Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėk su ''Pu Erh'' arbata

QUOTE(Shantalė @ 2012 02 10, 18:34)
ta arbata labai bjauri, negalima net prie burnos pridet! fui!

as geriau .man arbata kaip arbata teko ir bjauresniu gerti ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Is tikro, tai nors metus ta arbata gerk - nesutirpins ji jusu kilogramus. Ji labiau gerina virskinima, nei mazina kilogramus. Esu skaicius, kad ji padeda geriau suvirskinti riebu maista, palengvina sunku pagiringa ryta, ir kinieciai siulo ja gerti net apsiuodijus...Informacijos yra begale, reikia pasiskaityt tik.

Man tai ji skani. Is tikro ja gerdavau daznai, kai virskinimas sustoja po sunkaus maisto. Ir tikrai palengvedavo visada.
Si arbata kaip vynas, kuo senesne, kuo ilgiau "brandinta", tuo geresne. Si arbata tikrai turi savo megejus, negalima buti jai abejingu.
Atsakyti
o fuu.... na cia ir radot apie ka tema uzvest, ta arbata tikra slikstyne doh.gif lotuliukas.gif , bet tie kas turi valios ir ja geria, tai is mano puses didziausia pagalrba rolleyes.gif
Atsakyti
o man ji visai nieko thumb_yello.gif bet negaliu as jo sgerti , iskarto pradeda sirdis makaluotis, jei isgeriu por apuodeliu nakti blogai miegu g.gif
Atsakyti
as irgi ja geriu ir pries kokia 6 metus geriau na man ji nieko slykstaus, beje dar kaip ka perki palaida tokia kaip dumblo skonio pakeliais aplamai man net skani o bumbuliukais irgi nieko..kiekvienos firmos skonis kitos daug ju ismeginau...bet kad padetu liekneti tikrai taip nera as ja kaip prieda naudoju prie svorio metimo..
Atsakyti
Sveikutes, as nusipirkau jos su spanguolem 4u.gif geriu, labai man skani, puikiai malsina troskuli, butu gerai kad ir svori padetu mest, nu bet kol kas to nepastebiu, bet as tik litra daugiausia isgeriu, o jus cia ziuriu po du litrus net sugeriat 4u.gif
Atsakyti
O man ši arbata viena iš skaniausių, bet kuris laikais jau nebegeriu jos. Nebepamenu su kokiais priedais aš ją gerdavau, bet mažiausiai trys puodeliai į dieną būdavo ir ne vien todėl, kad dietos laikiausi, o dėl to, kad ir skani iš ties ji man. Negaliu tiksliai pasakyti, kad būtent ji man padėjo svorį numesti, bet tuo metu kai ją gėriau ir dietinausi, svoris krito, jaučiausi gerai. Kai nustojau ją gerti, grįžo apetitas ir visi kg grįžo.
Atsakyti
Man sita arbata irgi labai skani, kiekviena ryta su ja pradedu smile.gif Nepasakyciau, kad kazkokios ypatingos itakos lieknejimui turi, bet bendrai savijautai padeda smile.gif
Atsakyti
nesuprantu gal as netokia nusipirkau,kad nei man slykstu nei ka g.gif ar turit kas raudonoj pakuotej su citrinos skoniu? as nusprendziau ja isbandyti,nes viena pazistama sake kad jai nukrito 4kg,o jos draugei netgi 7kg., na galvoju ir as pabandysiu 4u.gif
Atsakyti
Tuose pakeliuose iš parduotuvių tai man neskanios. Aš pirkdavau PRESTO sveriamas.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Na as irgi geriu šią arbatą. Man ji visai skani, troškulį puikiai malšina.

Nežinau jos tikslaus poveikio, nes laikausi dietų ir krinta svoris. Perku IKI parduotuvėje palaidą, geriu po 2-3 puodelius per dieną.

Turiu nusipirkusi ir su karamele sveriamos, ir maišeliais su citrina. Pastaroji iš viso neprimena palaidos arbatos skonio.
Atsakyti
smile.gif+2012 03 18, 15:52-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 03 18, 15:52)
o fuu.... na cia ir radot apie ka tema uzvest, ta arbata tikra slikstyne  doh.gif  lotuliukas.gif  , bet tie kas turi valios ir ja geria, tai is mano puses didziausia pagalrba rolleyes.gif

sveikos:)

labai kategoriskai cia jus smile.gif
Pvz man tokios mintys kiltu apie zuvi, ikrus ir visa vandens gyvunija...kas kam:)
Man si arbata patinka. Geria net ir sunus paauglys ir vyras, nes nelieka burnoje/gerkleje to taninu kerpancio skonio.
Bandziau nemazai visokiu rusiu( siaip zalios arbatos visai negalim gerti-na, neskanu ir viskas)
Dabar geriausia is Presto su greipfrutu skoniu. plikiname vakare, geriam ryte- labai skani arbatyte:)
Atsakyti