Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas.

QUOTE(Wild Pearl @ 2012 03 16, 13:06)
o kelintą val. valgei prieš sportuodama?gal neseniai užkandžiavai, todėl ir kilo cukrus, sakyčiau tikrai nedaug pakilo, dar nėra taip baisu mirksiukas.gif 
Dažniausiai man nuo 9mol. cukrus kyla jei begioju ar šiaip kokia fizine veikla užsiimu 4u.gif

labutis mirksiukas.gif

Kad nevalgiusi sportavau sia savaitele g.gif Visus 3 kartelius ryte pries darba ax.gif

QUOTE(slitka @ 2012 03 16, 13:08)
mmm nesergi?

Ne unsure.gif O ar tai ka keicia?

QUOTE(Wild Pearl @ 2012 03 16, 13:08)
Me-Boho o ka tu sportuoji? rolleyes.gif

Siap sporto klube. Dazniausiai spin klases arba pilates arba siaip su treniruokliais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2012 03 16, 15:18)

Ne  unsure.gif  O ar tai ka keicia?

niu zinok as kai sirgdavau mmm, man visad aukstesni cukrai laikydavosi ir durniuodavo doh.gif doh.gif gal as viena tokia nenormali, bet man mmm cukrus itakodavo doh.gif , uztai ir sportuojant cukrai issibalansuodavo doh.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
rasau cia nes jus daugiau zinot apie diabeta...
pagulejau ligoninej , sureguliavo , atrodo insulino normas, numuso cukru...rodes viskas gerai...tikrino pastoviai cukru ligoninej...
grizau namo..., bandau neisimusti is ritmo is valgymo iprociu, bet cukrus pakiles vistiek doh.gif nebezinau...ar tas duotas cukraus matuoklis atitinka ligonines parodymus labaratorijoje...jau pradedu galvot, gal aparaciukas kvailioja...ar cia kazkas negerai, ar insulina didintis, bet paciai keltis normas baisu doh.gif
tox jausmas, kad kazka ne taip darau, ar kas cia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 03 16, 16:46)
sveikos 4u.gif
rasau cia nes jus daugiau zinot apie diabeta...
pagulejau ligoninej , sureguliavo , atrodo insulino normas, numuso cukru...rodes viskas gerai...tikrino pastoviai cukru ligoninej...
grizau namo..., bandau neisimusti is ritmo is valgymo iprociu, bet cukrus pakiles vistiek doh.gif nebezinau...ar tas duotas cukraus matuoklis atitinka ligonines parodymus labaratorijoje...jau pradedu galvot, gal aparaciukas kvailioja...ar cia kazkas negerai, ar insulina didintis, bet paciai keltis normas baisu doh.gif

aparaciuko ir kliniku laboratorijos rezultatai siek tiek gali skirtis, man klinikose visad rodydavo 1-2 mmol maziau, nei mano aparatelis,nebijok ir pabandyk 0,5-1 vnt pasididinti insulino kieki, tikrai nieko neatsitiks, turi dabar priprasti pati viska reguliuoti
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 03 16, 15:46)

Dūdki irnesakyk.gif Namie visada cukrai aukštesni. Čia yra veiklos, darbų, tai kąsnelį vieną kitą netyčia burnon įsimeti, tai susinervuoji - viskas įtakoja cukrų. Nebijok pasididint truputuką insulino, stebėk cukrus ir mažiau nervinkis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tepaluota: 16 kovo 2012 - 16:17
QUOTE(Tepaluota @ 2012 03 16, 18:16)
Dūdki irnesakyk.gif Namie visada cukrai aukštesni. Čia yra veiklos, darbų, tai kąsnelį vieną kitą netyčia burnon įsimeti, tai susinervuoji - viskas įtakoja cukrų. Nebijok pasididint truputuką insulino, stebėk cukrus ir mažiau nervinkis  mirksiukas.gif

tikrai jokiu kasneliu nekisu kol kas...laikausi rezimo , seku glikemija, leidziuosi insulina...
na tikiuosi, kad aparaciukas paklaidos turi...nes pakilimo didelio nera, tad bandysiu padidint doze...
stengsiuos nesinervint 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 03 16, 21:55)

ka cia gasdini? biggrin.gif
Atsakyti
čia yra tobula moteris lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas
ir
user posted image