QUOTE(Amarok @ 2012 02 16, 23:07)
tai va ir man hcg datos neskyre..bet as visada stengiuosi testuka pasidaryti pries mm, kad nutrauktas diuphastonas bedos nepridarytu jei pastociau. Deja, nei pagal testukus, nei pagal savijauta tikrai dar nepavyko. Jei bent ka itarciau, tai tikrai lekciau kraujo tyrimu darytis

pirma karta kai buvau pastojusi, tai be jokiu testuku ar tyrimu jau zinojau kad pavyko, nors net jautriausi testukai dar nerode. Kazkodel tikiu, kad kai vel pavyks, tai iskart pajusiu
mano drauge ir sake kad iskart pastojus suprato kad laukiasi

, sake tiesiog juto, taciau ivyko persileidimas, o dabar kai pastojo tai sake net neitare .
kiek moteru turbut tiek ir pojuciu, na o as tai moku isjausti i nestuma, o dar kai paskutinius du ciklus maciau vaiduoklius tai isvis buvau nescia

nu matyt is to didelio laukimo
o man merginos kazkodel teplioja svieziu krauju

nelabai suprantu kodel

nu nedaug bet vistiek nemalonu, saku gal cia del endo buvo keli zidinukai (Ist),sakau gal ji padidejo, o gal nuo vaistu nors gine sake kad nelabai gali taip buti,.galvojom del ankstyvos O bet va jau siandien cd bet vistiek teplioja,nu nervint pradeda, jauciu jei nepraeis tai pirmad reik eit pas savo siauliuose, sakau gal stimulicija ja suaktyvino bet ar gali taip greit

sios mmm buvo labai negausios nu net nepemenu tokiu, dziaugiausi sakiau va del to kad polypo nebera, bet ir mmm isilgejo nuo 4d iki 6d ir vis dar patepa.bijau kad kas negero nebutu, S kai ziurejo sake viskas grazu manem kad gal del O. ar kam taip buvo
Papildyta:
QUOTE(Amarok @ 2012 02 16, 23:09)
Kita cikla ir as su BT matavimu prisijungsiu..noriu daugiau apie save informacijos susirinkti..gal tada pavyktu koki stebukleli susiveikti
p.s. ir as i drauges persuosi
saunu

tai va reiks ir temute su BT matuoklem atsidaryt

busim 4 o gal ir daugiau islys is nesulaukianciu gandru