Įkraunama...
Įkraunama...

Žuvis ir Jautys

aš žuvis jis jautis biggrin.gif
labai patinka jaučiams kai ko nors atsiklausi ir man kartais patinka taip daryti lotuliukas.gif
Atsakyti
as zuvyte vyras jautis, labai puikiai sutariam ... as manau, kad mes papildom viens kita,man rupi viskas , jis rupinasi dalykais kas liecia tesiogiai tik musu siemos gerove
manau, kad tai teisinga sajunga
Atsakyti
As Jautuke, o mano Mylimasis - Zuvis ...
As esu impulsyvesne, viska apmasatu labai greitai ir padarau savo isvadas, kai nubundu ryte staigiai suplanuoju visa diena ... o tas Ji ir nervina ... Jis megsta plaukti pasroviui ... Jam butina tureti savo erdve, megsta, kad i ta erdve niekas nelistu, o as viena buti isvis nemoku ... esu daug aktyvesne ...
Taciau visiems nesuderinamumams reikia tik tolerancijos, tuomet viskas buna gerai ... jei uzsimirstame, kad i santykius reikia labai daug ideti, tada viskas ir griuva, nes esam vis delto priesingybes ... Bet juk viskas imanoma smile.gif
Atsakyti
as zuvis, buves vyras - jautis. ... tuo viskas pasakyta..didele klaida kad susituokem.
Atsakyti
mociute zuvis-senelis jautis
mama zuvis-tetis jautis
as zuvis-draugas jautis

taigi tesiu situs sutapimus,nors mama su teciu ir negyvena jau kartu.pati per daug tokiais suderinamumais netikiu.ir jauciu,kad poroje mes vienas kitas puikiai papildom.as svajoju,jis padeda igyvendint.kol kas esam beprotiskai laimigi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(midori @ 2007 11 02, 00:23)
mociute zuvis-senelis jautis
mama zuvis-tetis jautis
as zuvis-draugas jautis

taigi tesiu situs sutapimus,nors mama su teciu ir negyvena jau kartu.pati per daug tokiais suderinamumais netikiu.ir jauciu,kad poroje mes vienas kitas puikiai papildom.as svajoju,jis padeda igyvendint.kol kas esam beprotiskai laimigi smile.gif

laba As jautis o vyras zuvis .Tai gyvenam 7m. tik jau labai jis pavydus ir kartais taip isveda is kantrybes ......... doh.gif Kiek zinau tai jauciai daugiau lepina savo zuvytes o zuvim tas labai patinkaNA CIA MANO NUOMONE
Atsakyti
na, nemanau, kad vyrai žuvys yra labai pavydūs, ypač jei nėra tam priežasties g.gif . Šiaip vyrai žuvys yra labai jautrūs nurodymams, akivaizdiems perauklėjimams.
Tačiau nepamirškime, kad yra dar ir tai, jog zodiakai yra skirstomi dar ir pagal dekatas (dešimtadienius). Juk jei esi gimęs ant smaigalio tai gali turėti ir kito ženklo savybių.
Mudu su vyru esame gimę per patį zodiako vidury, ir sutariam lyg ir neblogai ax.gif , jei su juo švelniai, tai gali pasiektinemažai, bet į jo asmeninę erdvę veržti negalima schmoll.gif . Jei jau jis norės rūkyti, tai jau niekaip jam to eišmuši, nebent pažadėsi įvykdyti atsakymui kažką, ko jis labai labai labai nori doh.gif doh.gif Bet ir tai...per didelias kančias ir ilgus įkalbinėjimus doh.gif tongue.gif
Bet šiaip visko buvo (per ešerius metus) ir kalbų apie skyrybas, ir nerealios meilės, ir romantikos... Aišku, nežinau, kas dar laukia mūsų ateityje,bet manau, kad dar apsišlifuosime ir viskas bus šaunu 4u.gif tongue.gif
Tad sėkmės ir manau, kad nėra idealių žmonių, tiesiog mes visi skirtingi. Ir jeigu jau pamilome kažkada tą žmogų, kad susiruotšėm vestuvėms ir bendram gyvenimui, reiškias buvo už ką, tad bandykim prisiminti ir atgaivindi tai 4u.gif
Atsakyti
Na as esu Jautuke, o mano brangiausiasis - Zuvys, taciau jau beveik i Zuvu periodo pabaiga gimes (kovo 18 d.), todel ragus turi nemazus.O as dar didesnius. 4u.gif Kartu jau beveik trys metai, aisku, visko buvo, ypac pradzioje.Pasibadydavom normaliai. As esu labai emocinga, impulsyvi, jis ramesnis. Bet siaip lyg ir viskas gerai.Nekariaujam labai wub.gif
Atsakyti
negi daugiau nera tokiu grazhiu sajungu? smile.gif
atsiliepkite

beje mano drauge jautis ir jos vaikinas buvo zuvys ir dabartinis vyras zuvys smile.gif kiek zinau viskas labai gerai, jie kartu ir laimingi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gubernija: 17 rugsėjo 2008 - 15:52
as-zuvis,o vyras-jautis,as-rami,gal per daug jautri,o vyras-biski psihuotas,o siaip visai nieko.na kartu jau desimt meteliu blink.gif .siaip visko buna,nepasakyciau ,kad mes ideali pora.
Atsakyti
QUOTE(linaac @ 2008 09 20, 18:24)
as-zuvis,o vyras-jautis,as-rami,gal per daug jautri,o vyras-biski psihuotas,o siaip visai nieko.na kartu jau desimt meteliu blink.gif .siaip visko buna,nepasakyciau ,kad mes ideali pora.

visiems visko buna....
ar manai, kad pagal horoskopus suderinami esat?

man patinka tai, kad dauguma zuvu tokios plaukiojancios padebesiai, bet vat su jauciais budamos greiciau nusileidzia ant zemes,chia geraja prasme, manishkis man padeda pagalvot apie svarbius gyvenimishkus aspektus bigsmile.gif
Atsakyti
As zuvyte, maniskis jautis...Gyvenime buvau isimylejus tris syk - visus tris jaucius,,,va uz trecio ir istekejau biggrin.gif

Jis - tylus, kantrus, letas ir svajoklis. As visada skriejanti karstakose. Jo letumas ismoke ir mane numesti greiti; tylumas ir taikumas - spresti konfliktus be ziezirbu. Na kartais mane tas uzdarumas erzina, as noriu, kad jis savo mintimis dalintusi, o ne savyje goztu - jei jis jauciasi blogai, atrodo uzsidaro savyje. As visada noriu kalbetis ir isikalbeti. As noriu visur eiti ir viska veikti, tai jis vis paburba, kad tau abile tik namie nesedeti ax.gif Kas idomiausia, kad cia jis pietietis ir turetu buti karstakosis, o va gaunasi atvirksciai rolleyes.gif
Atsakyti