Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 81 tema

Sveikos,
Su praėjusiomis šventėmis 4u.gif
Pradėjau skaityti J. Picoult knygą "Mano sesers globėjas". Tai tik antroji mano skaitomašios autorės knyga. Bet ši autorė man atrodo taps ta, kurios visas knygas iš eilės kažkada perskaitysiu. Jos tokios tikroviškos. Gal kuri parduodate šią knygą? Sesė davė paskaityti, bet kažkaip nepastebėjau ar ji dar yra knygynuose. O labai noriu turėti savo nuosavą, kaip ir daugelį perskaitytų knygų. Kažkaip nesitiki, kad gali būti knygyne, nes išleista 2006 metais ax.gif O gal dar yra? Anksčiau nekreipiau dėmesio į šios autorės knygas, bet žiūriu, kad labai vertos dėmesio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daivameil @ 2012 04 10, 12:41)
O labai noriu turėti savo nuosavą, kaip ir daugelį perskaitytų knygų. Kažkaip nesitiki, kad gali būti knygyne, nes išleista 2006 metais  ax.gif O gal dar yra?

Yra "Pegase". Prie išpardavimo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasara @ 2012 04 10, 09:35)
Brūkšniuk, gerų radai perliukų biggrin.gif  biggrin.gif  Kas įdomiausia, turbūt anksčiau niekam tai neužkliūdavo, viskas normaliai nesugadintai atrodė smile.gif

tai ir Maironis - buciuoja, gaivina krutine... ir dar glosto ar pan. smile.gif vos ne kiekvienam eilerastyje smile.gif

QUOTE(Jurzole @ 2012 04 10, 10:05)
O kur diskusija apie "Brandos amziu"? Lyg ir nuo balandzio 1 d. turejo prasideti? Ar cia tik Melagiu dienos pokstas buvo?  g.gif  smile.gif

turbut reikia eit ir kurt tema unsure.gif arba laukt, kol kas nors kitas sukurs..

zuvyte26, aciu uz rekomendacijas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 04 10, 12:05)
O kur diskusija apie "Brandos amziu"? Lyg ir nuo balandzio 1 d. turejo prasideti? Ar cia tik Melagiu dienos pokstas buvo?  g.gif  smile.gif

Aha, nuo balandžio 1 d. Galvojau jau viską išdiskutavote smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 04 10, 12:05)
Man kažkaip nekyla ūpas. doh.gif Be to, klausiau rusiškai, tai norėčiau, kad kas nors kitas pradėtų. blush2.gif

Ar tikslinga kurti naują temą? Gal prisiglaustume prie "Šagrenės odos"? g.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2012 04 10, 18:24)
Man kažkaip nekyla ūpas.  doh.gif  Be to, klausiau rusiškai, tai norėčiau, kad kas nors kitas pradėtų.  blush2.gif

Ar tikslinga kurti naują temą? Gal prisiglaustume prie "Šagrenės odos"g.gif

retorinis klausimas: kiek apskritai yra perskaiciusiu? kiek is ju tebeturi upo diskutuot? lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

prisiduodu smile.gif knygutes kaip skaičiau taip ir skaitau, negaliu be jų gyventi smile.gif tik va į forumą vis niekaip neprisiruošiu parašyti sad.gif aišku gėda baisiai, bet taip jau gavosi... tačiau įsibėgėjant pavasariui (bent jau taip turėtų būti) labai noriu vėl užsiimti maloniais dalykais smile.gif tad įdėmiai skaitysiu kada sekantis susibėgimas smile.gif
Ačiū už sveikinimus, labai džiaugiuosi, kad dar esu atsimenama !
Atsakyti
QUOTE(kirbiziuke @ 2012 04 10, 20:39)
Ačiū už sveikinimus, labai džiaugiuosi, kad dar esu atsimenama !
Ypač meet`uoseTavęs pasigendam. mirksiukas.gif
Papildyta:
P.s.
Įlįsk retsykiais į skype. mirksiukas.gif
Atsakyti
Gabriel Garcia Marquez "Simtas metu vienatves"
Pirma karta perklausiau ir nepatiko tai, kad kas antras vyras jau tooooks erzilas, ziaurumu daug ir is viso posla knyga pasirode. Po dieneles nusprendziau dar karta paklausyti, ir maziau kreipti demesi i tai kas nepatiko. Kadangi seimos nariu istorijos sudeliotos kaip uzburtas ratas, tai klausiau ir trecia karta - negalejau atsitraukti. Jaunyste pilna meiles arba aistros, pas kiekviena veikeja vis kitokios, po to pereina i merdejima, mirties laukima. Seima kaip ir miestelis pergyveno savo jaunyste, pilna jegu zydejima ir visiska isnykima. Nors nemegstu fantastikos, bet labai patiko sis fantazijos vaisius.
Atsakyti
QUOTE(sm2002 @ 2012 04 11, 00:27)
Gabriel Garcia Marquez "Simtas metu vienatves"
bet labai patiko sis fantazijos vaisius.
Markesas nerašo fantastikos. hihihi.gif Jo žanras - mistinis realizmas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2012 04 11, 11:37)
Markesas nerašo fantastikos. hihihi.gif  Jo žanras - mistinis realizmas.  mirksiukas.gif

zinau, kas yra mistinis realizmas.. Tik as nemegstu visko, kas i fantastika nors truputi panasu.

Turbut daugumos neuzkabino Brandos amzius, kad diskusija vis neprasideda... Man tau jau prisimirso knyga, bet zinau, kad butinai dar skaitysiu kitas rasytojo knygas - del filosifijos ir neiprastu ideju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sm2002: 11 balandžio 2012 - 12:17
mes išsiskirsime daugybę kartų
mus skyrė upė mylima žemynas
plaukų spalva kalba ar verta
tęsti? metro stotelė kylanti aukštyn
važiuojant pas tave
o mano pusėj
pakalnėn leidos tvankios miesto gatvės
suprakaitavę liepžiedžiai nublukę
imperijos laikų fasadai
net vienatvė
kairiam krante Dunojaus
nuožulnesnė

Laima Kreivytė. Lietuvos rašytojų sąjungos mėnraštis „Metai“, 2012 m. Nr. 2 (vasaris)
Atsakyti