Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 4

vadinasi tai gerai žinomas legalus produktas, o ne kokia "stebuklinga panacėja"?
gal yra bandžiusių ir patenkintų? matot "stebuklingo" medaus nepamiršau, o kur dar tie nuodai neva svoriui mesti
.

Vėžiu sergantys šiuos produktus naudoja. Tai nėra vaistas, o maisto papildas, nes prekiauja tik tam tikros srities vaistinės, kiek suprantu privačios. Papildams mažesni reikalavimai, jie užregistruoti maisto ir veterinarijos tarnyboje arba mitybos centre. Papildai nėra tiek išitirti, kiek ištiriami vaistai, (įvykis su Lida preparatu).
Vaistus registruoja kitos tarnybos ir ten griežtesni reikalavimai. Šiaip su papildais Lietuvoje didelis „bardakas“, daug reklamos, perdaug blink.gif Gali pirkti kiek nori, kada nori, pasiskaitęs reklamos ar išgirdęs kaimyno, ar giminės rekomendacijas. Užsienyje, pvz. Prancūzijoje, papildų be gydytojo recepto neįsigysi, ten į papildus ir vitaminus žiūri labai atsakingai. Tiek trūkumas, tiek perteklius gali išbalansuoti žmogaus imuninę sistemą ir visą organizmą. Tai tik mano asmeninė nuomonė smile.gif Jūs spręskite ir darykite taip kaip Jums atrodo.

P.S. prieš tai buvusiame poste suklydau blush2.gif
- pasižymi priešantioksidacinėmis savybėmis, tai turėtų būti. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 21 lapkričio 2006 - 13:05
QUOTE(adis @ 2006 11 21, 13:59)
Užsienyje, pvz. Prancūzijoje, papildų be gydytojo recepto neįsigysi, ten į papildus ir vitaminus žiūri labai atsakingai. Tiek trūkumas, tiek perteklius gali išbalansuoti žmogaus imuninę sistemą ir visą organizmą.

apie tai kalbant ir norėčiau paklaust, kaip žmogaus perėjusio ir ugnį, ir vandenį, kur , kaip, už kiek ir per kiek laiko galima išsitirti ko ir kiek trūksta arba per daug mano organizme?
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2006 11 22, 00:05)
apie tai kalbant ir norėčiau paklaust, kaip žmogaus perėjusio ir ugnį, ir vandenį, kur , kaip, už kiek ir per kiek laiko galima išsitirti ko ir kiek trūksta arba per daug mano organizme?



Deja, aš nežinau. Patarti galėtų tik labai geras medikas.
Medicinos diagnostikos centras Vilniuje atlieka daug ir įvairių tyrimų, tik ten brangu. blink.gif

Įmesiu nuorodas gal kam prireiks.
Čia apie įv. tyrimus:
Laboratoriniai tyrimai
Medicinos diagnostikos centre - naujausi tyrimai ankstyvam vėžiui nustatyti
Čia tyrimai ir jų normos:
LABORATORINIŲ TYRIMŲ NORMATYVAI
Čia nemažai informacijos apie mažakraujystę arba anemiją:
Mažakraujystė (anemija)
Na, ar ne „medikais“susirgę patampame? smile.gif

Manau, kad kiekvienas širdyje randa savo sveikmo būdą ir kelią. Vieni vartoja vienokius papildus, kiti kitokius, įv. žoles, gydosi sultimis. Kiti nieko nedaro, kiekvienas su savo žiniomis, patirtimi ir savu likimu. Svarbiausia tikėti tuo, ką darai. Jei bijai ar abejoji - geriau neprasidėti, toks mano patarimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 22 lapkričio 2006 - 13:05
QUOTE(adis @ 2006 11 20, 18:54)
4u.gif
Ramunike, kaip Jūsų ir  Jūsų vyro sveikata, kiek pamenu turėjo būti tyrimai?

Labas Adis ir visos kitos 4u.gif .Visoms sveikatos ir kantrybės.Mano vyro tyrimai geri thumbup.gif ,hemoglobinas net 146.Džiaugiuos labai.Tik problema jam su vaikščiojimu.Truputį paeina ir ima skaudėti kojas labai per kelius.Pasakėm daktarui,sako,kad pasėkmė hemoterapijų.Parašė vaistų,bet nuo jų pradėjo skaudėt skrandį,tai vėl prašiau,kad pakeistų-pakeitė.Bus matyt ar kiek padės... Aš tai dėl savo kojos tebesu nežinioj-baisiausia,kad skauda.To magnetinio rengeno nieks nebekvietė darytis-laukiau ėjau iš proto...Atseit pažiūrėjo kompe nuotraukas specialistas nutarė,kad nereik,bet ko ji skauda taip nieks ir nepaaiškino.Dabar gavau pakvietimą kitai savaitei į vietinę polikliniką kažkokiam rentgenui.Jau2mėn praėjo ir nieks neaišku.Raminu save,kad gal nieko rimto,medituoju,meldžiuos...
Atsakyti
Ramunike 4u.gif labai fainai kad vyro rezultatai geri thumbup.gif O tu neprgyvenk,taip baisiai,nors zinau ka tai reiskia nezinia console.gif ir neprisigalvok blogiausio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE
Gal ne visur pažiūrėjau, bet pritrūko informacijos apie pačių onkologų patirtį ir kompetencijas,ypač domina klaipėdiečiai.


Konkrečiai gydytojų negaliu pasakyti, tik tiek žinau, kad Klaipėdoj onkologai tikrai turi nemažą patirtį ir kompetenciją (gauna visą naują info, aktyviai dalyvauja tarptautinėse konferencijose ir taiko tą patį gydymą kaip ir Vilniuj) - konkrečiai žinau tai apie onkologus kovojančius su kraujo vėžiu. 4u.gif

Mes pagėrėm rugsėjo mėnesį Triovitą (vitaminų kursą), dabar geriam rykli kepenų kapsules (stiprina imunitetą) ir vitaminą C. Stengiamės neperdozuot su vitaminais ir maisto papildais, nes didelis organizmo imuniteto stimuliavimas gali ir prieš sveikatą atsisukti.

Šiaip baimės liko. Čia pora naktų vyras suprakaitavo, jau "vaidenas". Puolėm kraujo tyrimą darytis, kai ir viskas gerai. Kosėt pradėjo, tai atrodo bus peršalęs (plius po shemijos dar likęs sausa kosulys ir skrepliai), tai dabar kaip ir antibiotikus reiks gerti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sviesele @ 2006 11 27, 11:14)
Šiaip baimės liko. Čia pora naktų vyras suprakaitavo, jau "vaidenas". Puolėm kraujo tyrimą darytis, kai ir viskas gerai. Kosėt pradėjo, tai atrodo bus peršalęs (plius po shemijos dar likęs sausa kosulys ir skrepliai), tai dabar kaip ir antibiotikus reiks gerti g.gif


Vakar atlikau eilinę „techninę“ patikrą. Kaip niekad buvau rami ir gerai nusiteikusi. Laikina ta mano ramybė...Plaučių nuotraukoje kažkokie pakitimai, kurių nebuvo. g.gif Įvardinti kaip nepiktybiniai, beldžiu tris kartus į stalą ir tfu, tfu, tfu per kairį petį. mirksiukas.gif
Šiandien protas atvėrė vartelius nerimui ir baimei. blush2.gif Tas pats protas juos ir užvėrė. smile.gif
Šiaip jaučiuosi labai gerai, baigiu išsipagirioti nuo euforijos ir įspūdžių patirtų Paryžiuje. Tai mano pirmoji rimtesnė išvyka į užsienius. Gerai tos kelionės, visiška užmarštis doh.gif ir daugybė teigiamų patyrimų. smile.gif, puikus vaistasi dūšiai.
Tikėjausi didesnio nuovargio, meluočiau, jei sakyčiau, kad jo nebuvo. Vakare pradėdavo erzinti Paryžiaus šurmulys, grįždavom į ramų Versalį. Gilus miegas ir jėgos vėl atgautos. Tokios nakties tylos kaip ten net uošvių kaime nerandu. Jei Lietuvoje laikas nuo laiko paskauda randą ir ranką, ten tokio skausmo beveik nebuvo - minkštesnis klimatas bei visiška laisvė nuo buities.
Taigi viena mano svajonė įgyvendinta ax.gif , laikas ieškoti kitos.
P. S.
Jei tik yra galimybė ir leidžia sveikata, išvažiuokite, kad ir ne taip toli, pvz. į Rygą ar Taliną. Manau, nenusivilsite.
Atsakyti
Labas, mergaitės!
Tokia jau mano profesija, kad kartais paskaitinėju tokio pobūdžio forumus. Ką pastebėjau? Begalinį norą išgyti ir optimizmą bei... biurokratiją, nepasitikėjimą ir suvaržymus savo galvose. Paaiškinu dėl biurokratijos.
Ko vertos diskusijos apie registraciją papildų, jei Jūs vartojate barsuko taukus? Maudą? Vaistažolių mišinius? Jie niekur nėra registruoti ir nebus, bet ar tai trukdo Jums? Bet vis forumuose išlenda "tas registruotas, o tas neregistruotas"... Visi europietiški papildai ir vaistažolės po įstojimo į Europos sąjungą NEREGISTRUOJAMI niekur. Tai neliečia Rusijos, JAV ir kt. ES nepriklausančių šalių preparatams. Kitas dalykas, koks skirtumas? Yra, pvz. jonažolių, preparatų, kurie registruoti kaip vaistas. Na ir kas? Jonažolių arbata irgi registruota Vaistų tarnyboje. Bet ar Jūsų surinkta jonažolė ar ir savo bobutės gauta veiks prasčiau vien dėl to, kad neregistruota? Registracijos problemą dažniausiai kelia tie, kurie apie savo pardavinėjamą daiktą neturi nieko daugiau pasakyti. Tiesiog kelią kaip š... ant šakių. Tai taip aš įsivaizduoju biurokratiją. Būkim laisvi Europoje, bet laisvė turi būti ir mūsų galvoje. Juk bet kokia kepenis valanti arbata ar iš vaistinės, ar sukurta gerb. Balvočiūtės, ar kokio Jono (aišku, jei jis išmano) tuos kepenis ir valys, nesvarbu, kad skirtingos žolės bus sudėtos. Nekelkite klausimo, nevarginkite savęs abejonėmis, kurios firmos žolės geresnės. Jos gali būti švaresnės, gražiau ar negražiau surinktos, bet tai bus tos pačios žolės. Aišku, gražesnės kainuos daugiau, bet jose bus ir daugiau veikliųjų medžiagų. Jūs turite teisę rinktis, bet neverta šaukti, kad ta geresnė už kitas. Neigiamos emocijos sergant bet kokia liga nėra pageidautinos. Galite pasakyti, kad per daug liberalu? Ne, nes ne viską pasakiau.

Jei perkate "katės nagučius", pirkite, tik žiūrėkite, kiek ir už kiek perkate. Tab. ar kapsulės būna po 0.5, 0.3 ar net po 0.2 gramo, o kainuoja kartais tiek pat. Štai čia Jūs galite sutaupyti. Esu matęs tokių Reishi grybukų: 85 mg (miligramai), 60 kaps. kainavo 80 Lt (pirko turguj), bet mačiau ir tuos pačius grybukus tokius: 50 g (gramų) kainavo tuos pačius 80 Lt. Koks skirtumas? Jokio, jei abu buvo kokybiški - juk ten Reishi, ir ten Reishi. Skirtumas tik tas, kad už tą pačią pinigų sumą Jūs gydysitės ilgesnį laiko tarpą.

Pabaigai - venkite preparatų ir pardavėjų, kurie naudoją aukščiausius epitetus - geriausias, sveikiausias ir t. t. Tai pirmas ir pagrindinis požymis, kad Jus nori apgauti. Ir dar. Ar perkate gatvėje, ligoninėje, palatoje batonus, karbonadus, mišraines iš multimarketingo pardavėjų? Manau, ne. Bet žinau, kad "vaistus" žmonės perka... Ir iš pardavėjų, kurių išsilavinimas neturi nieko bendro su medicina. Ar ne taip? Jūs pasakysite, kad šiaudo griebiatės? Bet jeigu griebt, tai storą šiaudą griebt, taip gaugiau šansų nenuskęst, ko Jums nuoširdžiausiai ir linkiu.

Vaistininkas
Adomas
Atsakyti
Mergaitės, jis nugalėjo mano mamą, kad ir kiek ji stengėsi būti optimiste. Kiek planų ateičiai... Gruodžio mėnesį mamytei būtų 56 metai.
Kaip dabar be jos gyvent???????????????? likau viena, nes tėvas irgi prieš metus mirė. Dar nesuprantu, kas atsitiko, bet jaučiu tokią tuštumą.
Atsakyti
Eaglute - užuojauta... tikrai didelė užuojauta...

gal kai paguoda nuskambės - dabar bent nebeskauda jai...
Gaila, kad miršta pakankamai jauni žmonės, palikdami dar tokius jaunus ir reikalingus paramos vaikus..

tiesiog prasidės naujas tavo gyvenimo etapas.. tik neskubink savęs...
Atsakyti
QUOTE(Eaglute @ 2006 12 03, 18:17)
Mergaitės, jis nugalėjo mano mamą, kad ir kiek ji stengėsi būti optimiste. Kiek planų ateičiai... Gruodžio mėnesį mamytei būtų 56 metai.
Kaip dabar be jos gyvent???????????????? likau viena, nes tėvas irgi prieš metus mirė. Dar nesuprantu, kas atsitiko, bet jaučiu tokią tuštumą.

Labai labai užjaučiu.
Atsakyti
Eglute, labai užjaučiu dėl mamos mirties, dėl to kiek teko iškęsti ir jai, ir tau per paskutinius mėnesius ir dėl to skausmo, tuštumos ir nevilties, kuriuos tenka perbristi netekus artimųjų. Stiprybės tau. Rašyk mums, jei tau tas nors kiek padeda.
Atsakyti