Tai va, pirmos savaites pabaigoj galvojau, kad nuprotesiu tiesiogine to zodzio prasme... Tas laukimas iki 40sav. ziaurus

Man 18d. turejo buti 40sav. todel sprendimas buvo - laukti iki penktadienio ir tada skatinti.
Prastumus savaite, pirmadieni nuo 23val. prasidejo reti pamaudenimai, o kazkur apie 3val nakties pradejau skaiciuoti, kad tie maudenimai kad kokios 8min kartojasi. Nuejau pas budincia akusere, pamatavo toniukus, vienu zodziu, vaikeli, cia paruosiamieji, o tikrieji saremiai bus daugiau nei
du kartus skausmingesni
Taip ir pragulejau iki ryto, ryte sulaukiau vizitacijos, vienu zodziu - nelaukiam penktadienio skatinsim treciadieni, kaip tik ir dokumentus gavau pasirasyti, kad sutinku, jog skatintu. Taip ir vel eina tas antradienis, pasikeite pamaina. Atejo ta nakti budeti sena akusere vadinama " perliuku".
Pavalgiau vakariene, atsiguliau ir toliau saremiauju sau. Palatos kaimynes, eik sakyk, kad tonus matuotu, nes joms jau baisu buvo pasidare

Sakau, tai kad tik kas 10 min. kartojas, o beto tikrai ne
2x skausmingesni nei vakar Guliu toliau ir galvoju koks turi buti tas dvigubas skausmas
Sulaukiau, kol perline akusere ateis paimti kraujo, ir paklausiau, ar galim toniukus pamatuoti, nes vis paskaudena. Ji man atsake: i tave paziurejus nesimato, kad saremiautum, tipo jei maudzia tai nereiskia, kad gimdai. As jos klausiu, tai gal man tada kaklelis atsiverineja tada, nes penkatdieni jis dar net nebuvo ne kiek prasiveres. Ji man pradejo: tik neprisigalvok cia, niekam cia taip nebuna, nebent 1 is 1000. O kaip tau pirmas kartas, tai tikraai taip nebus. Sakau, gerai, ateisiu, kai padaznes skausmai. O ji: einam, pamatuosiu tos tonus, nes skundeisi, kad po to nieko man nebutu, beto reikia uzfiksuoti viska. Kai mes ejom, ten kolidoriuj buvo ant foteliu prisedusiu moteru, o ji dar specialiai eidama rekia: mat ji gimdo, jei cia visos taip gimdytu kaip tu. Prisiziuri filmu, o po to galvoja, kad ir jom tai bus. Tos moterys i mane paziurejo ir i mano pilva. Jauciu pagalvojo, na jo gimdo: pilvas kaip kokiu 25-30sav.

As tai akuserei ir sakau, tai gal tada nematuojam, jei jus zinot, kad tikrai cia ne saremiai. O ji: matuosiu. Uzdejo man tuos toniukus, o kaip tik viskas gerai buvo, paziurejo ji i juos ir sako, aj cia nieko nera kaip ir galvojau

Ir ji isejo, o man toliau matuoja tuos toniukus, grizta po kokiu 10-15min. Isputus akis ziuri, vaikeli tu jau gerai saremiauji, ar galetum dar paguleti, reikia daugiau uzrasyti. Pasikeite ir balsas ir mandagumas atsirado, ar tau patogu taip guleti, as juk is akiu negalejau pasakyti, kad cia tikrai tu jau saremiauji. O saremiai jau buvo kas 7min. Kai uzrase juos, sake eiti susikrauti daiktus, po to bud. gydytoja atejo - kaklelis atsiveres 3.5cm, tiesiai i gimdykla keliavau, o jau ta perline akusere begalo maloni paliko ir paslaugi

Kai pagalvoju, rimtai buciau dar palatoj pagimdzius per tokia "zinove", jei nebutu tonu pamatavus
Na ka, gimdyklos kaip kambariai. Pamaina pasitaike super, ten buvau truputi po 22val.

Paklause ar atvaziuos artimuju, sakiau iki ryto turetu buti, nes primeciau, kad iki ryto tikrai jokiu ivykiu nebus, nes ta akusere sake nusiteikti, maziausiai 12val.
Gimdykloj eilines proceduros, matuoja: toniukus, temperatura, spaudima, pulsa. Po to vaiksciojau po palata, kazkur truputi po 23val. atejo gyd. paziurejo kakleli, atsiverimas jau buvo 7cm. Po to jau viskas kaip sapne, pamenu, kad saremiai buvo keli pas 3min, o po to jau kas 1.5min. Tada issikvieciau jau gyd. ir ruosiames tikrajam gimdymui. Prakirpo vandenis ir siektiek gimdos, nes sake, kad ji pas mane lb maza. Paskutini karta maciau laikrodi kai buvo 13val., o po keliu stuminu - jau turejau savo suneli ant ranku

Visa laika mazyli turejau prie saves, net klausiau akuseres ar neisnes gliukozes stebejimui, sake, ne, nes viskas gerai

Jauciausi pati laimingiausia, net kai siuvo buvo jau tas pats

Po dvieju valandu jau turejo kelti is gimdyklos i palata, pasirodo, as pradejau daugiau kraujuoti, nei reikia ( del nukritusiu trombocitu kiekio), tai dar gavau laseliniu ir kazkokiu leidziamu vaistu, tai is gimdyklos iskeliavau po geru 5val.
Papildyta:
Kazkaas baisaus buvo del mokamos palatos. As i sarasa uzsirasiau vasario 6d. ir jau buvo pasakyta, kad treciadieniui ji bus. Pasirodo, kai mane nukele i trecia auksta, tai ten yra atskiras sarasas. MB ejo aiskintis su administratore, po nemaloniu pokalbiu, visgi gavom vienute apie 19val.
O jau tos maitinimo ekspertes, tai

liepe man sedom maitinti, kas pasirodo, grieztai negalima po siuvimu

Ir dar ta pati garsioji Lolo FERARI veikeja, pasiule misinuku primaitinti, tai vos as jai nepasakiau

mat atsirado maitinimo eksperte
O va, kai gavom vienute, tai pasikeite ir akuseres, ir gyd. Tai visi daug malonesni, ir normaliai viska paaiskino, parode, kaip numaudyti, kaip apvalyti vaikuti
O man Petrenko pakeite abu insulinus, nes sakiau, kad basalio nebenoriu, tai jis pasiule nemaisyti firmu ir pereiti prie levemiro, ir novorapido

Gavau kelis penus pradziai, o vaistu sake nueiti issirasyti pas seimos gyd. Kazin ji gali israsyti pirma receptuka vaistam? Nors jei KMUK sake, tai turbut gali
QUOTE(Wild Pearl @ 2012 02 19, 16:09)
Ir naują lentelę apačioje
Na man ta lentele irgi labai patinka