QUOTE(*MONAMI* @ 2014 04 09, 10:01)
"Jeigu jums taip truko tu 10 litu, galiu pervesti dovanai jums dvigubai, gal pades"
Ot gera Almos mintis

nesuvokiat, kad mes negavom jokios naudos? nesuvokiat, kad neturit teisės mūsų šokdint, nes mes Jums padarėm paslaugą, o ne prievolę? Nesuvokiat? Puiku, daugiau niekas iš Jūsų užsakymų nemokamai neims. Galėsite mokėti pati pilnai už viską, arba tarpininkėms rocentus ir jas šokdint, kol ir joms nusibos.
QUOTE(Šv. Barbora @ 2014 04 09, 10:18)
Man gaila, kad jūs daugiau nebeapsiimsit to daryti, nes po tokio nemalonumo reikės laiko viską užmiršti. Aš asmeniškai jums dėkinga, aukštyn nosį, neimkit giliai į širdį.
Manau mes su MONAMI sudarysim baltąjį sąrašą pirkėjų, o kai nervai MONAMI praeis, vėl užsakysim
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 04 09, 10:45)
iš mano pusės tai problemų nėra,gavau pinigus ir išsiunčiau,o iš kitos pusės tai suprantu ta,kad neišsiunčiau laiku - tik kokiu laiku? ir pagailėjau savo 10lt už siuntimą

kuriuos neaišku ar būčiau atgavusi ?
Savo
laisvu laiku. Kai kam atrodo, kad gali turėti pretenzijų į jį
QUOTE(Zilute26 @ 2014 04 09, 14:57)
kiekvienas įsivertinęs dviguba mokėjimą galėjo pasirinkti užsisakinėti ar ne.
Tarpininkių toks darbas, jos už tai gauna pinigus, o Manami tai darė visuomeniniais pagrindais, kad mums visoms butu geriau/pigiau, dėl to nemanau, kad ji turėtų sulaukti tokiu nepelnytų reakcijų ir juo labiau grąžinti pinigus už nepasiimta siuntinį.
Po tokiu įvykiu ir aš neapsiimčiau organizuoti grupinių pirkimų.
būtent
QUOTE(BevardeX @ 2014 04 09, 17:32)
MONAMI, dievaži, nekreipkit dėmesio ir nesisielokit
Pirmą kartą dalyvavau tokiam "grupiniam" pirkime ir likau labai patenkinta viskuo, tiek augalais, tiek MONAMI bendravimu ir informavimu. Neturiu absoliučiai jokių priekaištų. Pagarba tokiom besiaukojančioms (nepabijosiu to žodžio) merginoms
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 04 09, 19:13)
mūsų užsakymo suma buvo 1768,06PLN,mano sąskaitoje niekada nebūna tiek "atsarginių pinigų"

Lakšmi irgi nebūtų tiek išdrįsusi

o ir išsiuntinėjimo suma gavosi 150lt man tai daug iš savo piniginės
Net jei turėčiau, nerizikuočiau. Nebent būčiau tarpininkė, kurios tai yra darbas ir ji prisiima riziką, bet rizikuot šeimos pinigais tam, kad paskui dar kas nors iškoliotų - neturiu noro.
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 04 09, 19:44)
ir labai nustebau kai dauguma pervedė už siuntimą daugiau nei reikėjo

net nesmagu
Ir aš už tai dėkoju, kad kitos nesismulkino centais, apvalino iki lito, tikrai nepatogu
Oficialiai pranešu, kad už tuos bendrai sukauptus viršlimitinius centukus iš jūsų gavau gėlę nemokamai