Įkraunama...
Įkraunama...

Augalai užsakyti internetu

QUOTE(daivix @ 2014 06 19, 10:36)
Tą ""morkvinį"  Riloną ir aš pirkau...laukiau laukiau su nekantrumu to "morkviškumo", o pražydo avietinis... cray.gif

Cia tikriausiai visoms,kurios uzsisake is lenku,meileniai prazydo ne ta spalva,kokios tikejosi.Tas pats ir man.Pirkau Afrodite,o prazydo raudonas verysad.gif Gaila....
Atsakyti
tikrai labai gaila,kai užauga ne tai ko nori doh.gif
o jeigu rimtai parašyti kokį laišką,gal ką sugalvotų/pagalvotų g.gif

ar kam nors toks kokio norėjo pražydo ?
gal bent skirtingi tie raudoni,o ne visi vienos rūšies ?
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 06 19, 12:20)
tikrai labai gaila,kai užauga ne tai ko nori  doh.gif

ir tai dar ne viskas... doh.gif
vietoj pirkto bijūno PRIMA VERA pražydo kažkas panašaus į bijūną Bowl Of Beauty verysad.gif
bet tik kažkas panašaus, nes kai žydėjo vienas šalia kito tai visai skirtingi... doh.gif cry.gif
svarbiausia kaip tyčia kiek mačiau Prima verų pirkti - ir parduotuvėj ir turguj - tai tokia "mandrutė" oi jau turiu... doh.gif
tai gerai, kad nors po vieną žiedelį pažydo žinosiu, kad NETURIU... cry.gif cry.gif cry.gif mad.gif
Atsakyti
Aš dabar su nekantrumu laukiu, kada mano pirktos viendienės išsiskleis, nes net dvi sugalvojo žiedukus parodyt bigsmile.gif Jomajo, jeigu ir šitos bus visai ne tokios kokias pirkau, tai jau tada tikrai supyksiu aggressive.gif

Beja, gal kuri užsisakinėjot Eremūrą? Nervina jis mane - nei auga, nei miršta doh.gif Paaugo tas jo pumpuras pora cm ir dabar stovi nei krust. Sakau, gal ten tam puslapyje klaida, gal per giliai pasodinti nurodyta g.gif Kokiame gylyje juos reikia sodinti (pas lenkus parašyta 20 cm)?
Atsakyti
Ne tokios augalų spalvos - įprastas dalykas iš lenkų doh.gif Labai esu jais nusivylusi - mano Prima Vera pražydo ružavai sad.gif
Eremūro jei tik pavasarį sodinote, žiedyną visai reikėjo nukirpti ir neleisti žydėti, augaliukas kankinasi.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2014 06 19, 14:20)
Ne tokios augalų spalvos - įprastas dalykas iš lenkų doh.gif  Labai esu jais nusivylusi  - mano Prima Vera pražydo ružavai sad.gif

Šiais metais pirkta? g.gif

Atsakyti
QUOTE(daivix @ 2014 06 19, 17:12)
Šiais metais pirkta? g.gif

Ne, prieš 2 m.
Atsakyti
Pas mane su eremuru tas pats, pora centimetru daigelis ir toks padziuves atrodo.
Manau neisgyvens jis, bet paliksiu dar ziemai.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2014 06 19, 14:20)
Ne tokios augalų spalvos - įprastas dalykas iš lenkų doh.gif 

Na, tai labai liūdna kai perki vieną, o gauni kažką kitą ir dar neaišku ką... blink.gif
...dar nežinia kaip su kitais kvietkais bus, kurie dar nepražydo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(daivix @ 2014 06 19, 17:27)
Na, tai labai liūdna kai perki vieną, o gauni kažką kitą ir dar neaišku ką... blink.gif
...dar nežinia kaip su kitais kvietkais bus, kurie dar nepražydo... g.gif

Vietoje tokios viendienės

user posted image

pražydo tokia sad.gif

user posted image
Atsakyti
Tai kada pasimokysite nepirkti iš lenkų paveikslėlių?
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2014 06 19, 15:20)
Eremūro jei tik pavasarį sodinote, žiedyną visai reikėjo nukirpti ir neleisti žydėti, augaliukas kankinasi.

Ne apie žiedyną rašiau schmoll.gif Čia apskritai apie pirminį išlindimą iš žemės doh.gif Net lapai neišlindo verysad.gif
Atsakyti