Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas.

QUOTE(Tepaluota @ 2012 02 21, 11:47)
Nežinai, ką kalbi  irnesakyk.gif Va, Oksy mane supranta. Eitumėm viena pas kitą kavos siurbliuot - kas čia tėr, per gatvę juk tik, galima ir su chalatais, ir su bigudukais  cool.gif

butent kad zinau tongue.gif namu seimininke jau du metus...ir dar du gresia...iki metu laiko kaifavau, dabar kartais pagalvoju but gerai kokioj psichuskej pagulet, kad stoga i vieta atstatytu....
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 02 21, 09:33)

Labas rytas. Nekenčiu darbo, noriu būti namų šeimininke su bigudukais ir chalatu  verysad.gif

o cia irgi darbas hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2012 02 21, 11:10)
namu seimininke jau du metus...ir dar du gresia...

Pavyyydžiu... verysad.gif Aš buvau gal pusmetį. Kažkada labai seniai, gal prieš šimtą metų... verysad.gif Noriu vėl unsure.gif
Atsakyti
o aš namuose šeimininkauju jau 5 metus, dar 2 laukia. Kartais sau nebepavydžiu. Norisi nors pusdieniui galvą pravėdint. Nepaisant to, kad darbų turiu ir namie (ne šeimininkiškų, o tų, kur pinigų duoda), bet į žmones išeit jau norisi.
Šyryt vėl 17 doh.gif Pirmadienį einu pas savo gyd., prašysiuos į ligoninę...
Atsakyti
Laba ryta, o as nuo mokslu turbut persitempiau, nes ausyse pradejau girdet kazkokius balsus, taip kazkaip idomiai snopuoja kazkas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 02 21, 07:33)

Labas rytas. Nekenčiu darbo, noriu būti namų šeimininke su bigudukais ir chalatu  verysad.gif

kaži kiek ilgai išbūtum? man, kol dirbau irgi norėjosi namuos su bigudukais ir chalatu, kai esu, KARTAIS, norisi išsimt tuos bigudukus lotuliukas.gif

QUOTE(jauniute @ 2012 02 21, 12:33)
Laba ryta, o as nuo mokslu turbut persitempiau, nes ausyse pradejau girdet kazkokius balsus, taip kazkaip idomiai snopuoja kazkas  blink.gif

tu nuo visko pavargus ir save nualinus - tau irgi reikia griežtos rankos šalia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(monetuxe @ 2012 02 21, 13:39)

tu nuo visko pavargus ir save nualinus - tau irgi reikia griežtos rankos šalia  4u.gif

tegu Tepaluota atvaziuoja su manim pagyvent koki menesiuka, gal atstatys, jis vne viena jau cia atstate biggrin.gif
Atsakyti
Nu tai ir pas mane lai užsuka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(monetuxe @ 2012 02 21, 12:39)
kaži kiek ilgai išbūtum?

Jei diedas ant kojinių ir kvepalų išdrebėtų, spakainiai ir neterminuotai cool.gif
QUOTE(jauniute @ 2012 02 21, 13:17)
tegu atvaziuoja su manim pagyvent koki menesiuka, gal atstatys, jis vne viena jau cia atstate biggrin.gif

Kad vyras kviestų, dabar...
QUOTE(rasiux- @ 2012 02 21, 13:24)
Nu tai ir pas mane lai užsuka  biggrin.gif

Pigiai prasisukčiau laugh.gif
Atsakyti

QUOTE(Tepaluota @ 2012 02 21, 13:18)
Pavyyydžiu...  verysad.gif Aš buvau gal pusmetį. Kažkada labai seniai, gal prieš šimtą metų...  verysad.gif Noriu vėl  unsure.gif

o as pavydziu, kas is darba eina ir kiekviena diena su zmonemis bendrauja, o ne tik kaka , sysi, lialia ir nununu doh.gif
QUOTE(rasiux- @ 2012 02 21, 13:30)
o aš namuose šeimininkauju jau 5 metus, dar 2 laukia. Kartais sau nebepavydžiu. Norisi nors pusdieniui galvą pravėdint. Nepaisant to, kad darbų turiu ir namie (ne šeimininkiškų, o tų, kur pinigų duoda), bet į žmones išeit jau norisi.

as pravedinu, va nestuke.gif i baseina varineju, su mergom susitinku, bet ta kiekvienos dienos rutina vistiek uzmusa..o jei blogas oras ir niekur iseiti negali..ai
Atsakyti
Buvau daug metų biguduota, užknisdavo tik kai vaikai per naktis rėkdavo ir apsirgdavo, o šeip tai man patiko. Aplamai aš namisėda esu, tai man kaifas būt namie...Dar truputi laiko turiu sumastyt atostogu, bet kas iš to tie 2 m. greit prabėgs ax.gif

Gal jau sulaukėt žydukų? Kokius blynus kepsit? ir kuri many vaišinsit bigsmile.gif
Atsakyti
Nu va Tepaluota - siulo tau pabut namu seimininke 4u.gif netgi du pasiulymai rolleyes.gif

namuose gal ir uzknisa tas pats per ta pati - bet kad i darba nereikia, anksti keltis - tai gėris wub.gif
Atsakyti