Įkraunama...
Įkraunama...

Žuvis ir Jautys

Pradzia buvo labai grazi (as zuvyte, jis - jautis)... jis man kaip is dangaus buvo nukrites ... netiketai, tada, kai mintys visai kitur sukiojosi smile.gif
Tuo metu atrode taip viskas idealu, su juo taip paprasta, lengva, jis rimtas, tvirtai stovintis ant zemes, bet tuo paciu megstantis pajuokauti taip, kad visiems zandai skaudejo:) as aktyvi, linksma, bet vis skrajojanti padebesyse zuvyte smile.gif atrodo papildom vienas kita. laikui begant, santykiai pablogejo daugiau gal del to kad gyvename skirtinguose miestuose, o ir pati gal is tikruju prisigalvojau, prisisvajojau, nes jis keisti nieko savo gyvenimo nenori, o as noriu smile.gif noriu seimos, vaiku, jis dar nepasiruoses, nors jau turetu netoli 30 jau. Jei as neprasitarciau apie tai, gal dar iki siol bendrautume, gal tiesiog isgasdinau ji, arba tiesiog pazaide, nieko nejausdamas (jauciams nebudinga, o gal..?)... daug klausimu, kur nerandu atsakymu. Bet gyvenimas eina toliau, tampi dar stipresnis ir atsparesnis, atsargesnis .. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gubernija @ 2013 01 22, 01:18)
man toks jausmas, kad su jauciu gyvenant (as zuvyte) su metais buna vis lengviau... jeigu pradzioje ir yra kazkokia tai trintis,  tai kuo tolyn - tuo geryn smile.gif
dar idomu kokio zodiako zenklo vaikai gimsta sioms poroms?

Žiūrint kada tą savo atžalėlę susimeistrauja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2013 01 22, 21:26)
Žiūrint kada tą savo atžalėlę susimeistrauja biggrin.gif

logično biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gubernija @ 2013 01 22, 01:17)
...  tai kuo tolyn - tuo geryn smile.gif
dar idomu kokio zodiako zenklo vaikai gimsta sioms poroms?

QUOTE(Sahrazad @ 2013 01 22, 01:17)
Žiūrint kada tą savo atžalėlę susimeistrauja

Susimeistravom jautuką biggrin.gif

Atsakyti
Aš žuvys, o maniškis jautis smile.gif Nesipykstam, abu labai linkę į kompromisus, nevaržantys vienas kito. Nors jis dar labai jaunas, bet jau nori šeimos, aš čia dar toks stabdis labiau biggrin.gif Esam labai skirtingi: aš visad su rožiniais akiniais, streso per gyvenimą patyrusi nesu, aš visiškai "neimu į galvą" tokių rūpesčių, susijusių su darbu, būsto paieškomis ir kitų praktiškų dalykų, o jam rūpestis, stresas didžiausias biggrin.gif Dažnai aš jį vis raminu, sakau dar yra laiko, surasim būstą, viskas bus ok 4u.gif O kai jau išsisprendžia viskas, tai toooks savim patenkintas, didvyriu jaučiasi lotuliukas.gif Žodžiu, praktiškas, ambicingas, patikimas, rūpestingas, šeimos vyras. O aš amžiais pasimetusi, svajoklė, na tipinė žuvis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Violetisimo @ 2013 02 14, 14:22)
aš visiškai "neimu į galvą" tokių rūpesčių, susijusių su darbu, būsto paieškomis ir kitų praktiškų dalykų, o jam rūpestis, stresas didžiausias biggrin.gif  Dažnai aš jį vis raminu, sakau dar yra laiko, surasim būstą, viskas bus ok 4u.gif  O kai jau išsisprendžia viskas, tai toooks savim patenkintas, didvyriu jaučiasi lotuliukas.gif  Žodžiu, praktiškas, ambicingas, patikimas, rūpestingas, šeimos vyras. O aš amžiais pasimetusi, svajoklė, na tipinė žuvis doh.gif

nu jo kazkas panasaus su Jauciu, bet tik skirtumas kad jei raminu tai vos ne naujas konfliktas prasideda, nes kai pradedu is serijos 'viskas bus ok' - tai kur cia skrajoji ir kaltina kad realios situacijos nematau ir nesuvokiu. vnz baisiai pyksta. o dar neduokdie jis praeityje ir yra buves teisus (kad nervavosi, ir po to paklause manes atsipalaiduot - tai liko kazkas nepadaryta doh.gif )
vnz man tai stresas, nes visai nezinau kaip nuramint, o gal sakyt VALDYT ta savo jautuka... unsure.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mei @ 2013 04 01, 18:32)
nezinau kaip nuramint, o gal sakyt VALDYT ta savo jautuka... unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

nekreipt demesio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mei @ 2013 04 01, 19:32)
vnz man tai stresas, nes visai nezinau kaip nuramint, o gal sakyt VALDYT ta savo jautuka... unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

Is dideles gyvenimo patirties su raguociais.(Tetis, draugas, sesuo). Vienintelis ir veiksmingas budas juos valdyti - yra girti. Kokie jie saunuoliai, puikus, nuostabus ir nepakartojami.Jie tada toooki pagreita igauna. Jei tik aburbi, viskas, nei muuu, nei beee, sedes ant sofkes kompa apsikabines ir nedraugaus. Problemu aiskinimasis: jei jis ju nemato, tu problemu nera. Jei mato kiti, tai ju nuomone, ir jis gali tureti savo nuomone. Laikui begant ragai apsibruzina ir apsilauzo, bet i pedanta mergele ar racionalu dvyni niekada nepavirs mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Helllen @ 2013 05 18, 14:00)
Is dideles gyvenimo patirties su raguociais.(Tetis, draugas, sesuo). Vienintelis ir veiksmingas budas juos valdyti - yra girti. Kokie jie saunuoliai, puikus, nuostabus ir nepakartojami.Jie tada toooki pagreita igauna. Jei tik aburbi, viskas, nei muuu, nei beee, sedes ant sofkes kompa apsikabines ir nedraugaus. Problemu aiskinimasis: jei jis ju nemato, tu problemu nera. Jei mato kiti, tai ju nuomone, ir jis gali tureti savo nuomone. Laikui begant ragai apsibruzina ir apsilauzo, bet i pedanta mergele ar racionalu dvyni niekada nepavirs  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tikra teisyb?.
?ia ne per seniausiai pusiau juokais pusiau rimtai pavadinau raguot? "lak?tingala" nes labai jau gra?us jojo balsas, ir klausa nebloga, tai dabar dainuoja kiekvienai progai pasitaikius, ir dar taip garsiai traukia lotuliukas.gif negana to, pama?ius jo pie?inukus tikrai nuo?ird?iai pagyriau, kad ?mogus turi ak?, gera kompozicija, tai sekantis ?ingsnis- bandys tapyti ant drob?s biggrin.gif ?od?iu J?sø receptas veikia 200 proc. net pa?i? stebina toks poveikis.
Prie paskutinio pary?kinto teiginio dar prid??iau- ir jø nuomon? yra teisingiausia. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2013 05 21, 14:48)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif tikra teisyb?.
?ia ne per seniausiai pusiau juokais pusiau rimtai pavadinau raguot? "lak?tingala" nes labai jau gra?us jojo balsas, ir klausa nebloga, tai dabar dainuoja kiekvienai progai pasitaikius, ir dar taip garsiai traukia lotuliukas.gif negana to, pama?ius jo pie?inukus tikrai nuo?ird?iai pagyriau, kad ?mogus turi ak?, gera kompozicija, tai sekantis ?ingsnis- bandys tapyti ant drob?s biggrin.gif ?od?iu J?sø receptas veikia 200 proc. net pa?i? stebina toks poveikis.
Prie paskutinio pary?kinto teiginio dar prid??iau- ir jø nuomon? yra teisingiausia. smile.gif

haaaaa!! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nu nerealus vaistukai!!! thumbup.gif thumbup.gif
vat kur mano klaidos! blink.gif
Atsakyti