tai kad sunku buna susitaikyt su ta mintim... pamenu, as jau sirgau koki puse metu ir nuejau pas savo seimos gydytoja, tai jinai man pasakojo atveji, kad pas ja atejo mano amziaus (tada apie 20) mergina, suzinojo, kad serga, bet negalejo pripazinti to ir patiketi, kad taip gali but, vaistus vartot atsisake, galvojo, kad dieta viska susitvarkys ir bus viskas labai gerai... gaila nezinau kuom baigesi sita istorija..
rasiau rasiau ir Madmuazeles istorija prisiminiau.... kazkas ten panasaus pas ja buvo..
QUOTE(monetuxe @ 2012 02 20, 12:00)
mano cukrus šiandien 7

Mušam rekordus- po nemigo nakties ryte 16

kas maziukui?

QUOTE(rasiux- @ 2012 02 20, 14:06)
Mušam rekordus- po nemigo nakties ryte 16
. Kaip man negalima nei naktinėt, nei nervuotis (susirgo mažylis, tai miegojau gal kokias 4 val).

sveikatuko mazajam, o kas nutiko?
Net nežinau- nuo penktadienio paviduriuoja, vakar po pietų sukarščiavo. Šiandien tempos lyg ir neturi, bet neaišku kaip bus vakare. Galvoju gal pas gyd nuvažiuoti, bet vyrui niekaip jau kelios valandos nepriskambinu
, telefoną matyt šiknon įsikišo

o as va dabar sedziu ir galvoju jau hipo ateina, rankos dreba, silpna, alkana, ai galvoju pamatuosiu, pamatuoju o 17
nu cudai ne kitaip... nebegaliu, eisiu pries paskaitas i vaistine raminamuju pirkt, nes kitaip isprotesiu... kartais man jau visokiu minciu kyla

nu cudai ne kitaip... nebegaliu, eisiu pries paskaitas i vaistine raminamuju pirkt, nes kitaip isprotesiu... kartais man jau visokiu minciu kyla

nu baik jauniute, susileisk, pasedek ir praeis
,buna juk baisiau.

QUOTE(monetuxe @ 2012 02 20, 13:00)
labas iš ryto
mano cukrus šiandien 7
loretita2 - o kur mama gyvena? įtariu negali prisileist minties, kad serga ir nereikia jai vaistų tikrai jokių?? čia kaip mano močiute - spaudimas blogai, sanarius skauda, valgyt nieko negali, galva sukas, bet tikrai jai ne diabetas
ir vaistu nesileis 

mano cukrus šiandien 7

loretita2 - o kur mama gyvena? įtariu negali prisileist minties, kad serga ir nereikia jai vaistų tikrai jokių?? čia kaip mano močiute - spaudimas blogai, sanarius skauda, valgyt nieko negali, galva sukas, bet tikrai jai ne diabetas

Siauliose. Ji gerdavo tabletes, dabar reikia leistis insulina, bet kazkaip ji visad turedavo jo, o dabar nezinau kas su ja darosi, 70metu. Kol sese gyvenu netoli tai matyt bijodavo, nes sese labai kontroliavo mama. Dabar kaip ir visi isvyko tai matyt mama pajuto laisve.
Papildyta:
QUOTE(jauniute @ 2012 02 20, 13:22)
Labas rytas
bet tai kaip suauges zmogus ir taip daro, kai vaikas ar paauglys tai suprantu, o dabar...

bet tai kaip suauges zmogus ir taip daro, kai vaikas ar paauglys tai suprantu, o dabar...
As ir ta pati galvoju, sunkus jos charakteris labai, nebutu avinas

Papildyta:
QUOTE(Tepaluota @ 2012 02 20, 07:19)
Negalima. Gali pakilti cukrai, ištikti koma
Iki jos nedaug truku, bet viska sutvarke jai poliklinikoi. Kai diena skambinau sako pas daktare sedziu, laukiu kol priims. Dabar kiek skambinu neatsiliepia, bet manau, kad viskas gerai. Kaimyne paziures.
Loretita2, kitąkart tokiu atveju gali pasukti man (jei tebeturi išsaugojusi nr. - jei nieko nepainioju, berods kažkada pirkai medų iš mūsų), nulėksiu iki mamos ir nuvešiu insulino. Gal ir netokio pat (beje, o kokį mama leidžiasi?), bet geriau nei nieko, ir neteks nerimauti.
Labas rytas. Nekenčiu darbo, noriu būti namų šeimininke su bigudukais ir chalatu
Labas rytas. Nekenčiu darbo, noriu būti namų šeimininke su bigudukais ir chalatu

QUOTE(Tepaluota @ 2012 02 21, 08:33)
geriau nenorek

labas rytas
QUOTE(Tepaluota @ 2012 02 21, 08:33)
Loretita2, kitąkart tokiu atveju gali pasukti man (jei tebeturi išsaugojusi nr. - jei nieko nepainioju, berods kažkada pirkai medų iš mūsų), nulėksiu iki mamos ir nuvešiu insulino. Gal ir netokio pat (beje, o kokį mama leidžiasi?), bet geriau nei nieko, ir neteks nerimauti.

Labas rytas, aš ar galiu insulino duot, turiu pakaupus Humologo mix ir Basalio. Jei tik kada bus bėda, mielai pagelbėtau

Tepaluota, aš ar noriu su bigudukais po namus lakiot vien po chalatu

QUOTE(slitka @ 2012 02 21, 08:47)
Nežinai, ką kalbi