Įkraunama...
Įkraunama...

Kardeliai

QUOTE(merga @ 2008 09 04, 23:22)
Gausit atskira mini-saldytuvuka isigyti savo gelytem lotuliukas.gif

Tai jau tikrai thumbup.gif
Atsakyti
man tai tiks ir rūsys
Atsakyti
O as nezinau dar kur desiu,rusy gyvenos uodegotos padlikes mad.gif ,kenciu nuo ju kaip svedas
Atsakyti
klausyk, o nebandei jų išnaikint su tom raudonom tabletem? man tikrai padejo, atsikračiau ir tikiuosi , kad visam laikui rolleyes.gif dabar mano gėlytės bus saugios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 09 01, 15:34)
buvau pasižadėjus nesodinti kardelių ( pernai  bigsmile.gif ), šiemet turėjau tokius

Labai gražus kardelis 4u.gif
Atsakyti
na pas mane siemet mazai zidejo ,ir nezinau kodel sad.gif .O kai reiks iskasr kaip juos padeti ziemai i dezute kokia ar kaip g.gif
Atsakyti
hm.. a6 irgi galvoju kur juos sud4ti, ko gero sud4siu sausus 5 savo p4dkeln3 koki1 paply6usi1 truputuk1 lotuliukas.gif
Atsakyti
labai jau užšifruota,bet šmaikštu thumbup.gif
Atsakyti
kažkaip nesiseka man namuose su tom lietuviškom raidėm doh.gif atsiprašau, bet manau, kad visos supratot, ką norėjau pasakyti biggrin.gif
Atsakyti
Klausot,mergickos,taip atveso naktys,kazi gal jau reik raut tuos grazuolius a,ka patarsit? g.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 09 12, 10:14)
Klausot,mergickos,taip atveso naktys,kazi gal jau reik raut tuos grazuolius a,ka patarsit? g.gif

as tai savaitagli isiminesiu. juk vis tiek reikia siek tiek apdziovinti. blush2.gif
Atsakyti
na va, tuomet man teks kitą savaitę juos bandyt kapstyt:) 4u.gif bulviakasis per šias išeigines, išvažiuojam, tai nebus kada..
Atsakyti