Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas.

QUOTE(jurg_ili @ 2012 03 05, 14:22)

Sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
Kamillota, senai matyta 4u.gif

Kaip sekasi motiniski dziaugsmai ir rupesteliai?

Atsakyti
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2012 03 05, 23:30)
Kamillota, senai matyta  4u.gif

Kaip sekasi motiniski dziaugsmai ir rupesteliai?

Kartais apsilankau, paskaitau ... ax.gif

Buna momentu, kad viskas fool.gif mega_shok.gif , ypac kai papinukas nenulipa nuo(.)(.) kokias 2-3val vakare ar nakti doh.gif o siaip viskas thumbup.gif Mazuliukas auga akyse wub.gif nerealus jausmas matyti placia vaiko sypsena,akiu zvilgsni wub.gif na o vezimelio stumdymas veza - bet dar kazkaip keista blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2012 03 05, 22:22)
prasom nesilauzyti ir rodyti virtuves grozi  lotuliukas.gif

Iki grožio ten toli dar, tik kosmetiniai pagražinimai vardan moralinio pasitenkinimo laugh.gif Nes nuplėšus senus tapetus pasirodė, kad anie užklijuoti ant dar senesnių, kurie tai plėšti, tai nenuplėšti, ant viršaus užtinkuota, pajudinus pačius seniausius tapetus tinkas byrėt pradėjo doh.gif Žodžiu, pripjauta kaip reikalas doh.gif Tai dabar išklijavo, grindis sudėjo, o kai tikrai žinosiu, gyvenu čia ar kraustausi kur kitur, tada jau arba kapitaliai, su langais, vamzdynais ir sienų tinkavimais tvarkysim, arba išnuomosiu studentams, o aniems sueis viskas tongue.gif Be to, nėra kaip nufotkint padoriai, virtuvė mažulytė mano, nesimatys bendro vaizdo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamillota @ 2012 03 05, 22:34)
*Kartais apsilankau, paskaitau ...  ax.gif
**Buna momentu, kad viskas  ypac kai papinukas nenulipa nuo(.)(.) kokias 2-3val vakare ar nakti doh.gif o siaip viskas  thumbup.gif Mazuliukas auga akyse  wub.gif nerealus jausmas matyti placia vaiko sypsena,akiu zvilgsni  wub.gif na o vezimelio stumdymas veza - bet dar kazkaip keista

* Man irgi panašiai blush2.gif
** Pažįstamas jausmas, ax.gif kito darbo apart (.)(.) dabar pas jumi gali mėnesį kitą ir nebuti tongue.gif mirksiukas.gif
Laikykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Tepaluota @ 2012 03 06, 07:17)
Iki grožio ten toli dar, tik kosmetiniai pagražinimai vardan moralinio pasitenkinimo laugh.gif Nes nuplėšus senus tapetus pasirodė, kad anie užklijuoti ant dar senesnių, kurie tai plėšti, tai nenuplėšti, ant viršaus užtinkuota, pajudinus pačius seniausius tapetus tinkas byrėt pradėjo  doh.gif Žodžiu, pripjauta kaip reikalas  doh.gif Tai dabar išklijavo, grindis sudėjo, o kai tikrai žinosiu, gyvenu čia ar kraustausi kur kitur, tada jau arba kapitaliai, su langais, vamzdynais ir sienų tinkavimais tvarkysim, arba išnuomosiu studentams, o aniems sueis viskas  tongue.gif Be to, nėra kaip nufotkint padoriai, virtuvė mažulytė mano, nesimatys bendro vaizdo 

Tepaluota 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
Oi, labas rytas 4u.gif

Laba ir naujai narei 4u.gif
Atsakyti
Ryta laba 4u.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
QUOTE(Wild Pearl @ 2012 03 06, 08:41)
* Man irgi panašiai  blush2.gif
**  Pažįstamas jausmas, ax.gif kito darbo apart (.)(.) dabar pas jumi gali mėnesį kitą ir nebuti  tongue.gif  mirksiukas.gif
Laikykis  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aciu uz palaikyma 4u.gif
Dar nesulaukei atsakymo is NDNT? ax.gif
Atsakyti
gera diena ciocės 4u.gif

Tepaluota užšokai ant "gerų" meistrų "gero remonto" kažkada daryto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamillota @ 2012 03 06, 10:25)
Labutis  4u.gif
Aciu uz palaikyma  4u.gif
Dar nesulaukei atsakymo is NDNT?  ax.gif

Nu ne, tyla g.gif unsure.gif

Skambinau sake laukti 2sav., bet man dar taip nėra buvę doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wild Pearl: 06 kovo 2012 - 10:40
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2012 03 05, 15:11)
Beje, rasei, kad tau su kalba ne kas. Ar prasei vertejo?  g.gif  Nes kiek zinau, jei negali susikalbeti su gydytoju NHS visada skiria verteja  g.gif Kai mano mama ejo i poliklinika, net gi klause, ar reikes vertejo, bet kadangi as su ja buvau, tai nereikejo  unsure.gif

Lekiu i sporto kluba. Uzsuksiu cia veliau.  4u.gif

p.s. i mane prasau kreiptis Tu  mirksiukas.gif

Ligoninej verteja gaunu tik telefonu ir tai nevisada...
Atsakyti
QUOTE(monetuxe @ 2012 03 06, 10:32)
užšokai ant "gerų" meistrų "gero remonto" kažkada daryto  doh.gif

Kai pirkau, gyrėsi, kad viską patys darė. Matosi cool.gif Iš išorės pusė velnio, bet toliau... doh.gif
QUOTE(Wild Pearl @ 2012 03 06, 10:40)
Skambinau sake laukti 2sav., bet man dar taip nėra buvę  doh.gif

Visada būna pirmas kartas mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba ryta merginos labai aciu uz priemima 4u.gif

Prisistatau: esu 36 m turiu nuostabia seima(apie kokia svajojau ,kurios pati neturejau) su vyru einam koja kojon jau 13 metu, turim dvi dukrytes vienai ryt bus 12 metu ,o kita 5 metuku. Seip gime ir auge Kaune , bet paskutinius kelis metus gyvenom Kedainuose(nusipirkom nama) ,o siuo metu gyvenam anglijoj Barnsley mieste.Labai norim namo ,negalim cia prisitaikyt ir susitaikyt ko mes cia vaziavom................ wub.gif
Papildyta:
turiu pasigyrti savo cukrum ,visdelto surizikavau ir Lantuso padauginau dviem ,vakar atssiguliau su 7,3 ,ryte atsikeliau su 7,3 neblogai ax.gif einu skaityti tepaluotos nuoroda apie angliavandenius ir vesiu savo mazaja pas dantiste(su skaudamu dantuku ) jauciu kiek nervu man kainuos g.gif
Atsakyti