Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(smilga1972 @ 2012 02 25, 15:02)
O ko taip klausinėjo  blink.gif ? Net po vieną  g.gif ?

Auditorius dažniausiai su mokytoja bendraudavo po stebėtos pamokos. Pavartydavo mokinių sąsiuvinius, paprašydavo parodyti vaikų aplankus ir t.t. Tada iš to kildavo klausimų, na ir pokalbis liedavosi laisvai.... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(konkreciai @ 2012 02 25, 17:08)
Merginos, labai prašau Jūsų pagalbos ax.gif Noriu spėti pasiruošti..

Yra nemažai pateikčių, palengvinančių pradinį daugybos mokymosi etapą.
Pradėk nuo sudėties ir daugybos ryšio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 25 vasario 2012 - 16:18
QUOTE(lutute1 @ 2012 02 25, 17:11)
Auditorius dažniausiai su mokytoja bendraudavo po stebėtos pamokos. Pavartydavo mokinių sąsiuvinius, paprašydavo parodyti vaikų aplankus ir t.t. Tada iš to kildavo klausimų, na ir pokalbis liedavosi laisvai.... biggrin.gif

Aš tų pokabių ir bijau labai, nes kai reikia man kalbėti, tai atrodo, kad žinau, ką pasakyti, bet užsikerta kalba ir net savo vardą pamirštu blush2.gif , o ką jau kalbėti apie visokius terminus ir t.t. blink.gif
Atsakyti
Laba dienele 4u.gif Darbai darbeliai kiekviena dienele,ir kol paskaitau ka parasot,aptingstu ir parasyt pati blush2.gif Smagu, kad visur dalyvaujate 4u.gif
Sakykit,o kas ten del to kompiuterinio rastingumo?Ten kursai?Ar dar kas nors?nes as abi dalis turiu mokytoju kompiuterini rastinguma, ECDLus ax.gif
Ar susitvarkete jau su gervemis?Gal zinot,kada bus paskelbti rezultatai?
Kaip sekasi su saldainiu popiereliais?Mes jau va per atostogas baigem klijuoti.Galima butu ir dar,ir dar klijuoti,bet jau uzteks.Kviesime vietinio laikrascio zurnaliste,kad pafotkintu,parasytu biggrin.gif
Aciu labai peliukui uz persiuntima medziagos apie darbelius is buitiniu medziagu drinks_cheers.gif
Baigesi atostogos verysad.gif Penktadieni laukia Kaziuko muge.Pas mus jokiu programu nebuna,tik pardavimai...
Butu smagu,jei viesai ikeltumete nuorodas apie konkursus,nebutumete jau tokios slapukes blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Perla*: 25 vasario 2012 - 17:25
QUOTE(*Perla* @ 2012 02 25, 19:24)
Laba dienele 4u.gif Darbai darbeliai kiekviena dienele,ir kol paskaitau ka parasot,aptingstu ir parasyt pati blush2.gif Smagu, kad visur dalyvaujate 4u.gif
Sakykit,o kas ten del to kompiuterinio rastingumo?Ten kursai?Ar dar kas nors?nes as abi dalis turiu mokytoju kompiuterini rastinguma, ECDLus ax.gif
Ar susitvarkete jau su gervemis?Gal zinot,kada bus paskelbti rezultatai?
Kaip sekasi su saldainiu popiereliais?Mes jau va per atostogas baigem klijuoti.Galima butu ir dar,ir dar klijuoti,bet jau uzteks.Kviesime vietinio laikrascio zurnaliste,kad pafotkintu,parasytu biggrin.gif
Aciu labai peliukui uz persiuntima medziagos apie darbelius is buitiniu medziagu drinks_cheers.gif
Baigesi atostogos verysad.gif Penktadieni laukia Kaziuko muge.Pas mus jokiu programu nebuna,tik pardavimai...
Butu smagu,jei viesai ikeltumete nuorodas apie konkursus,nebutumete jau tokios slapukes blush2.gif

kaip as tau pavydziu kaad jau baigei popierelius klijuoti doh.gif nes as ir maniau kad per sia savaite pabaigsiu, bet mazasis susirgo verysad.gif tai mano planai suniui po uodega. O kiek metriuku suklijavote??? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 02 25, 17:11)
Auditorius dažniausiai su mokytoja bendraudavo po stebėtos pamokos. Pavartydavo mokinių sąsiuvinius, paprašydavo parodyti vaikų aplankus ir t.t.

Norėjau paklaust apie tuos aplankus. Ar juos visos turit? Ką juose dedat? Beveik visos mano kolegės turi tokius storus segtuvus vaikų darbams, o man visai nesinori tais segtuvais apsikraut. Kontrolinius darbus rašom į testų sąsiuvinius, dirbam pratybų sąsiuviniuose, piešinius atiduodu vaikams. Dalomosios medžiagos lapų nenorėčiau segt į segtuvą, nes jei jau segt, tai darbai tada turi būt ištaisyti, o aš tik pasižiūriu, ar padaryta, bet klaidų tai netaisau dažniausiai...
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2012 02 25, 19:59)
Norėjau paklaust apie tuos aplankus. Ar juos visos turit? Ką juose dedat? Beveik visos mano kolegės turi tokius storus segtuvus vaikų darbams, o man visai nesinori tais segtuvais apsikraut. Kontrolinius darbus rašom į testų sąsiuvinius, dirbam pratybų sąsiuviniuose, piešinius atiduodu vaikams. Dalomosios medžiagos lapų nenorėčiau segt į segtuvą, nes jei jau segt, tai darbai tada turi būt ištaisyti, o aš tik pasižiūriu, ar padaryta, bet klaidų tai netaisau dažniausiai...

Aš turiu segtuvus, bet ten segu tik testus, o jokių piešinių kaip kitos nededu schmoll.gif . Pas mane jie visai ploni, bet kai prisireikia kam nors tai gerai, kai yra vietoje ir bet kada galima kam reikia parodyti mirksiukas.gif . Šalia aišku turiu ir diktantų sąsiuvinius, kurie taip pat duoda informacijos mirksiukas.gif .
Atsakyti
4u.gif Sveikutės,
aplankus ir aš turiu - į vienus segame tik pasitikrinamuosius testus ir kt. pasitikrinamuosius darbelius, o į kitą storą segame vaikų piešinius. per ketverius metus prisikaupia oho ho aplankai. O po to gražiai susegu piešinukus ir per paskutinę pamoką 4 kl. atiduodu. thumbup.gif Patikėkit, kiek džiaugsmo ir kalbos vaikams. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
labas vakarelis,
mes aplankalus taip pat turime. po pirmo pusmecio rasome pasitikrinamuosius darbus testus is matematikos, liet. pasaulio. duodam ir is etikos, tikybos, koki lapa vaikam uzpildyt, anglu, muzikos pasitikrinamieji, nu zodziu is visu dalyku ir susegam. ir isegam teveliam lapa su klausimeliais apie vaiko pazanga, nuomonei issakyt.
po antro pusmecio ta pati darom.
va tokie musu aplankalai.
Atsakyti

QUOTE(pirmokiukė @ 2012 02 25, 19:45)
4u.gif Sveikutės,
aplankus ir aš turiu - į vienus segame tik pasitikrinamuosius testus ir kt. pasitikrinamuosius darbelius, o į kitą storą segame  vaikų piešinius. per ketverius metus prisikaupia oho ho aplankai. O po to gražiai susegu piešinukus ir per paskutinę pamoką 4 kl. atiduodu.  thumbup.gif Patikėkit, kiek džiaugsmo ir kalbos vaikams. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif aš dar įdedu pirmos klasės po pirmąjį pabaigtą matematikos ir lietuvių sąsiuvinį, tai ketvirtoje klasėje juos išsiėmę iš nuostabos akis išverčia lotuliukas.gif esu į paštą atsiuntus vienos kolegės skaidres, apie tai ką dėti į mokinių segtuvus

Kaziuko mugė mane į neviltį varo, turim prisiruošti darbelių... prisistatymą, pasirinktam senoviniam amatui... atrakcioną... gal turit kokių minčių, kaip įdomiai kiemelio pavadinimo raides padaryti?
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2012 02 25, 18:30)
kaip as tau pavydziu kaad jau baigei popierelius klijuoti doh.gif nes as ir maniau kad per sia savaite pabaigsiu, bet mazasis susirgo verysad.gif tai mano planai suniui po uodega. O kiek metriuku suklijavote??? ax.gif

Pirmadieni matuosim issitiese koridoriuje,tada ir parasysiu 4u.gif
Atsakyti
laba
seniai jau ka rasiau, vis uzsuku, paskaitau, pagalvoju, o parasymui laiko pritruksta... o kas bus, kai dar ne tik apie vaikus, o ir apie darba galvot reikes... jau ir taip naktys bemieges, o, kai i darba grisiu, visai tikriausiai apie miega pamirst reikes...

gal turit kokiu ideju paprastiem, lengvai ir greitai pagaminamiems ir paklausiems darbeliams kaziuko mugei (cia darzelinukams reikia)?
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2012 02 25, 22:22)
gal turit kokių minčių, kaip įdomiai kiemelio pavadinimo raides padaryti?

Kadangi nelabai aišku, kur tas raides reikės pakabint, tai sunku ir ką patart... Galima iškept raides iš meduolinės tešlos. Kažkada vienas klasės berniukas per savo gimtadienį klasės vaikus vaišino keptomis raidėmis, tai originaliai tos raidės atrodė.. bigsmile.gif

Šiaip neblogai atrodytų raidės ir iš druskos tešlos. Dar galima išsivirti naminio plastelino ir nulipdyti. Jei nulipdytumėt nelabai storas, tai iki Kaziuko mugės dar spėtų išdžiūti ir sukietėtų. To naminio plastelino receptų yra internete, jei reiks, galiu įmesti išbandytą receptėlį į paštą. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naminukė: 25 vasario 2012 - 23:05