Mergaitės, o tai kaip variantus išdalina ? Ta prasme, ar jie dalina paprastai lapus su klausimais kai susidėdame, ar turėsim kl. užsirašyti ? ar pagal pavardes skirsto kurį variantą gausim ar kokiu kitu būdu. Idomu

QUOTE(saliutas @ 2012 05 07, 20:05)
Ir aš nežinau iš ko reikės ruoštis ... Taip dar įstatymais bus galima naudotis. Vienos merginos kalbėjo , kad K alašnykas pasakė tai ką D eviatnikovaitė pasakė, tik aukštais teisiniais terminais.... Bet kuriuo atveju, tai jis labai sumaišė visą reikalą...
Kai pagalvoji, juk negalėjo dėstytoja visai nusišnekėt ir pripasakot nebūtų dalykų

Beje, kitas klausimas iškilo. O įstatymus reikia jau turėt išsitraukus, ar bus galima naudotis internetu ir įlįst į LRS puslapį?

QUOTE(saliutas @ 2012 05 08, 01:15)
Mergaitės, o tai kaip variantus išdalina ? Ta prasme, ar jie dalina paprastai lapus su klausimais kai susidėdame, ar turėsim kl. užsirašyti ? ar pagal pavardes skirsto kurį variantą gausim ar kokiu kitu būdu. Idomu 

Aha, ir man įdomu, kaip viskas vyksta

Labas,
Senokai nebuvau cia uzsukusi, o, pasirodo, kad merginos jau ir valstybinius laiko. Stipriu nervu ir susikaupimo.
Pavardziu ant lapu niekas neraso, tik numeriukus, bent pernai taip buvo. O istatymus buvo galima tureti kompe, bet istrauktus ir sudetus i atskira folderiuka. Internetu niekas neleido naudotis. Tokios mano zinios.
Parasykit jau po visko.
Senokai nebuvau cia uzsukusi, o, pasirodo, kad merginos jau ir valstybinius laiko. Stipriu nervu ir susikaupimo.

Pavardziu ant lapu niekas neraso, tik numeriukus, bent pernai taip buvo. O istatymus buvo galima tureti kompe, bet istrauktus ir sudetus i atskira folderiuka. Internetu niekas neleido naudotis. Tokios mano zinios.

Parasykit jau po visko.

Sveikos merginos,
Gal kas galite suteikti info, kaip vyksta CPT egzaminas pas prof Zaleniene? Ar labai ji pikta
Aciu
Papildyta:
Labai geri konspekti yra nuotoliniuose. Visi is tu konspektu mokosi. O uzdaviniu neturiu. Dabar sake lyg pasikeite laikymo tvarka ? laikai pas bet koki destytoja? Ar as kazakip netaip supratau.
O pas koki destytoja laikysi egza. As tai eisiu pas Zaliene. Gal ka teko apie ja girdeti?
Gal kas galite suteikti info, kaip vyksta CPT egzaminas pas prof Zaleniene? Ar labai ji pikta

Aciu
Papildyta:
QUOTE(oksanaa4 @ 2012 04 15, 11:40)
Sveikos merginos,
labai reikia civilinio proceso konspekto pasiruosti egzaminui ir uzdavinuku pavyzdziu
Jei kuri nors turit, labai lauksiu i oksanaa4@gmail.com
is anksto dekoju
labai reikia civilinio proceso konspekto pasiruosti egzaminui ir uzdavinuku pavyzdziu

Jei kuri nors turit, labai lauksiu i oksanaa4@gmail.com
is anksto dekoju

Labai geri konspekti yra nuotoliniuose. Visi is tu konspektu mokosi. O uzdaviniu neturiu. Dabar sake lyg pasikeite laikymo tvarka ? laikai pas bet koki destytoja? Ar as kazakip netaip supratau.
O pas koki destytoja laikysi egza. As tai eisiu pas Zaliene. Gal ka teko apie ja girdeti?
QUOTE(nusivylusios @ 2012 05 08, 09:50)
Sveikos merginos,
Aciu
Papildyta:

Aciu
Papildyta:
Atsakysiu už Oksaną, nes mes kartu esame vienoje grupėje, laikėme pas Artūrą Drigotą ir lyg visa grupė išlaikėme.
QUOTE(pelėdžiukė @ 2012 05 08, 08:12)
Kai pagalvoji, juk negalėjo dėstytoja visai nusišnekėt ir pripasakot nebūtų dalykų
Gal taip ir bus kaip ji sakė... Žodžiu, egzo dieną sužinosim
Beje, kitas klausimas iškilo. O įstatymus reikia jau turėt išsitraukus, ar bus galima naudotis internetu ir įlįst į LRS puslapį?

Aš ir manau, kad negalėjo nusikalbėti dėstytoja ir pasakoti iš piršto laužtą informaciją

Paja, parašysim

QUOTE(Jolete @ 2012 05 08, 13:10)
Atsakysiu už Oksaną, nes mes kartu esame vienoje grupėje, laikėme pas Artūrą Drigotą ir lyg visa grupė išlaikėme.
O kokia egzamino tvarka pas Drigota? Duoda teorija ir uzdavinius ar kaip? ir is ko ruosiates pas ji? Gal gali permesti konspektus el pastu? giedrutesster@gmail.com
Buciau labai dekinga

Sveikos, gal kuri perlaikinėjo seniau vadybą pas Vanagą? Ar pas jį sunku išlaikyti skolą? Nes dabar eilės pas jį ilgos perlaikinėti...

QUOTE(Fishbone @ 2012 05 08, 19:43)
Sveikos, gal kuri perlaikinėjo seniau vadybą pas Vanagą? Ar pas jį sunku išlaikyti skolą? Nes dabar eilės pas jį ilgos perlaikinėti... 

Nelengva

QUOTE(saliutas @ 2012 05 08, 02:15)

ir man labai idomu

Sveikos, gal jūsų tarpe yra bestudijuojančių magistre viešąjį administravimą, o dar geriau švietimo įstaigų administravimą?
QUOTE(Fishbone @ 2012 05 08, 19:43)

Aiškutis, dėkui