Įkraunama...
Įkraunama...

Žuvis ir Jautys

Sveikutes ,
Būtų įdomu sužinoti kokie santykiai tarp tokiu porų?? blink.gif
Atsakyti
Gramatinė klaida pačiame temos pavadinime kiek atbaido norą čia skelbtis. Prašom ją ištaisyti. blush2.gif
Mūsų zodiako ženklai -būtent tokie, ir, nors esu girdėjusi, kad ši sąjunga yra sunkiai suderinama, norėčiau tai paneigti. schmoll.gif O gal išimtys tik patvirtina taisyklę? g.gif
Tai jau antrasis mano vyras, ir nežinau, kaip ten būtų, jei mums būtų po 20...Esam gana priešingos asmenybės . Aš- gaivališka, kiek atitrūkusi nuo realybės žuvis, jis- pedantiškas, skrupulingas , blaiviai ir žemiškai mąstantis jautis. Be abejo mums būtina turėti savo erdves: man rūpi dar neatrasti vandenys, jam- neišartos dirvos. Bet kas gi-žemė be vandens? Dykuma Bekraštė? g.gif Mes puikiai vienas kitą papildom, tiesa, prieš tai įberdami šaukštelį tolerancijos drinks_cheers.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pranciska: 07 balandžio 2006 - 15:45
O aš gramatinę klaidą supratau kaip specialų norą pabrėžti, kuris yra kuris (žuvys - ji, jautis - jis).
Mes kartu jau dešimt metų, ir labai norėčiau dar bent dvidešimt praleisti kartu. Iš esmės kaip tik esam labai suderinami - aš daugiau svaičiojanti ir svajojanti, ir jis, kažkaip sugebantis mane "teisingai" nuleisti ant žemės smile.gif Tuo momentu būna visko, kibirkščiuoju kaip reikiant, bet po kiek laiko tenka pripažinti, kad būtent taip ir reikėjo pasielgti...
Labiausiai mane žavi jo šeimyniškumas ir pareigingumas, o šeima man yra vienas svarbiausių dalykų. Jis šeimai atiduoda labai daug. Kartais net pagalvoju, kad mes (jo trys mergaitės tongue.gif ) jam duodam per mažai - labai noriu, kad ir jis būtų toks pat laimingas, kaip aš jaučiuosi su juo heart.gif
Atsakyti
Aš irgi esu Žuvė, turinti po ranka Jautį smile.gif nežinau, nieko neskaičiau apie tuos suderinamumus ir ne, galiausiai jais netikiu schmoll.gif tačiau žinau, kad mano Jautukas man yra pats geriausias ir kito net nenoriu ir niekada nenorėsiu biggrin.gif Teisingai čia kai kurios parašė, kad esame visiškos priešingybės: aš - svajoklė ir cholerikė, jis - visiškai realiai ir blaiviai mąstantis žmogus. Kai per daug įsisvajoju, mano brangiausiasis greitai ir švelniai nuleidžia mane ant žemės, kad „nenuskrisčiau“. Taip ir gyvename kartais pasikibirkščiuodami, bet visada rasdami bendrą kalbą wub.gif
Atsakyti
as jautis,o mano vyras zuvis.mes kartu jau 5m.buna visko,labiausiai erzina jo uzsispyrimas,ir nenoras issaiskinti,tik klausyti ir klausimus neatsakineti.tai gi,per barnius kalbu as.o kai susitaikome tada jis.jei su juo svelniai - tai viska galima gauti,bet jei ne - tai jis viska daro atvirkciai nei reikia.toks jis,tokia jau ir as wub.gif
Atsakyti
Mes irgi tokia porelė: aš žuvytė, o diedas mano - jautis. Šiaip tai sakyčiau, pas mumi tai atvirkščias variantas dėl ,,svajojimų" ir ,,buvimų ant žemės"... Kažkaip man Žuviai dažniau tenka realiai mąstyt ir svajoklį Jautį ant žemės nuleist mirksiukas.gif Kažkoks sparnuotas jis pas mane... g.gif Bet šiaip tikrai sutariam lygtai, o kas bus toliau - laikas parodys mirksiukas.gif .
Atsakyti
mielos mamytes jautukes su artejanciais ar jau praejusiais gimtadieniais:))))
Atsakyti
QUOTE(pranciska @ 2006 04 07, 16:43)
Esam gana priešingos asmenybės . Aš- gaivališka, kiek atitrūkusi nuo realybės žuvis, jis- pedantiškas, skrupulingas , blaiviai ir žemiškai mąstantis jautis. Be abejo mums būtina turėti savo erdves: man rūpi dar neatrasti vandenys, jam- neišartos dirvos. Bet kas gi-žemė be vandens? Dykuma Bekraštė? g.gif Mes puikiai vienas kitą papildom, tiesa, prieš tai įberdami šaukštelį tolerancijos  drinks_cheers.gif .

visiškai pritariu skaitau ir negaliu patikėti, lyg mano ranka rašyta drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
tai kaip gyvenasi su zuvimis?
Atsakyti
Va as tai jautis ir tikrai su ragais, o mano zuvele - tai dek prie zaizdos. As kabinejuos ka tas, ar anas negerai, vyras prieina ir tepasako "bet as tave vis tiek myliu". Retai jam baigiasi kantrybe. Svajoja, fantazuoja, bet viskas tuom ir baigiasi. Sunku ji isprovokuot rimtam pokalbiui, bet jau ismokau palaukt, kol paciam kils noras kalbet, ir dazniausiai problemos yra isrekiamos. Jei ne mano zuvele, tai tikriausiai po tokio barnio nesikalbetume savaite.
Atsakyti
as jautis, jis -zuvis. keturis m kartu, viskas pakolkas puiku.taciau barniu metu as esu impulsyvi garsiai kalbu gestikuliuoju irodineju, o jis tyli, kada susitaikom, tada kalba jis, letai ramiai isanalizuoja situacija ir beveik visada irodo, kad as buvau neteisi, anksciau mane erzino toks konfliktu sprendimo budas, o dabar patinka, ismokau suvaldyti pykti ir tik jam praejus ramiai isiaiskinam, musu namuose vyrauja tyla ir ramybe.
kas liecia lovos reikalus, tai jis cia didziausias iniciatorius ir romantiskas ir energingas ir visada atsizvelgiantis i mano norus, ir be galo ektyvus ir visada pasiruoses, kartais del to ir pasipykstam, jis nori visur ir visada, o as daug reciau.
labai seimyniskas, mes abu pedantai, todel del tvarkos nekyla jokiu problemu.praktiskas, dauguma buities reikalu isprendzia jis, man lieka pasirupinti vaiku auklejimu, ju popamokine veikla, bureliais.
geriausiai jauciames dviese, mums dazniausiai nereikia kompanijos, labai smagiai laika leidziam dviese, turim keleta draugu, ir nauju ieskoti nesiverziam, vertinam patikrintus, senus pazystamus ir bendravima su jais.
Atsakyti
na aš - žuvis, MB - jautis, esam pora kaip tvora jau aštuoni metai, pradžioj gal buvo sunkiau jį prakalbint, na sakykim aš jam sakau norėčiau šuniuko, apie vaikus tada dar negalvojom, sakau vieną kartą, antrą, trečia - reakcijos jokios, praeina mėnuo, aš jau pikta kaip širšė nesugeba brudas net atsakyt lotuliukas.gif o jis man sako vieną rytą o kokio norėtum, aš pradedu pasakot, jis tylus klausosi ir pokalbis tuo pasibaigia, aš jau pagatava suėst, bet dar laikaus praeina dar koks mėnuo, o jis ir sako, žinai aš čia porą varianto apžiūrėjau internete, gal važiuojam pasižiūrėt blink.gif aš be amo taigi jis net neužsiminė, kad TO ŠUNS NORI, o jis man nu taigi nepasakiau ne, nu bet taip tai irgi lotuliukas.gif doh.gif dabar jau nebereaguoju schmoll.gif pasakau ką sumąsčiau duodu laiko pamąstyt ir sodinuos pokalbiui - problemų nėr, tiesa tokie variantai tik su esminiais klausimais, šiaip apsisprendžia net greičiau už mane. wub.gif
Atsakyti