu viena iš tų, kur anksčiau bendravo, dabar paskaito, bet neparašo blush2.gif šitoj temoj praleidau dvejus metus, tad pakankamai sunku nebelįsti ax.gif nors atstumo pas mus nebėra, sėkmingai jį įveikėm, dabar gyvenam kartu blush2.gif wub.gif
jei neišvysit, gal pasireikšiu dažniau blush2.gif

O čia, žiūriu, kokia diskusija įsiplieskus doh.gif Pritariu visoms, kurios teigia, jog negalima meilės matuoti pagal vieną kurpalių 4u.gif Visi žmonės juk tokie skirtingi doh.gif O menkinti kitą ir jo jausmus... na taip neskanu... schmoll.gif
Pamenu, ir mūsų meilę buvo kas šioje temoje matavo. Neįlįsi į vidų, nesužinosi, bet kaip paprasta tokiu vienu sakiniu labai labai užgauti žmogų doh.gif neveltui sakoma, kad liežuvis gali ir užmušti rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 04 19, 20:27)
Beje, susitikimo idėją buvau iškėlusi pernai vasarą, bet kažkaip nebuvo entuziazmo didelio tiktis ax.gif

idėja buvo labai gera ir man patiko, bet aš kaip tik tuo metu ruošiausi išvykimui savo, tai ir patylėjau... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solitude: 20 balandžio 2012 - 19:24
QUOTE(Oskolki @ 2012 04 20, 16:38)
drinks_cheers.gif bet ne visiems patinka isgirsti nuomone ir diskutuoti, jei jiems pasirodo, kad nuomone ne ju naudai biggrin.gif

Ten ne tau buvo adresuota biggrin.gif  viskas gerai ten buvo, normalus pokalbis, isakytai nuomonei normalus atsakymas, net baliona galeciau duoti  biggrin.gif

Kaip nedaug liko...keista labai.. smile.gif

Yes, duok balioną biggrin.gif Na, aš ne visada moku kritiką priimti, bet čia tik forumas.. Jei atvirai, man nesvarbi svetimų žmonių nuomonė apie mane. Pačios geriau žinom, kaip kas unsure.gif

Čia gal ir atsiskleidžia asmenybių skirtumai, gal skirtingai suvokiam tą pabuvimą vienai, laiko sau skyrimą? Tiesiog, būdavom visad su MB kartu, susirašinėdavom be sustojimo, bet ateidavo momentų, kai norėdavau skirti laiko tik sau: paskaityti knygą neatrašinėjant į sms kas 5 min., susitikti su drauge paplepėti moteriškai, ar tiesiog atsijungti nuo bet kokio bendravimo ir pasimokyti ir pan. Net nemoku paaiškinti, man čia atrodo normalu unsure.gif Bet MB visad man prioritetas Nr.1, vis tiek 80% laiko jam skirdavau ir skiriu smile.gif Tik daba paprasčiau, kai kartu gyvenam.
Ko nedaug liko? Iki susitikimo? smile.gif

Solitude, sveika 4u.gif Aš tave pamenu iš senesnės temos, kai pati tik skaitydavau.. Tik kai su MB nebeskyrė atstumas, pradėjau čia reikštis biggrin.gif Dar neišvijo biggrin.gif

Visoms smagaus savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Green tea* @ 2012 04 20, 20:50)
Na, aš ne visada moku kritiką priimti, bet čia tik forumas.. Jei atvirai, man nesvarbi svetimų žmonių nuomonė apie mane. Pačios geriau žinom, kaip kas  unsure.gif 

Deja, akivaizdu, kad ir aš kritiką ne visada priimt moku, bet dar labiau gaila, kad kažkodėl man svarbi kitų nuomonė. Nežinau kodėl man norisi, kad kažkoks svetimas žmogus neprisigalvotų apie mane nebūtų dalykų. Žinau, kad dėl to kenčiu labiausiai pati aš, bet... gyveni žmogus ir mokaisi.
Atsakyti
Nesėdžiu čia, bet paskaitydavau... Pati esu turėjus dvejus santykius per atstumą.. Abiem atvejais jis buvo įveiktas, bet.. Likę yra dabartiniai, tikrai ne pirmieji. Kažkada pati buvau pametusi galvą, tarp kitko, nei dėl vieno iš jų. Bet vistik protu reikia suvokti, kad jokiu būdu negalima padaryti kito žmogaus savo visu gyvenimu. ir meilė nėra tai, kad negali bet kažko gyventi, tai jau yra liga, ir visai nejuokinga, paskiau todėl ir žudosi žmonės. Mylintys dažniausiai meilę suvokia kaip laisvę, nėra privaloma būti kartu ar šalia. Esu/būnu, nes noriu, o ne todėl, kad kitas žmogus savinasi, draskydamasis jau vien dėl to, kad nuvažiavo pas tėvų, o ne pas jį. Savo gyvenimą reikia turėti visada, nes kita pusė, tebūnie vyras, jis šiandien yra, o ryt gali jo nelikti, toks gyvenimas, nežinai, ką tau paruoš išaušusi diena. Jo nebus, o tu turėsi gyventi. Meilė nėra buvimas ištisas 24 valandas per parą, ar noras tiek būti, reiktų tuomet susimąstyt, kokių didelių problemų turiu šitaip galvodama.
Mano vyras dirba po parą, aš jo nematau dvi paras per savaitę maždaug. Ir ką? Kartais man tai kaip išeiginė. Darau ką noriu, nesitvarkau, negaminu, ir einu , kur noriu, galų gale atitrūksti nuo žmogaus, tam, kad suprastum, jog pasiilgai.
Čia ne meilė jau taip? smile.gif Buvo atvejis, kai teko jam sėdėt namie mėnesį su nedarbingumu, aš tuo metu dar nedirbau. Tai maniau išprotėsiu per tą mėnesį, ištisai kartu biggrin.gif Nu bet ėjo praėjo, pripratau, bet suprantu, kad visada taip tikrai nenorėčiau. Ne kartą taip sakęs yra ir jis, kad tiesiog nusibostume kasdien vienas į kitą besitrindami. Tai jau čia skaitos jis manęs nemyli? Tikrai ne.
Taip pat manau, kad ir vyrams nėra labai jau įdomios moterys, amžinai dėl jų apsiseilėjusios, mažuti nepabėk, man tavęs reikia. Tokie santykiai, arbą vieną , arba kitą anksčiau ar vėliau ima smaugti, kai kvėpuojama vienas kitu, pradeda trūkti oro.
Kiekvienas žmogus, tiek vyras, tiek moteris privalo išsaugot savo , kaip asmenybės unikalumą. Nes vieną dieną, kažkas gali paklaust "o kur tavo gyvenimas"?
Iš tikro yra taip, kad ne negaliu be tavęs gyventi, o galiu, bet nenoriu. Tada mylima, o nesergama.

Sėkmės visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ragany: 20 balandžio 2012 - 22:10
QUOTE(Giggle @ 2012 04 20, 18:51)

Yra mygtukas ignoruoti dalyvi, bet jums smagiau pasidraskyti, kai su jumis net nekalbama, tai kazin, kam cia su nervais blogai smile.gif Negailekit manes, nera del ko. Nusprendet, koks as zmogus, net draugu pagailejot, kurie, jei buciau bjauri ar kazkokia gailescio verta, su manimi nebendrautu smile.gif Jus manes nepazistat, as be galo linksmas zmogus esu, tik rasydama panyru i liudesi daugiau, gal toks rasymo stilius. Nors diena atgal suoket, kad is postu nuspresti neimanoma smile.gif Tai vat neaisku jums, ar lakstau istisai is paskos, ar ir uz duru retkarciais palieku biggrin.gif
Be to minejau, kad buvome dar tik pirmas dienas pazistami ir as islipusi is lovos nevalytais dantimis ir uzsitraiskanojusiu veidu tikrai neiciau niekur, dar kai ant galvos aliejaus kauke biggrin.gif O tvarkingos paneles pries susitikdamos su vaikinais eina i dusa, man tai normalu visai g.gif Pas mane bet kada ateiti negalima ir visu neileidziu ateinanciu, kaip i viesnami koki, mano namai - mano tvirtove smile.gif Dabar jau musu smile.gif mano nuomone, tokios, kurios bet kada lekia ileist isvis nelabai kam yra reikalingos, nores, pasedes masinoj, jauciu savo verte truputi. As svarbesnio zmogaus gyvenime neturiu, tai ka? smile.gif Ar man svarbesne turetu butu kazkokia drauge? g.gif Kazkuo kitu tureciau rupintis? g.gif Aprupinu dar ir tevus, kuriem reikia pagalbos, ir tiek g.gif Ir visada vadovaujuosi posakiu - ne su tevais ir ne su draugais gyvensiu, visur pirmoje vietoje yra zmogus, su kuriuo dalinuosi gyvenimu. O su savimi as prisibunu. Lyg ir nusprendem, kad ziurim is savo tasko, kaip ir nebevystom, mylim taip, kaip mokam.
O cia pamatet viena zodi, pagalvojot, kad jis jusu, nebegaliu jo naudoti, atsiprasau, bet ko dabar uzsipulti reikia, kompanijos ieskot pritariancios, draskytis norit, gal jums demesio truksta, nes as tai jau sekmingai ignoravau jus, tamsta, ar kaip sakyti, kad gerai butu smile.gif Ir taip, cia tik mano nuomone ir cia tik diskuja, o kas cia jums, seimo posedis? smile.gif O jeigu taip jautriai reaguojat gal povojinga isvis cia buti, maza kokia pas medikus nenuejus merguzele gali netycia, nenoredama nieko blogo jautruma patikrinti? Tai del to jusu gaila, kad taip plesotes cia. smile.gif Jei jusu gyvenimas butu geras, to gal irgi nebutu smile.gif Ir tokius zenklus cia metot...nu is kur tiek agresijos, gal fizinio aktyvumo trukumas cia. Nu visiskai nesuprantu, jei patyret nuoskauda del mano pasisakymo, tai jau issireket, kas dar negerai, neuzteko matau? Ignore smile.gif Nes as ramiai galiu pasakyti: su jusu tonu nesilygiuosiu ir man postai su tokiais zenklais, atrodo, suaugusiuju forume ir su tokiais proverziais tikrai malonumo nekelia, gal kitaip, nei juos rasanciajam, tai tada priimu juos ir tokius. O jus mokat priimti zmones, kuriu nuomone jums nepatiktu? Na, jau parodet, kaip mokat, ir kaip mokat diskutuoti ir savo kultura smile.gif Turbut jums taip ramiai nuomone realybej tokia pacia issakyciau, tai baisu butu. Is visko, kas buvo aptarta, nesupratot, kad nei meiles stiprumas, nei sveikumas nera matuojamas ir isvis meile nera matuojama, bet va vel paemet ir nusprendet, ir pamatavot, bet del to dabar nesiruosiu durniais svaidytis ir aiskint, koki jus ligotai sveika gyvenima gyvenat pagal mane smile.gif Yra AZ, kam cia visiem reikejo pradeti rekti, parekit man i ausi, ar taip maloniau? Paskutini karta jums cia atsakau, daugiau nesuteiksiu jums tokio malonumo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oskolki: 20 balandžio 2012 - 23:20
QUOTE(Giggle @ 2012 04 20, 18:51)
Gyvenime nebuvau sulaukus tiek dėmesio doh.gif  ačiū, bet nereikia.

Ir neduok Dieve, kad tam žmogui, kurį myli nesveika meile, gyvenime kas atsitiktų. Turbūt išprotėtum.

Gyvenime nebut sulaukus daugiau demesio nei dabar...gaila unsure.gif

Na, tai jusu zodziai tokie ziaurus, va cia jau nebe nuomone smile.gif Pirma zmogu per rasymo forumuose karjera blokuosiu unsure.gif Nes ne tai, kad uz nuomone isiliejantis, dar suprasciau, bet jau ir blogo linkintis. Baisu, ir dar mini tokiam poste dieva.. smile.gif Tikiuosi del mano posto neisprotesit smile.gif

Labanakt, galejau to galo nepamatyti, bet nesisielosiu, tiesiog zmogus agresyvus gal ir nesuvaldantis emociju, o cia tik forumas smile.gif Zinosiu ateity, reikia sakyti tik tai, kas patiks ir su kuo gales sutikti dauguma biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oskolki: 20 balandžio 2012 - 23:38
Oskolki, kiek jums metu?
Ir siaip, pamastymui, ka darytumet, jei jusu meile ryt dingtu? Ar pagalvojot apie tai? Jei jus to bijot, ir be jo neisivaizduojat savo gyvenimo, as jums pazadu- taip bus. Tikrai bus. Tam, kad suprastumet, jog gyvenat visu pirma del saves...
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif

Kokia siandien grazi diena,saulute sviecia,silta silta... Jau net man sypsena nori nenori isijungia smile.gif Nusivariau visai nuo koju,bet vakarop dar eisiu su reikaliukais pasivaikstineti.

Grazios dienos visoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 04 20, 23:03)

pasirašau po visais Ragany žodžiais drinks_cheers.gif thumbup.gif labai taikliai ir gražiai viskas aprašyta 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2012 04 21, 15:21)
Sveikos mergaites  4u.gif

Kokia siandien grazi diena,saulute sviecia,silta silta... Jau net man sypsena nori nenori isijungia  smile.gif  Nusivariau visai nuo koju,bet vakarop dar eisiu su reikaliukais pasivaikstineti.

Grazios dienos visoms  smile.gif

Labas 4u.gif Tikrai, diena nuostabi! Džiaugiuosi, kad nuotaikos linksmesnės mirksiukas.gif Buvau ir aš išlindusi į lauką, dabar kibsiu į mokslus smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 04 21, 06:24)
Oskolki, kiek jums metu?
Ir siaip, pamastymui, ka darytumet, jei jusu meile ryt dingtu? Ar pagalvojot apie tai? Jei jus to bijot, ir be jo neisivaizduojat savo gyvenimo, as jums pazadu- taip bus. Tikrai bus. Tam, kad suprastumet, jog gyvenat visu pirma del saves...

Ne toks mielas gyvenimas be meiles, gyvenant del saves, zmones visa gyvenima iesko ir jei atsikels ir jiems taip susisvies, vel ieskos, kad ir tai neigdami smile.gif Taip pasaulis jau yra sutvertas, nekalbant apie nukrypimus kazkokius smile.gif Ne naujiena, kaip toj geroj Mamontovo dainoj - ko bijosi, tas ir bus mirksiukas.gif O man jau senai nebe astuoniolika, ir profesija turiu, ir mokausi smile.gif Bet meile visada norisi idealizuoti, kas ta amziu labai mazina biggrin.gif Na nediskutuosiu, bet gyvenimas del saves siek tiek niurokas, ne? smile.gif Ilgai del saves gyvenau smile.gif Bet visgi manau, kad nera zmogui laimes niekada, jei jis neturi su kuo ja pasidalinti smile.gif Is mano pasakymu per daug vienapusiskas vaizdas susidaro smile.gif Jei pasakyciau zodziu, kitaip gal visai ir ne taip ligotai atrodytu smile.gif
Siandien labai gera diena, laiminga grizau is universiteto pabaigus laaabai sunku kursa( nebesakysiu patobulejau...), o dar toks pavasaris, ir apsisopinau biggrin.gif Gaila, kad tik sekmadieni turesiu visiskai laisva, be darbu ir mokslu. Tai tie geri orai nebegerai biggrin.gif norisi vien gamtoj begioti krosus smile.gif Skiriu grazius zodzius visoms, nors nesu dievobaiminga labai, neminiu katalikisku svenciu ar panasiai, bet.. smile.gif Jei kazkam pasirodys jie ligoti, tai jie ne mano, tiesiog smile.gif

“Jei kalbėčiau žmonių ir angelų kalbomis,
bet neturėčiau meilės, aš tebūčiau
žvangantis varis ir skambantys cimbolai.

Ir jei turėčiau pranašystės dovaną
ir pažinčiau visus slėpinius ir visą mokslą,
jei turėčiau visą tikėjimą, kad galėčiau
net kalnus kilnoti, tačiau neturėčiau meilės,
aš būčiau niekas.

Ir jei išdalyčiau vargšams visa, ką turiu,
jeigu atiduočiau savo kūną sudeginti,
bet neturėčiau meilės,
nieko nelaimėčiau.

Meilė kantri, meilė maloninga, ji nepavydi;
meilė nesididžiuoja ir neišpuiksta.

Ji nesielgia netinkamai, neieško sau naudos,
nepasiduoda piktumui, pamiršta, kas buvo bloga,
nesidžiaugia neteisybe,
su džiaugsmu pritaria tiesai.

Ji visa pakelia, visa tiki,
viskuo viliasi ir visa ištveria.

Meilė niekada nesibaigia.”

- Pirmas laiškas korintiečiams, Naujasis Testamentas

Gero savaitgalio, eisiu su grupiokais svesti(islaikiusiais..), pagaliauuuuu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oskolki: 21 balandžio 2012 - 17:16
Sveikos, merginos 4u.gif

Na įtemptai jūs čia diskutuojat. Aš šiandien atsikėliau 08:30, o MB dar miega. Jam daugiau reikia. O man pats tas įšokti į SM paskaityt, ką praleidau ir brūkštelt keletą sakinių jums. Tai va, sėdžiu su kompiuteriu maloniai įsitaisius ir laikau šiltos arbatos puodelį rankose.

Ei, merginos. Būkit geros, nu nesiginčykit, kąąą???!!! biggrin.gif Juk tema sukurta ne tam, kad pasimatuotume, kas daugiau ar mažiau myli, kaip reikia teisingai mylėti ir pan. Tema sukurta tam, kad visos, kurios draugauja per atstumą, rastų bendraminčių būrelį ir šiokią tokią užuovėją nuo visokių aplinkinių klausimų ir nusistebėjimų iš serijos o aš tai taip negalėčiau; kad galėtų pasidalinti džiaugsmais ir vargais, o vasarą gal net susitikti (na aš kadangi praeitais metais dėl to spirgėjau, tai jau kaip ir pažadėjau rasti galimybių ateiti wink.gif). Mano požiūris irgi labai kardinaliai skiriasi nuo Oskolki, bet po velnių, man tai netrukdo. Aš myliu taip kaip aš myliu, o ji tegul myli taip, kaip ji myli. Jeigu jai ir jos žmogui tai gerai. Nors ir apie tai galima diskutuoti gražiau ir korektiškiau nei jūs tai darote tongue.gif Tiesiog kam paversti tą užuovėją kažkokiu mūšio lauku ir dar dėl tokio subjektyvaus ir neapibrėžto dalyko, kaip bandymai meilės stiprumą išmatuoti?
Papildyta:
QUOTE(Oskolki @ 2012 04 19, 22:56)
Na va vel skirtumai lenda biggrin.gif as turbut susiplesyciau i gabalus, jei jis sugalvotu pirma nuvaziuoti pas tevus, kai taip vienas kito laukiam, o tevai dar pasako: "o, kaip greitai laikas prabego or smth" biggrin.gif kai kazkas skaiciuoja kiekviena diena smile.gif
drinks_cheers.gif

Aš savo tėvus matau rečiau nei SB, todėl kažkaip jaučiu norą ir pareigą pas juos bent pirmą dieną po kelionės pabūti smile.gif MB mane ir mano šalyje aplanko, atvažiavus aš pas jį gyvenu, o pas tėvus ir brolį tik pasisvečiuot trumpai išeina. Dar turiu pusbrolius ir močiutę, kuriuos irgi labai veržiuosi aplankyti, tai stengiuosi kažkaip išlaviruoti tarp visų savo norų ir rasti laiko viskam. Nors šiaip būna sunku.

Todėl šįkart nei viena Lietuvoje esanti draugė net nežino, kad aš čia svečiuojuosi ax.gif Tiesiog per mažai tam laiko, kad ir kaip aš to norėčiau.

Papildyta:
QUOTE(Oskolki @ 2012 04 20, 18:47)
Arba, kas myli labai stipriai, jam jo meile pati stipriausia ir visu kitu mato ja mazesne ir duobeta, todel ja paprasciausiai abejoja smile.gif

Aš manau, kad bereikalingai mes tą stiprumą čia stengiamės kažkaip matuoti... O jei jau taip, tai kokiais vienetais tą stiprumą reiktų išreikšti, kad išeitų objektyviai jį palyginti? Aš manau, kad tai neįmanoma. Ar žinai iš psichologijos, kad labai labai dažnai, kai žmogui labai labai skauda, jis negali nei kalbėti, nei verkti? Jis tiesiog jaučia gerklėj užstrigusį gumulą ir yra tokioj afekto būsenoj. Tiesiog kartais daug labiau kenčia ne tas, kuris garsiai verkia, o tas, kuriam net verkti nebeišeina. Ir laimingesnis gali būti nebūtinai tas, kuris alpsta iš laimės, o tas, kuris tyliai šypsosi akimis.

Todėl tikrai beviltiška iš kažkokių išorinių požiūrių stengtis apibrėžti meilės stiprumą. Aš labiau pritariu festina lente minčiai, kad kai myli, tai ir kito meile neabejoji ir ji tau atrodo graži, nepaisant to, kad išeina už tavo meilės suvokimo ribų.

Labai nenoriu, kad priimtum tai asmeniškai ir pagalvotum, kad Tave puolu. Jei Tu taip myli ir Tau gerai, tai mylėk sau į sveikatą. Tikrai. Manau, kad nei vienai tai netrukdo ir visos džiaugiasi, kad turi savo žmogų 4u.gif Tiesiog manau, kad kitas merginas truputį skaudina Tavo įsivaizdavimas apie meilės stiprumą ir bandymas ją vertinti taip, kaip Tu ją supranti. Nes mes tą jausmą suprantam kiek kitaip. Bet juk dėl to nebūtina čia rietis ir paversti šitą temą kažkokia nemalonia vieta, ar ne? Manau, kad galima čia gyventi ir sugyventi draugiškai, nepaisant kaip skirtingai mes savo žmones mylime...

Sveikinu susitvarkius su atsiskaitymais ir tikiuosi, kad Tavo pasibuvimas su grupiokais buvo smagus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(solitude @ 2012 04 20, 20:31)

Labas 4u.gif

Taip ir neatrašiau Tau AŽ blush2.gif Bet kažkaip visiškai užsimiršo ir tik pamačius čia vėl atvykusią prisiminiau...

Gal ir Tu vasarą grįši bei apsilankysi susitikime? 4u.gif

Papildyta:
Sachar, kaip Tavo ožiai? Jau ramiau? Kada kitas pasimatymas? Tarp visų šitų karštų diskusijų jau nieko apie Tave nebeperskaičiau blush2.gif

Green Tea*, kas naujesnio Tavo fronte? Kaip suprantu, jei taviškis sugalvotų ieškoti darbo užsienyje, vyktum kartu? 4u.gif

festina lente, kaip nuotaikos? Suprantu, kad sunku be Grizliukės, bet gyvenimas pamažu grįžta į savo vėžes. Galbūt dar anksti apie tai galvoti, bet galima paimti pagloboti kitą gyvūnėlį. Ir gerą darbą padarysi, ir vėl namie daugiau gyvybės bus... blush2.gif

abiga kažkur pradingusi. O gal buvo savaitgalinis pasimatyma? 4u.gif
Papildyta:
Ai, neparašiau nieko apie mus. Tai va, kol čia sudėliojau visai daug sakinių, MB neatsikėlė. O aš ir nežadinu, tegul sau miega. Labai džiaugiuosi laiku sau, nors dar tik kelios dienos, kai susitikę. Bet kartais man tikrai reikia atokvėpio ax.gif

Vakar labai puikiai praleidom laiką, vaikščiojom po centrą. Labai šilta diena buvo, tai pasėdėjom Užupyje, pasišildėm saulutėje. Šiandien eisim vėl kur nors wub.gif Tik jau diena nebe tokia graži.

O gal kuri dalyvavot Darom? Mes norėjom, bet aš pas SB neturiu atsivežus darbinių drabužių. Kažkaip visai nepagalvojau blush2.gif

Tiesa, viena ir nekokia naujiena. Močiutei vėl sutriko širdies ritmas, tai vakar vakare paguldė į reanimaciją. Dar nežinau, ar atstatė. Čia ne pirmas, ne antras ir jau ne trečias toks kartas. Bet ko norėti, kai metų 85, ir tai dar gerai. Ryt tikriausiai važiuosiu pas tėvus, tai ir ją aplankysiu, nes jau turėtų būt namie blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegantiškai sninga: 22 balandžio 2012 - 09:22