Įkraunama...
Įkraunama...

MRU studentės čia

QUOTE(pagalvele111 @ 2012 05 01, 20:35)
O mums per bendra laikyma buvo 10 atviru klausimu ir leido kodeksu naudotis, ir buvo ziauriai lengva, bet daugiau nei pusei studentu skolos:/ Cia as apie DT Bagdanski. Tai idomu kaip perlaikymas, ar mokytis kodeksa ar gales naudotis smile.gif

Na kiek girdejau tiems kurie siais metais perlaikinejo neleido kodeksu naudotis.
Atsakyti
Merginos gal kas raset TT viesoji pas Katuoka rasto darba 3 uzdavinys? 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
ar yra kas po teises teorijos baigiamojo? pasipasakokit kaip sekesi ir kokie klausimai buvo.
Atsakyti
QUOTE(Julya @ 2012 04 26, 21:59)
Aš taip pat noriu paklausti ką geriau iš alternatyvų rinktis: aplinkosaugos teisę, darbo sutartis ar parlamento teisę ?  4u.gif

Tiek aplinkosaugos teise tiek darbo sutartis labai lengva smile.gif
Papildyta:
QUOTE(saliutas @ 2012 05 01, 22:33)
Na kiek girdejau tiems kurie siais metais perlaikinejo neleido kodeksu naudotis.

As kai laikiau buvo testas su uzdarais ir atvirais kl., gan sunkus ir suktas, pas mus daug neislaikiusiu buvo, o dar ir laikas buvo ribotas. Man pasiseke, as islaikiau is pirmo karto, tai neteko paciai eit perlaikineti, bet kiek zinau is kolegu kas ejo gavo testus.
Atsakyti
QUOTE(waidoshele @ 2012 05 03, 12:30)
ar yra kas po teises teorijos baigiamojo? pasipasakokit kaip sekesi ir kokie klausimai buvo.

1. Teises aiskinimas
2. Marksizmo teises samprata

Sokas antraji klausima isvydus................
Atsakyti
savivaldos teise man pasirode nesudetingas dalykas ir lengvai islaikomas, tik vat klausiams gal kas laikete pas gailiute tarptautine zmogaus apsauga, koks buna egzas? man reik tik si dalyka susitvarkyti ir sesiu prie baigiamojo...
Atsakyti
Sveikos...

Kelis metus buvau ant akademiniu. Bet dabar jau noriu siemet pabaigt. Studijuoju elektroninio verslo vadyba. Magistras.

Dabar kazkaip reik issilaikyt du pasirenkamus dalykus.Gal kas turi kokius konspektus???

Inovacijos ir intelektinė nuosavybė elektroninėje erdvėje

Verslumas elektroninėje erdvėje

Buciau dekinga...
Atsakyti
QUOTE(sagrarija @ 2012 05 04, 00:03)
1. Teises aiskinimas
2. Marksizmo teises samprata

Sokas antraji klausima isvydus................

oho doh.gif visuomet galvodavau, ar jis kada nors bus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sefiene* @ 2012 05 04, 17:47)
oho  doh.gif visuomet galvodavau, ar jis kada nors bus rolleyes.gif

o as niekada nebuciau pagalvojus. Visi kiti klausimai buvo grynai is programos: kaip visa tema ar poteme. O cia... Potemes dalies dalis, vos psl Vaisvilos knygoj. Ir pikciausia, kad per konsultacija sake nebuna ju per egzamina... Tipo ziauriai svarbu siu laiku busimiems teisininkams marksizmo teises samprata zinot.
Atsakyti
QUOTE(sagrarija @ 2012 05 04, 20:32)
o as niekada nebuciau pagalvojus. Visi kiti klausimai buvo grynai is programos: kaip visa tema ar poteme. O cia... Potemes dalies dalis, vos psl Vaisvilos knygoj. Ir pikciausia, kad per konsultacija sake nebuna ju per egzamina... Tipo ziauriai svarbu siu laiku busimiems teisininkams marksizmo teises samprata zinot.

man buvo 1. teisinis personalizmas 2. teises pazeidimo savoka, sudetis, rusys. del personalizmo dar dabar nesuprantu ka ten reikejo rasyti, visa 5 tema (kas atrodytu nerealu palyginus su kitu klausimu siaurumu)?
Atsakyti
QUOTE(waidoshele @ 2012 05 05, 15:44)
man buvo 1. teisinis personalizmas 2. teises pazeidimo savoka, sudetis, rusys. del personalizmo dar dabar nesuprantu ka ten reikejo rasyti,  visa 5 tema (kas atrodytu nerealu palyginus su kitu klausimu siaurumu)?

sitas superinis variantas buvo... pavydziu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
Jungiuosi prie tu, kurios treciadieni laikys KT valstybini....
antraji egzamina pasirinkau AT smile.gif

Dar lyginamosios neatsiverciau... visos knygos LT, ryt nakti tureciau paimt jas i rankas... baisu labai cool.gif na bet kaip nors iveiksim 4u.gif
Atsakyti