Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 81 tema

QUOTE(langana @ 2012 03 30, 16:53)
Pirma is kaires mirksiukas.gif  Taip paprastai po nuotraukomis isvardinami jose pavaizduotieji (siuo atveju pavaizduotosios). Jei manimi netiki, patvirtinimas, po straipsneliu esancioje pirmoje nuorodoje. Ten rasytoja ir bibliotekininke uzfiksuota anfas.

Tikiu tikiu smile.gif Anfas kiek mažiau simpatinga, bet šiaip jau, mano supratimu, tipiška amerikietė. Beje, vienas iš Jos herojų, lietuvių kalbą vadina "valstietiška kalba". rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Brūkšniukas @ 2012 03 30, 08:17)
cool.gif "Saljeri tu švenčiausias", "kad tave Šimkus su visa gimine" cool.gif

thumbup.gif Kiek dažnai darbe skamba tai? biggrin.gif
Atsakyti
Laba vakara, gal kas skaitet knyga apie japonu lyg...mergaites, kuriom lauzydavo ******, kad ju forma butu kaip lotoso lapelio? nepamenu to pavadinimo ir autoriaus, skaiciau ja, kai drauge paskolino knyga, dabar ji pati ta knyga kazkur nudejo, noreciau rasti ja ir nusipirkti ax.gif
P.S. parasykit jei kas i az blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikoleta @ 2012 03 30, 09:00)
Suada sudeginta gyva, tai pirma tokio pobūdžio mano perskaityta istorija, žiauru, kraupu, net naktį sapnavosi, skaitosi lengvai, įdomus rašymo stilius, įdomu pažvelgti į tokių tautų papročius gyvenimą iš vidaus. Istorija sukrėtė, bet ne iš tų knygų kur antrą kartą atsiversčiau  blush2.gif

Tai buvo ir mano pirmoji tokio pobūdžio skaityta knyga. Visai netikėtai pasiėmiau iš bibliotekos, net nežinodama apie ką ji. Sukrėtė. Aš tokiose knygose neieškau gero rašymo stiliaus ar literatūrinės vertės, mano kriterijus - istorija. Patiko arba ne. Pažiūrėjau ir filmą, tai taisyklės išimtis, knyga geresnė. O antrą kartą irgi neskaityčiau, nes neverta, kai žinai visas istorijos detales.
Atsakyti
QUOTE(IslaBonita @ 2012 03 30, 20:01)
Laba vakara, gal kas skaitet knyga apie japonu lyg...mergaites, kuriom lauzydavo ******, kad ju forma butu kaip lotoso lapelio? nepamenu to pavadinimo ir autoriaus, skaiciau ja, kai drauge paskolino knyga, dabar ji pati ta knyga kazkur nudejo, noreciau rasti ja ir nusipirkti  ax.gif
P.S. parasykit jei kas i az  blush2.gif

http://www.manoknyga...ones-meile.html
Atsakyti
O gal Geišos išpažintis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2012 03 30, 13:43)
lotuliukas.gif

Klausei: ar mėnulis veikia žmogų?

Aiškinu: svarbu, kas žmogaus galvoj. Jei ten daug vandens, mėnulis sukelia potvynius.

Panašu, kad labiausiai mėnulis veikia politikus. Paveikti politikai ima veikt Lietuvoj…

Užtat viskas čia – kaip po cunamio.
J.E.

thumbup.gif As karts nuo karto paskaitineju ka nors is "Mano meile stikliniais kaliosais" thumbup.gif Galima sakyti ir mane ant poezijos traukia, tik siek tiek kitokios biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(martux @ 2012 03 30, 20:55)

Greiciau bus "Nepaprasta Peones meile" smile.gif Tik cia bus ne apie japones, bet apie kines. "Geisos ispazintyje" nepamenu, kad butu lauzomos kojos, berods to nebuvo. Ir apskritai gal tai buvo labiau nudinga Kinijai, nei Japonijai.
Atsakyti
QUOTE(martux @ 2012 03 30, 19:55)

Vis gi bus L. See knyga
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2012 03 30, 21:20)
Vis gi bus L. See knyga

Esu įsitikinus, kad būtent ši. Tik mergaitės kinės, nes japonėms niekas kojų nelaužydavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(martux @ 2012 03 30, 18:58)

thumbup.gif  Kiek dažnai darbe skamba tai? biggrin.gif

niekada biggrin.gif mes velniuojamės ir šūdinamės kaip visi biggrin.gif

o pas jus kaip? cool.gif

dėl kojų - ta tikrai japonėms kojų neformavo biggrin.gif
Atsakyti
Ai, tiek to... irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klopedija: 31 kovo 2012 - 09:49
QUOTE(Dorifore @ 2012 03 30, 20:20)
Vis gi bus L. See knyga

Tikrai sita. Iki siol atsimenu kaip smulkiai ten viskas aprasyta. Brrrr.... Ir pasekmes to lauzymo. Ir nelauzymo irgi. Susiradau dar po to internete kaip tai atrodo. Man tai tik siauba sukele, jokiu erotiniu ar estetiniu ispudziu unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(klopedija @ 2012 03 31, 09:48)
Ai, tiek to... irnesakyk.gif

O gal vis tik pasireiksk? mirksiukas.gif
Atsakyti
Zose61 ir Forget, grazios Jum dienos,su gimtadieniais smile.gif

user posted image
Atsakyti