Įkraunama...
Įkraunama...

Facebook 2

QUOTE(faustina @ 2012 08 03, 22:10)
As pati turiu daug draugu,greit bus 900. Esam ikure pasaulini fanu kluba ir kuo daugiau zmoniu megstanciu ta pati tuo idomiau.
Mane stebintu tik tie kurie be jokio tikslo renka draugus...Tiesiog siaip...
Bet tai ju pasirinkimas.

Saunu.
Va tai ir mane stebina. Tai ir turejau omeny.
Butent.
Atsakyti
Sveiki,

kaip padaryti, kad įkėlus nuotrauką į albumą, jos automatiškai nerodytų ant sienos? Turiu susikūrusi puslapį ir kai į albumą keliu pvz. 5 nuotraukas, tai jas visas ir rodo ant sienos, nors man pvz. reikia, kad rodytų tik vieną. Senesnėje versijoje leisdavo pasirinkti, ar šia nuotrauka dalinti ar ne. Būsiu dekinga už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
nėra funkcijos tokios berods, bet visada galima ištrint rolleyes.gif
Atsakyti
Labas,gal kuri zinot kaip padaryt,kad naujiems draugams nerodytu sienos.tarkim priemi nauja zmogu,nustatai ,kad nerodytu,bet nerodo tik naujai skelbtu irasu,o senus rodo...o man reikia,kad nerodytu nieko.
Atsakyti
Blondiniskas klausimas, kaip istrinti zinutes, niekaip nerandu ax.gif
Atsakyti
uzeik ant zinuciu,pasirink zmogu,kurio zinutes nori istrint,tada virsuj yra skiltis veiksmai,paspausk,ant ju ir tada ten ismeta-istrinti,archivuoti ir tt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupitapupa @ 2012 08 15, 19:57)
uzeik ant zinuciu,pasirink zmogu,kurio zinutes nori istrint,tada virsuj yra skiltis veiksmai,paspausk,ant ju ir tada ten ismeta-istrinti,archivuoti ir tt. 4u.gif

aciu
Atsakyti
Tikriausiai man niekas nepasakys kaip visada,bet pabandysiu paklaust.Jei grupe labai didele ir nariu virs tukstancio argi tikrai neina pakeist grupes pavadinimo ir is viesos padaryt i uzdara? Nes kur nedaug nariu kokie 200 tai leidzia o kur didele grupe nesispaudzia kur galima redaguot ir keist tie zenkliukai net. Negi nera jau galimybes jokios? 4u.gif
Atsakyti
Kur nustatyti fb, kad draugus rodytu tik tau saraše, kiti draugai nematytu draugu?
Atsakyti
QUOTE(Meege @ 2012 08 18, 16:21)
Kur nustatyti fb, kad draugus rodytu tik tau saraše, kiti draugai nematytu draugu?

Kodėl nenori, kad kiti matytų tavo draugų sąrašą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meege @ 2012 08 18, 16:21)

Paspauskite ant "Draugai", tuomet "Redaguoti" ir pasirinkite, kad sąrašą galėtumėte matyti tik jūs.
Atsakyti
Norėjau paklausti... niekaip negaliu prisikasti iki pilno draugų saraso..... parodo dalį, tada spaudžiu "Daugiau" ir nieko - nerodo.... draugų tikrai yra, bet iki visų negaliu dasikasti, nes tiesiog reikia pravalyti sarasą. Gal yra kokia funkcija redaguoti draugų rata?
Atsakyti