jei gamintojui klausimai nebutu kile,tai man visiskai butu vienodai,dar toks juokingas klausimas,o gimdymo data apytiksliai nurodo kokiu tikslumu,na tipo savaites-dvieju,nes situ atveju dave 3 savaites nestumas jau perlipo viduri
DNR bus daroma bet kuriuo atveju,yra dar kai kuriu niuansu,kuriu as nenoriu cia pasakoti,negaliu viesai skelbti svetimu paslapciu,tiesiog tas bobiskas smalsumas smaugia ,kaip sitaip,vaisiaus amziu nustate dienos tikslumu,o gimdymo termina 3 savaiciu...
Peza matyt, kad pezėtų- nieks nieko nenustatė, daugmaž žino kada gimdyt ir tiek. Neįmanoma tiksliai nustatyti vaisiaus amžiaus. Dar nėr tokių tyrimų kurie parodytų ląstelės amžių dienos tikslumu.
Labadiena Kur mano laiškas? Nervija O dėl neštumo. Man asmeniškai sakydavo ginė kad geriau laiką nustatyti iki 12neštumo sav. nes tuo metu tiksliausiai gaunami duomenys, paskui jau tik apytiksliai galima žiūrėti (Ir pagal mms sprendzia) nes vaikučio svoris skiriasi.O kaip su gyvūnų echo.galėtų būti neįsivaizduoju
DNR bus daroma bet kuriuo atveju,yra dar kai kuriu niuansu,kuriu as nenoriu cia pasakoti,negaliu viesai skelbti svetimu paslapciu,tiesiog tas bobiskas smalsumas smaugia ,kaip sitaip,vaisiaus amziu nustate dienos tikslumu,o gimdymo termina 3 savaiciu...