QUOTE(Glamour @ 2012 02 17, 21:02)
Skyrė Hcg dieną ir kai tik stimuliacija buvo. Gal tu jai paskambink , pasitikslink dėl dupho. Nemanau, kad jį reikėtų nutraukti. O hcg diena berods abu kartus sutapo su priešpaskutine diena prieš mmm. Bet manau, kad S tą dieną paskiria atsižvelgdama į ovuliacijos dieną, plius atsargai kelias prideda.
del dufo klausiau kelis kartus ir receptas tik 10 tableciu. matyt tikrai mate kad nieko gero nebus , na bus kaip bus dabar galvoju kad tik speciau laiku su mmm nes kovo 1 ketv , o jei susirgciau kovo 2d tai pas ja pasirodyciau tik 5cd va tada butu tikrai negerai, nes ji grieztai isake 1-2cd ir ne veliau.
Na o kaip tu laikaisi kaip nuotaikos, kaip TB?
Papildyta:
QUOTE(*ziurkyte* @ 2012 02 17, 08:38)
va va mergyt taip ir toliau laikykis

, jokiu sukiojimosi i apacia
Papildyta:
QUOTE(DruiDe @ 2012 02 17, 11:17)
Labas rytas.
Sekmingu jums BT matavimu

, as nebezaidziu, pamatuoju 2 kartus: iki O ir po O, man uztenka
Mano itarimai del PRL ir nugaros skausmu pasitvirtino, pridaviau 7 DPO krauja, rezultatai:
PRG - 26 (norma 1,7-27)
PRL - 36 (norma 7-33)
Nenusirasiau mato vienetu, bet ir taip matyti, kad skaiciukai virs lipa. Tai gavau 0,5 tabl. Bromocritin. Nezinau ka ir galvoti
nu klausyk mergyt prog tai

na pas mane kiti vienetai , bet cia matau kad jau prie virsutines ribos jis nu faina, taip itarti glima ir apie pilveli

, na prolakt daugoka, bet kaip matau jis itakos nedaro progest tai gal dar lukterk su tais vaistukais, nes kai pradesi gert tai jau nebegalesi praktiskai mest

a kai tik negeriu taip ir soka i virsu ir daugiau nei pries tai buvo, tai endokrin sake ko gero teks iki nestumo gert ji

nu bet progesteronas super
Papildyta:
QUOTE(urkis @ 2012 02 17, 10:56)
Oho, kokios pas jus aukstos temperaturos
Siandien ryte dariau pirma matavima, tai buvo lygiai 36.0 ir nei is vietos...
niu tai mergyt gal pries O temp ar ciklo pradzia? na siaip sakyciau ziurkytes temp tokia nei auksta nei zema pati ta
siaip mano ir si men aukstoka , niekad taip nebudavo. matyt del stimuliuojanciu
Jeigu gali apie tai svajoti, vadinasi, gali ir padaryti. Waltas Disney