Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas.

QUOTE(Tepaluota @ 2012 03 10, 08:16)
Būtent, kad nemaža. Būtų maža, pabandytų - neskanu ir mestų. Arba nesuvoktų žalos. O dabar suaugęs žmogus, supranta, kad nei skanu, nei gražu, nei, juolab, sveikatai padeda, kai ir taip visokių "smagumų" grėsmė su CD nemenka. Aš nieko nesakau apie gramą kitą per baliuką ar kabake, bet 4 butelkų alaus "ant nervų" - persiprašomėm, nesuprasiu niekada  schmoll.gif

tai jinai baliuką pasidarė tongue.gif viena pati lotuliukas.gif

QUOTE(auga57 @ 2012 03 10, 20:46)
klausimas  nestuke.gif , arba neseniai tokiomis buvusioms,ar tyrimas ultragarsu nustato vaisiaus amziu dienos tikslumu?  blush2.gif

a jau lauksim žinių????? blink.gif ultragarsas dažniausiai sutampa su mmmm, gali skirtis savaite kita mirksiukas.gif kažkaip jos ten pagal dydį nustatinėja g.gif
Atsakyti
QUOTE(monetuxe @ 2012 03 11, 15:48)

a jau lauksim žinių?????  blink.gif ultragarsas dažniausiai sutampa su mmmm, gali skirtis savaite kita  mirksiukas.gif kažkaip jos ten pagal dydį nustatinėja  g.gif

man dabartinis nestumas pagal mmm nesutampa cielom dviem savaitem, o galetu sutapti, nereiketu chimicyt biuletenio, kad savaitei i darba negrysciau biggrin.gif
Atsakyti
į kurią pusę nesutampa??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(monetuxe @ 2012 03 11, 15:48)
a jau lauksim žinių?????  blink.gif ultragarsas dažniausiai sutampa su mmmm, gali skirtis savaite kita  mirksiukas.gif kažkaip jos ten pagal dydį nustatinėja  g.gif

žinių nestuke.gif pas mane tik iš baltos gauruotos komandos,čia man ultragarso nereikia ir taip viskas aišku bigsmile.gif
tiesiog iškilo tokia situacija,būtu įdomūs jusų komentarai
buvo vienintelis kartas,kada buvo galima pastoti,ultragarso tyrimas parodė vaisiaus amžių diena dienon atitinkantį tą kartą,vat ir kilo diskusija,ar taip gali būti,ar dar buvo kitas kartas... g.gif
Atsakyti
a tai čia prisidirbo kažkas kažko, kad jau pagal kartus skaičiuoja? blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(monetuxe @ 2012 03 11, 16:35)
į kurią pusę nesutampa??? g.gif

pagal mmm dekretas prasidetu kovo pabaigoj, pagal echo (pagal ka mane ir zada ginius isleisti sad.gif ) balandzio 8-10 d.
Atsakyti
QUOTE(monetuxe @ 2012 03 11, 16:48)
a tai čia prisidirbo kažkas kažko, kad jau pagal kartus skaičiuoja?  blink.gif  lotuliukas.gif

aha,panasiai ax.gif ,didziausias klausimas,kas gamintojas bigsmile.gif
Atsakyti
Slitka - vadinas tau po to karto, buvo dar ir kitas kartas lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Auga57 - ką čia spėliot, gims ir viskas bus aišku rolleyes.gif tikrai nemanau, kad echo gali jau taip tiksliai pasakyt, vat kad būtent tokią ir tokią dieną mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(monetuxe @ 2012 03 11, 17:20)
Slitka - vadinas tau po to karto, buvo dar ir kitas

biggrin.gif tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(auga57 @ 2012 03 11, 15:38)
ultragarso tyrimas parodė vaisiaus amžių diena dienon atitinkantį tą kartą

Bernioką nori prigaut? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 03 11, 18:32)
Bernioką nori prigaut?  unsure.gif

aha,tik neaisku ar prigaut ar tiesa sako,labai ten idomi situacija g.gif