Įkraunama...
Įkraunama...

Kardeliai

mirksiukas.gif gal pabandyk ikasti kuoliuka ir juos visu ugiu priristi prie jo keliose vietose, tuomet jis bus tiesus, man taip su baltais kardeliais pavyko, tik kad jie jau peržydėjo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bagira 2 @ 2008 08 27, 14:10)
Skaiciau bet konkrecios informacijos taip ir neradau doh.gif

Rauti visus uzsikretusius kardelius lauk ir net i kompostine nebegalima ju deti.
Atsakyti
QUOTE(kriro @ 2008 08 29, 15:15)
mirksiukas.gif  gal pabandyk ikasti kuoliuka ir juos visu ugiu priristi prie jo keliose vietose, tuomet jis bus tiesus, man taip su baltais kardeliais pavyko, tik kad jie jau peržydėjo rolleyes.gif

Aciu. 4u.gif
Tegyvuoja eksperimentai thumbup.gif
Atsakyti
Kardeliu nebeturiu,kazkas"pasiskolino",blyn abydna negaliu,auginau,stengiaus,norejau vaikams i mokykla ir -spyga taukuota.Liko kelios nei siokios nei tokios,tai surinkau kokiu tik turiu kvietku darze ir padariau puoksteles. mad.gif sad.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bagira 2 @ 2008 08 26, 08:08)
Tikrai gal kas zinot, jei upuole ligos kardelius, tai ju gumbus tik ismest ar dar galima kaip nors juos pagydyt? g.gif

maniškius kardelius vasaros vidury miltligė užpuole, purškiau fungicidu kelis kartus, tai nebeprogresavo, bet liko. manau, kad iškasiu svogūnus, ir laikysiu kitiems metams.
kada gi juos iškast? nes nupjovus nužydėjusius žiedkočius, visa žaluma taip ir stovi seniausiai. nesimato jokio vytimo. gal dar anksti?
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2008 08 15, 13:14)
Nors lietutis ir gerai palaistė, bet mano kardeliai, deja, ,,neatsitaisė''. Nesuprantu, kas jiems yra, kitų net spalvos žiedų nesimatė, žiedkotį, kai išleido, jau iš karto sudžiūvę tie žiedai, lapai apgeltę, net nežinau, kaip galėčiau savo kardeliams padėti. g.gif

g.gif Kasmet sodinu,tik šįmet visi kardeliai ir pas mane nurudavo,nei vieno sveiko žiedo blink.gif pasirodo ne tik man šitaip...
Šiąnakt buvo pirmoji šalna verysad.gif gaila...taip anksti.
Atsakyti
4u.gif aš irgi pirmi metai kaip juos auginu savo sodelyje.. tikrai jie mane labai džiugino savo nuostabiais žiedais ir ko gero taip atsidėkojo už rūpestį, nes visą vasarą aš juos laisčiau ir prižiūrėjau, raišiojau ir t.t., kaip su mažais vaikais žaidzžiau, bet užtat jie mane ir pradžiugino ax.gif na, o vieni dar net pražįsti nespėjo, tai dabar galvoju kaip čia bus, šalna tikrai stipri buvo, ko gero jau ir nepražįs? g.gif
Atsakyti
buvau pasižadėjus nesodinti kardelių ( pernai bigsmile.gif ), šiemet turėjau tokius
Atsakyti
g.gif o kodėl buvai taip pasižadėjus?
Atsakyti
todėl, kad reikia iškast. O tai padaryt galiu ir pamiršt, be to pavasarį reikia sodint svogūnus, ką irgi galiu pamiršt. Ir dar mąstyk, kad į tą pačią vietą cielus 5 metus nepatektų. Žodžiu, per daug tąsymosi.
Atsakyti
Kazin, o su kuo reikia pamirkyti iskastus kardeliu gumbus, kad jie sveiki iziemotu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 09 01, 15:57)
todėl, kad reikia iškast. O tai padaryt galiu ir pamiršt, be to pavasarį reikia sodint svogūnus, ką irgi galiu pamiršt. Ir dar mąstyk, kad į tą pačią vietą cielus 5 metus nepatektų. Žodžiu, per daug tąsymosi.

o tai negalima sodinti i ta pacia vieta 5 metus g.gif
Atsakyti