Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas.

Bandžiau ir aš saviškį kažkada muštruot, bet mečiau tą užsiėmimą ir ramiau pasidarė biggrin.gif , ypač kai tų muštruojamųjų namie vis daugėt pradėjo, tai pats didysis jau ir toks tinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2012 03 06, 14:42)
jis nedaro taip kaip as noriu  smoke.gif

o kokie tavo norai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2012 03 06, 13:42)
jis nedaro taip kaip as noriu  smoke.gif

gal tu per daug nori? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamillota @ 2012 03 05, 21:34)
o siaip viskas  thumbup.gif Mazuliukas auga akyse  wub.gif nerealus jausmas matyti placia vaiko sypsena,akiu zvilgsni  wub.gif na o vezimelio stumdymas veza - bet dar kazkaip keista  blush2.gif

Kaip miela wub.gif Ramiu nakteliu 4u.gif

QUOTE(Tepaluota @ 2012 03 06, 06:17)
Iki grožio ten toli dar, tik kosmetiniai pagražinimai vardan moralinio pasitenkinimo laugh.gif

Teisingai, svarbu pasitenkinimas thumbup.gif
Atsakyti
Ahaaa, miegat, lodorkos?! bigsmile.gif O darbo liaudis neee... user posted image
Atsakyti
jau nebmiegam ax.gif

QUOTE(auga57 @ 2012 03 06, 20:12)
gal tu per daug nori?  g.gif

negali buti "per daug nori" - man irgi taip aiskino, sake senmerge liksi tiek noredama doh.gif nu nelikau, kai zinai ko nori, zmogu kitaip vertini...

taip kas Jauniute.... daryk isvadas g.gif
Atsakyti
jau ir iš turgaus grįžom tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(monetuxe @ 2012 03 07, 12:03)
jau nebmiegam  ax.gif
negali buti "per daug nori" - man irgi taip aiskino, sake senmerge liksi tiek noredama  doh.gif nu nelikau, kai zinai ko nori, zmogu kitaip vertini...

taip kas Jauniute.... daryk isvadas  g.gif

kai zinai ko nori,tai ir renkiesi atitinkamai,o perdaryti vyra beprasmiskas darbas... g.gif
Atsakyti
Labutis, pagarba darbo liaudžiai biggrin.gif Aš atastagauju, lafa. Trumpam pakliuvau į rojų: ryte ilgiau su chalatu bimbinėju, bet dar be biguduku lotuliukas.gif

Kamillota nepamiršk snukiaknygėj apsilankyt ir dešrų atsiimt biggrin.gif Vyrą palepinsi, dabar manau visą dėmesi mažuliukui skiri smile.gif
Jauniute vyrai neperdaromi, tik nuo pradžios turi vadelių neatleist lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oksy: 07 kovo 2012 - 12:31
QUOTE(oksy @ 2012 03 07, 12:31)
pagarba darbo liaudžiai  biggrin.gif 

O dabar, cioce, nueik kažkiek puslapi atgal ir atsakyk, ko klausiau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 03 07, 13:41)
O dabar, cioce, nueik kažkiek puslapi atgal ir atsakyk, ko klausiau  cool.gif

Ciose gal gali palengvit paieška lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(auga57 @ 2012 03 07, 11:49)
kai zinai ko nori,tai ir renkiesi atitinkamai,o perdaryti vyra beprasmiskas darbas... g.gif

tai tada belieka keist vyrą, jei jau taip erzina.... jei jau iš vis neįmanoma sugyvent unsure.gif
Atsakyti