Sveikos merginos
gal galetumete pagelbeti neismananciai - uzejau i knygyna dusios palinksminti ir uzkliuvau uz dvieju knygu, buciau puolus pirkti ta pacia minute, bet nepuoliau, nes kaina virs 40 berods ir dar del to, kad norejau jusu atsiliepimu pasiskaityti. Nepykite, jeigu rasete apie tai ir nenorite kartotis, tuomet man uztektu tik uzuominos, kad jau kalbejote ir imciau ieskoti, o jeigu ne, tai gal galetumete pakalbeti apie Sartro Brandos amziu ir McLain Paryziaus zmona. Eisiu dar permesiu akimis gal rasiu kur paryskintas.
QUOTE(Darbinga @ 2012 03 06, 17:34)
nemačiau- net Sartro Brandos amžių lenkia oiiii kaip toli.
ar tai reiskia, kad Sartro irgi nereikia imti, nes prastas vertimas?
Naudodamasi proga noriu pasigirti perskaityta knyga -
Kunderos "Nepakeliama buties lengvybe". Man labai patiko, senai nebuvau skaicius tokios geros knygos. Net sakyciau,kad ji man pasitaike labai laiku, nes kaip tik buvau iklimpus i sudetinga situacija, bet kai Kundera snibzdejo, kad galima ta pati gyvenima nugyventi ir visai lengvai, suprask viskas priklauso nuo poziurio, tai visai lengvai is balos islipau. Nezinau,ar suprasit apie ka, bet tikrai verta paskaityti.
Pastarosiomis dienomis gyvenu su
Rodenu - sena pageltusi Veiso knyga is mamos lentynu. Nereali. Niekad neturejau bedu uzmigti su knyga rankoj - su sita negaliu, gal todel, kad ir vel Paryzius, menas, jausmai - narkotikai romantikams
gavau barti, kad neparyskinu, tai ryskinu, nors turbut jus liutes jau seniai viska skaitet...