Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas.

QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2012 03 16, 15:18)

Ne  unsure.gif  O ar tai ka keicia?

zinok man menesines labao kelia cukru, jei kokios kelios dienos iki mmm netiketai soka cukrus, tai zinau pms ir tos durnystes, paskum pirmasias dvi dienas irgi cukrui numust daugiau insulino reikia, o veliau vel viskas kaip buve, zodziu bent jau man menesines tikrai itakoja, jau nekalbu jei per jas dar sportuociau unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Tepaluota @ 2012 03 17, 09:24)

tepaluota, as nepagaunu tu ka rimtai jau 5 kg numetei? rolleyes.gif pasidalink paslaptimis g.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2012 03 17, 09:56)
tu ka rimtai jau 5 kg numetei? rolleyes.gif  pasidalink paslaptimis g.gif

Rimtai. Tu tiek nenumesi. Nes nuo kaulų tai juk nėr ką mest mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2012 03 17, 09:56)
tepaluota, as nepagaunu tu ka rimtai jau 5 kg numetei? rolleyes.gif  pasidalink paslaptimis g.gif

Sveikos visos.
Mano mamytė irgi per mėn. numetė 5 kg ir tuo pačiu cukrų nuo 12 iki 7.
O dietos net dieta nepavadinsi, tiesiog sveika mityba.
Sėkmės ir jums visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 03 17, 11:18)
Rimtai. Tu tiek nenumesi. Nes nuo kaulų tai juk nėr ką mest  mastau.gif

as nenoriu numest i 5, man reikia 3 numesti, kad tiesiog buciau kaip anksciau, db begamindama draugui ir priaugau g.gif kazkaip lyg ir naziau valgau ir liesiau, ale nenori kristi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Tepaluota @ 2012 03 17, 11:18)

ale tu saunuole, kryptingai, tvarkingai, neskubedama tik grazeji, tik grazeji smile.gif
Atsakyti
Nieko tau nereik mest, neprisigalvok. Turi būti moteriškesnė, juk ne trylikinė esi. Tuos tavo tris kg stopūdovai viena pati tik ir tepastebi, niekam nesakyk, nieks ir nežinos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 03 17, 13:29)
Nieko tau nereik mest, neprisigalvok. Turi būti moteriškesnė, juk ne trylikinė esi. Tuos tavo tris kg stopūdovai viena pati tik ir tepastebi, niekam nesakyk, nieks ir nežinos  mirksiukas.gif

as tai giriuos apie juos visiems irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2012 03 17, 12:56)
as tai giriuos apie juos visiems  irnesakyk.gif

gyries ir nori numesti. hmm...Spėju tie 3kg.kaip užsidėjo ant pilvelio taip ir nukris B

O kiek tu sveri, jei ne paslaptis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wild Pearl: 17 kovo 2012 - 13:08
QUOTE(Wild Pearl @ 2012 03 17, 14:07)
gyries ir nori numesti. hmm...Spėju tie 3kg.kaip užsidėjo ant pilvelio taip ir nukris  B

O kiek tu sveri, jei ne paslaptis?

mano ugis 172 cm, svoris db ne pilni 58 drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2012 03 17, 16:48)
mano ugis 172 cm, svoris db ne pilni 58 drinks_cheers.gif

tu tuoj anoreksija susirgsi doh.gif ji dar mat svori numesti nori,dirza tau duoti aggressive.gif
Atsakyti
QUOTE(auga57 @ 2012 03 17, 17:14)
tu tuoj anoreksija susirgsi  doh.gif ji dar mat svori numesti nori,dirza tau duoti  aggressive.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nu bet diena tai nuostabi siandien, isejau i lauka, tai kai kurie jau trumpom rankovem vaiksto doh.gif
Atsakyti
gal ir tu grįši į savo vėžes pagaliau 4u.gif 3 kg matai priaugo jinai - čia su priaugtu jau savo svorį parašei???? g.gif
Atsakyti
QUOTE(monetuxe @ 2012 03 17, 18:49)
gal ir tu grįši į savo vėžes pagaliau  4u.gif 3 kg matai priaugo jinai - čia su priaugtu jau savo svorį parašei????  g.gif

aham cia jau su priaugtu svoriu smile.gif

is tikruju tai ne as cia labai siekiu ne ka, siek tiek juokauju, gal, tiesiog siaip esu papratus prie savo svorio ir tiek, kiek irdabar yra nera blogai 4u.gif

tiesiog siandien kazkaip netyciom uzmeciau aki i tepaluotos liniuote ir pamaciau grazu rezultata rolleyes.gif
Atsakyti