Labai keista, kad nėra šios gėlės augintojų
QUOTE(jolaxus @ 2006 04 06, 07:44)
na va, vėl atsiverčiau "sodo spalvų" enciklopediją
apie šitas gėles yra straipsnis "Sodo spalvos" 2005 Nr. 12 Tik jų pavadinimas ten šiek tiek kitaip parašytas, bet kiek teko susidurti, tai jas kiekvienas vadina savaip. Čia straipsnio pavadinimas "Neblankstantis alstremerijų grožis"
permečiau prieš išeidama į darbą akimis "greituoju būdu"
ir supratau, kad labiau tinka auginti šiltnamiuose, nei gėlynuose - stiebas gana liaunas, reikia ramstyti ar rišti, nors rašo, kad jau išvedinėjamos žemaūgės veislės, tinkamos auginti vazonuose. Detaliau jei domina skaitykit nurodytam žurnale 
apie šitas gėles yra straipsnis "Sodo spalvos" 2005 Nr. 12 Tik jų pavadinimas ten šiek tiek kitaip parašytas, bet kiek teko susidurti, tai jas kiekvienas vadina savaip. Čia straipsnio pavadinimas "Neblankstantis alstremerijų grožis"
permečiau prieš išeidama į darbą akimis "greituoju būdu"
As maciau Ermitaze vazonuosejau zydincias pirkti,jau buvau susigundziusi pirkti,bet kazkaip nezinojau kaip jas auginti.Bet as ju noriu nerealiai.
QUOTE(pelytė @ 2009 10 29, 21:54)
As maciau Ermitaze vazonuosejau zydincias pirkti,jau buvau susigundziusi pirkti,bet kazkaip nezinojau kaip jas auginti.Bet as ju noriu nerealiai. 
Pamerktos astromerijos ilgai laikosi, man jos irgi labai labai gražios, gal kada ir sumąstysiu jas auginti.
Jei pamatyčiau pirkti vazonėlyje, tikrai "susigundyčiau"
O as jei tik kada gyvenime issipildytu tureti sildoma siltnami tai ir auginciau....
QUOTE(daivasen @ 2009 11 23, 23:52)
O as jei tik kada gyvenime issipildytu tureti sildoma siltnami tai ir auginciau....
O nešildomame šiltnamyje niekas nebandėte auginti?
Gal kas jau "susigundėte" auginti šias gražuoles?
Gražios gėlės, žiūrėjau internete, ar jas galima auginti ir vazone, namuose?
Buvau as pernai nusipirkus astromeriju, pasisodinau is pradziu i vazona. Paskui prisiskaiciau interneta, kad jas galima auginti tik siltnamyje ir siaip kad sunkus tas auginimas. Tai nusprendziau nevargti, isveziau i soda, pasodinau tokiam kampe uzuovejoj. Na tai pernai ir augo ji pas mane tokia nususus suvargus, bet zydejo, ziedeliai irgi pavarge. Jokio grozio. Vienu zodziu palikau ja likimo valiai. O si pavasari ziuriu tuoj vietoj isdygo gal koks 10 daigeliu astromeriju. Nezinau ar seklom pasisejo, ar saknimis plinta. Kol kas zaliuoja auga, nenusale. Ziuresiu kas toliau bus. Tai tokia mano patirtis auginant astromerijas
QUOTE(asedita @ 2010 05 10, 14:15)
Buvau as pernai nusipirkus astromeriju, pasisodinau is pradziu i vazona. Paskui prisiskaiciau interneta, kad jas galima auginti tik siltnamyje ir siaip kad sunkus tas auginimas. Tai nusprendziau nevargti, isveziau i soda, pasodinau tokiam kampe uzuovejoj. Na tai pernai ir augo ji pas mane tokia nususus suvargus, bet zydejo, ziedeliai irgi pavarge. Jokio grozio. Vienu zodziu palikau ja likimo valiai. O si pavasari ziuriu tuoj vietoj isdygo gal koks 10 daigeliu astromeriju. Nezinau ar seklom pasisejo, ar saknimis plinta. Kol kas zaliuoja auga, nenusale. Ziuresiu kas toliau bus. Tai tokia mano patirtis auginant astromerijas 
Įdomu, lauksim tolesnių rezultatų.
QUOTE(asedita @ 2010 05 10, 15:15)
O si pavasari ziuriu tuoj vietoj isdygo gal koks 10 daigeliu astromeriju. Nezinau ar seklom pasisejo, ar saknimis plinta. Kol kas zaliuoja auga, nenusale. Ziuresiu kas toliau bus. Tai tokia mano patirtis auginant astromerijas 
Jei tinkama vieta - plinta šaknimis
QUOTE(jediara @ 2010 05 10, 22:23)
Itariu turesiu vargo