Įkraunama...
Įkraunama...

Astromerijos

QUOTE(asedita @ 2010 05 11, 12:43)
Itariu turesiu vargo  g.gif Ten kur pasodinau vietos tai tikrai mazai, ypac 10 geliu. Persodinti turbut neverta meginti, gali ir vieta nepatikti, ir saknis pazeisti galiu  doh.gif Reikes tada kitus augalus kilnoti  blink.gif

Jei yra galimybė, tai bent jau šiemet nepersodinkite, gal gražiau žydės, o mes lauksime žiedų foto ax.gif
Atsakyti
Gaila, neradau šiemet pirkti verysad.gif
Atsakyti
Mano megstamiausios geles blush2.gif su jomis buvo mano vestuvine puokste,nes taip pati paprasiau,labai noreciau jas augint,bet siltnamiui neturiu salygu,o lauke matomai joms netinkama vieta g.gif
Atsakyti
Vakar nusipirkau tris krumelius siu gelyciu. Pirkau pas moteriske kuri jas augina jau laaaaabai senai.tad meldziu dieva, kad jas isdabociau,nes ji jas man pardave su salyga, kad jas mylesiu ir priziuresiu. Tad pasistenksiu nufotkinti ir dalyvauti siame skyrelyje. Dabar juos pasodinau i laaabai dideliu vazonus, ziemai nesiu namo.O ju seimininke ziema juos laikydavo paprastame siltnamyje.
Atsakyti
QUOTE(Ledukas @ 2010 05 25, 14:03)
Vakar nusipirkau tris krumelius siu gelyciu. Pirkau pas moteriske kuri jas augina jau laaaaabai senai.tad meldziu dieva, kad jas isdabociau,nes ji jas man pardave su salyga, kad jas mylesiu ir priziuresiu. Tad pasistenksiu nufotkinti ir dalyvauti siame skyrelyje. Dabar juos pasodinau i laaabai dideliu vazonus, ziemai nesiu namo.O ju seimininke ziema juos laikydavo paprastame siltnamyje.

Labai lauksim jūsų gėlyčių nuotraukų ir pasakojimo, kaip jums sekėsi jas auginti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledukas @ 2010 05 25, 15:03)

Gal ji iš Neveronių? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 05 25, 16:08)
Gal ji iš Neveronių? g.gif

Ne ji yra Lentvariete.Jai gal apie 70 metu, kazkadata jai gumbelius atveze is lenkijos.

Pasiemiau fotika, tad pirmadieni imesiu nuotraukyte.Kol kas dengiu naktimis (saltoka) labai bijau,kad neapsaltu.Sraiges jau apziurejo naujas gyventojas! Bjaurybes!!!Tad nuo gelyciu neatitraukiu akiu.
Atsakyti
QUOTE(Ledukas @ 2010 05 28, 12:40)

Pasiemiau fotika, tad pirmadieni imesiu nuotraukyte.Kol kas dengiu naktimis (saltoka) labai bijau,kad neapsaltu.Sraiges jau apziurejo naujas gyventojas! Bjaurybes!!!Tad nuo gelyciu neatitraukiu akiu.

Lauksime foto mirksiukas.gif O dėl sraigių ,aplink pabarstyk pelenų , joms nelabai tai patinka rolleyes.gif
Atsakyti
Man visada labai gražios puokštelės su šiomis gėlytėmis.
Atsakyti
QUOTE(Dalytė xxx @ 2010 05 29, 11:59)
Man visada labai gražios puokštelės su šiomis gėlytėmis.

drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
Mano astromerijos auginamos sode, ne visai tokios, kaip buna pardavinejamos geliu parduotuvese
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2010 06 25, 15:15)
Mano astromerijos auginamos sode, ne visai tokios, kaip buna pardavinejamos geliu parduotuvese

Visai nepanaši į alstromeriją g.gif
Atsakyti