Įkraunama...
Įkraunama...

Facebook 2

QUOTE(Ryto saule @ 2012 08 22, 13:48)
O sakykit gal zinot ar kai kokia firma/organizacija palaikini, tai jie mato tavo profili, siena ir visa ka tu rasai?

Mato tik tai, kas jūsų pasirinkta rodyti viešai, t.y. tiek, kiek kiti "nepažįstamieji".
Atsakyti
Noriu paklausti, ar galima istrinti facebooke mano parasyta zinute, kuri yra neperskaityta, ar neimanoma, ir tas zmogus pamatys ja?
Atsakyti
turiu klausima, ar imanoma atsaukti nusiusta pakvietima draugauti, jei dar nera patvirtinimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gab10 @ 2012 08 25, 12:55)
turiu klausima, ar imanoma atsaukti nusiusta pakvietima draugauti, jei dar nera patvirtinimo  smile.gif

taip smile.gif nueik į to draugo profilį ir šalia kvietimo draugauti bs funkcija atšaukti smile.gif
Atsakyti
iskilo dar vienas klausimas, ar mano anketa gali matyti tik draugai ar ir draugu draugai g.gif
Atsakyti
QUOTE(gab10 @ 2012 08 26, 14:00)
iskilo dar vienas klausimas, ar mano anketa gali matyti tik draugai ar ir draugu draugai  g.gif

žiūrint kaip nusistačiusi esat mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Komilfo* @ 2012 08 26, 13:09)
žiūrint kaip nusistačiusi esat  mirksiukas.gif

cia reikia nustatymuose ziuret g.gif
Atsakyti
labuka atradau jusu tema , idomu pasidare, noriu paklaustigal man padesit. Noriu savo drauges draugams isiusti iskart ta pacia vienoda zinute(jie nera mano draugai) ieinu i drauges draugus ir visiems isiusti zinutes, ar imanoma tik atskirai kiekvienam ? aciu jai atsakysit jai supratot ka cia sumaliau smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(faustina @ 2012 08 18, 01:01)
Tikriausiai man niekas nepasakys kaip visada,bet pabandysiu paklaust.Jei grupe labai didele ir nariu virs tukstancio argi tikrai neina pakeist grupes pavadinimo ir is viesos padaryt i uzdara? Nes kur nedaug nariu kokie 200 tai leidzia o kur didele grupe nesispaudzia kur galima redaguot ir keist tie zenkliukai net. Negi nera jau galimybes jokios?  4u.gif
Gaila kad ats nera... Nezinau ir ko paklaust... Si problema man dar vis opi...
Atsakyti
QUOTE(faustina @ 2012 08 27, 00:56)
Gaila kad ats nera... Nezinau ir ko paklaust... Si problema man dar vis opi...

Neina to padaryt
Atsakyti
QUOTE(gab10 @ 2012 08 26, 14:53)
cia reikia nustatymuose ziuret  g.gif

eini į privatumo nustatymus ir pasirenki mirksiukas.gif
Atsakyti
Atostogų metu prisijungiau prie Facebook ne iš savo kompiuterio.Štai kokį po to gavau pranešimą iš Facebook:

Tavo Facebook paskyroje neseniai buvo prisijungta iš kompiuterio, mobiliojo įrenginio ar kažko kito, ko Tu niekad nenaudojai. Tavo saugumo užtikrinimui, mes laikinai blokavome paskyrą iki kol galėsi peržiūrėti visą šią veiklą ir įsitikinsi, kad niekas nesinaudojo Tavo paskyra be Tavo leidimo.

Ar jūs prisijungėte prie Facebook iš naujo prietaiso arba neįprastoje vietoje?

Ar reikia pasikeisti password? g.gif
Atsakyti