Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas.

QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2012 03 12, 01:53)
o cia ir 'gamintojui' tokie klausimai iskilo, ar tik tamstai  g.gif  4u.gif

jei gamintojui klausimai nebutu kile,tai man visiskai butu vienodai,dar toks juokingas klausimas,o gimdymo data apytiksliai nurodo kokiu tikslumu,na tipo savaites-dvieju,nes situ atveju dave 3 savaites blink.gif nestumas jau perlipo viduri
Atsakyti
Man atrodo reik mažiausiai sukt galvą- gims, padaryti DNR ir bus aišku visiems laikams.
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 03 12, 11:04)
Man atrodo reik mažiausiai sukt galvą- gims, padaryti DNR ir bus aišku visiems laikams.

DNR bus daroma bet kuriuo atveju,yra dar kai kuriu niuansu,kuriu as nenoriu cia pasakoti,negaliu viesai skelbti svetimu paslapciu,tiesiog tas bobiskas smalsumas smaugia bigsmile.gif ,kaip sitaip,vaisiaus amziu nustate dienos tikslumu,o gimdymo termina 3 savaiciu... g.gif
Atsakyti
Peza matyt, kad pezėtų- nieks nieko nenustatė, daugmaž žino kada gimdyt ir tiek. Neįmanoma tiksliai nustatyti vaisiaus amžiaus. Dar nėr tokių tyrimų kurie parodytų ląstelės amžių dienos tikslumu.
Atsakyti
Labadiena
Kur mano laiškas? doh.gif
Nervija dry.gif
O dėl neštumo. Man asmeniškai sakydavo ginė kad geriau laiką nustatyti iki 12neštumo sav. nes tuo metu tiksliausiai gaunami duomenys, paskui jau tik apytiksliai galima žiūrėti (Ir pagal mms sprendzia) nes vaikučio svoris skiriasi.O kaip su gyvūnų echo.galėtų būti neįsivaizduoju unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wild Pearl: 12 kovo 2012 - 12:24
QUOTE(Wild Pearl @ 2012 03 12, 13:23)
Labadiena
Kur mano laiškas? doh.gif
O kaip su gyvūnų echo.galėtų būti neįsivaizduoju unsure.gif

su gyvunais man echo nereikia,pati viska issiaiskinu,nes ten toooki gryba nupjauna,kad verkti norisi
Atsakyti
QUOTE(auga57 @ 2012 03 12, 12:54)
DNR bus daroma bet kuriuo atveju,yra dar kai kuriu niuansu,kuriu as nenoriu cia pasakoti,negaliu viesai skelbti svetimu paslapciu,tiesiog tas bobiskas smalsumas smaugia  bigsmile.gif ,kaip sitaip,vaisiaus amziu nustate dienos tikslumu,o gimdymo termina 3 savaiciu...  g.gif

Auga mociute busi?smile.gif
Atsakyti
Laba dienele 4u.gif

Siryt cukrus 9.5mmol, o po sporto dar durniau- 11.4mmol doh.gif doh.gif doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(inge37 @ 2012 03 12, 17:55)
Auga mociute busi?smile.gif

as dar per jauna buti mociute tongue.gif
Atsakyti
Kur visos pradinge g.gif Lyg ir ne savaitgalis ax.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

visos turbut lauke dziaugiates pavasariu tongue.gif
Atsakyti
Labutis smile.gif
QUOTE(jauniute @ 2012 03 13, 15:00)
Sveikutes 4u.gif
visos turbut lauke dziaugiates pavasariu tongue.gif

Yra gyvų yra ir mano pusėj. biggrin.gif Būvom lauke, džiaugėmes ir mes saulės spinduliais. bigsmile.gif Dabar kepam bandeles su varške wub.gif
Atsakyti