Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 81 tema

QUOTE(klopedija @ 2012 03 30, 11:14)
Taip! Čia rašau aš!  didis.gif  Kad jau visiškai būtų aišku: žinoma juokauju.   lotuliukas.gif

Tai Gudrioji nuodų virėja hihihi.gif
Arba, sako, Taunytė "prie jumoro". Aš jos nieko neskaičius.

Jei moki ru, tai čia yra:
http://rutracker.org...ic.php?t=737491
http://rutracker.org...c.php?t=1278250
Aš vadinu tokias knygas smegenų teršalais. hihihi.gif

Jau gal ir man reikės skaityt, kad visos čia taip giriat? mastau.gif

dėkui siunčiuosi rusišką bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

apie smegenų teršalus taikliai, nes ir man ji tokią priminė blush2.gif skaičiau iš pareigos, kad reikia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikoleta: 30 kovo 2012 - 11:12
QUOTE(klopedija @ 2012 03 30, 10:14)

šitą tai skaičiau biggrin.gif
Atsakyti
totaliai patrauke "ant poezijos" 4u.gif

Kai kvepia baltas hiacintas
ant mano stalo,
kai pavasaris
pro sienas skverbiasi,
kai švintant
sužimba kavinuko varis,
kai dar eilėraštis negimęs,
kai nerimas dar nepratrūkęs,
kai gestas glostyt –tik mėginimas,
kai stogus dar skandina rūkas,
kai šiltas oras pilnas kuždesio,
o baltas lapas vis dar baltas,
kai saulė, rodos, tyčia uždelsė, –
staiga džiaugsmu užlūžta balsas.

Vaičiūnaitė, Judita. Gatvės laivas: Eilėraščiai. – Vilnius: „Vyturys“, 1991.

o siaip, tai skaitau A.Rice "Interviu su vampyru " trilogijos antraja dali "Lestatas"...esu maloniai nustebinta ir kol kas galvoju, kad tai vienos is "teisingiausiu" knygu apie vampyrus thumbup.gif
ner jokiu meiliu-seiliu, o tik gyvenimas smile.gif
tikiuosi, kad nenuvils iki pat pabaigos.

Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2012 03 30, 13:08)
šitą tai skaičiau biggrin.gif
Ir kriterijus ne visai atitinka, kaip ne kaip, vyriškio rašyta. hihihi.gif
Papildyta:
Aha, prieplaukai lyriška nuotaika užplaukė. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2012 03 30, 13:33)

Aha, prieplaukai lyriška nuotaika užplaukė.  biggrin.gif

į prieplauką užplaukė ir "prisišvartavo" biggrin.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif

Klausei: ar mėnulis veikia žmogų?

Aiškinu: svarbu, kas žmogaus galvoj. Jei ten daug vandens, mėnulis sukelia potvynius.

Panašu, kad labiausiai mėnulis veikia politikus. Paveikti politikai ima veikt Lietuvoj…

Užtat viskas čia – kaip po cunamio.
J.E.
Atsakyti
Ach apie politikus? biggrin.gif

gal skaitėt, kaip maniakas apipurškė nuodais pinigus ir paaukojo juos vaikų namams?
žuvo 200 siemo narių, keli merai ir ministrai. nei vienas vaikas nenumentėjo
cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2012 03 30, 09:32)
Kažin kokia Ulickajos kilmė ?

Zydiska, jei apie tai klausi.

Man, knyga skaitant, buvo siek tiek gaila Danielio - toks tipiskas Donkichotas, su vejo malunais kovojantis. Gali kiek nori sakyti, kad myleti reikia visus, nepriklausomai nuo tikejimo, o vis tiek visi myli savus ir nekencia svetimu (sarzuoju, bet esmes tai nekeicia). Ir kazkuri musu temos nare savo atsiliepime apie sia knyga rase, kad Danielis labiau skalde egzistuojancias baznycias negu jas vienijo. Kaip visada, lieka kaltas tas, kuris pabando issiverzti is kazkieno kazkada nustatytu remu... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2012 03 30, 12:47)
gal skaitėt, kaip maniakas apipurškė nuodais pinigus ir paaukojo juos vaikų namams?
žuvo 200 siemo narių, keli merai ir ministrai. nei vienas vaikas nenumentėjo
cool.gif

Oj gerulis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(martux @ 2012 03 29, 18:30)
Pažiūrinėjau, kad autorė prieš kelis metus lankėsi Lietuvoje. Kuri čia toje nuotraukoje, man ko tai neaišku g.gif

Pirma is kaires mirksiukas.gif Taip paprastai po nuotraukomis isvardinami jose pavaizduotieji (siuo atveju pavaizduotosios). Jei manimi netiki, patvirtinimas, po straipsneliu esancioje pirmoje nuorodoje. Ten rasytoja ir bibliotekininke uzfiksuota anfas.

Gintarelia, su praejusiu 4u.gif

As ikritusi i ukrainieciu fantastu M. ir S. Djacenko (vyras ir zmona) apokalipsini romana "Armaged-dom". Rusiskame forume tie autoriai labai isgirti, tai nutariau patikrinti. Tiesa sakant, neturiu kol kas tvirtos nuomones, nors knyga jau i pabaiga. Labai jau niurus ju sukurtas pasaulis. Apokalipses vyksta mazdaug kas 20 metu. Zusta visi, kas nespeja ieiti pro specialiai tam atsiveriancius vartus. Is delfinu tuo metu issivysto pabaisos lipancios i sausuma ir ryjancios viska kas gyva. Na ir dar politine korupcija: valdzios zmones turi galimybe ieiti pro vartus pirmi, ir tik po to apie juos paskelbiama paprastiems mirtingiesiems.
Atsakyti
Ačiū visoms už svaikinimus. Kažkaip net gimtadienį buvau pamiršusi. Taip apsidžiaugiau.
O skaitau visokias keistenybes: niekaip nepribaigiu J. Kunčino apsakymų knygos "Menestreliai maksi paltais" ir pavasarėju su papigintai nusipirkta džiniška Stround "Bartimėjaus trilogija". Šiuo metu įpusėjau antrą dalį. Vaikiškai smagu.
Atsakyti
Aš - Dina, filmas nerealus thumbup.gif labai puikūs aktoriai parinkti, mažoji Dina kokia wub.gif filmas 10 iš 10 thumbup.gif
Atsakyti