Įkraunama...
Įkraunama...

Facebook 2

Atsakau pati į savo klausimą doh.gif pasirodo, kad tą tipą, kuris mane išmetė iš draugų, buvau užsipremeravusi, užtat rodė man jo veiksmus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egle997 @ 2012 12 08, 18:17)
Aš su PC bet men igi nerodo ://

Per mano antra anketa pasirodo kad rodo blink.gif blink.gif blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(faustina @ 2012 12 11, 20:29)
Per mano antra anketa pasirodo kad rodo  blink.gif  blink.gif  blink.gif  g.gif

Tada turbūt turi kažkur būti nustatymai, bet aš jų niekur nerandu :/

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egle997: 11 gruodžio 2012 - 22:24
Jau trys metai kaip naudoju Facebook.Dabar kilo mintis užsiregistruoti ir Twitter.Gal kas gali paaiškinti skirtumus ir pranašumus tarp Facebook ir Twitter? g.gif
Atsakyti
Gal kas galės padėti ir man blush2.gif , problema tokia - neleidžia spausti patinka ir komentuoti po draugų ir pamėgtų puslapių įkeltomis nuotraukomis , dalintis nuotraukomis galiu . Niekaip nesuprantu kas nutiko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nerutė * @ 2012 12 13, 17:19)
Gal kas galės padėti ir man  blush2.gif , problema tokia - neleidžia spausti patinka ir komentuoti po draugų ir pamėgtų puslapių įkeltomis nuotraukomis , dalintis nuotraukomis galiu . Niekaip nesuprantu kas nutiko  unsure.gif

Visu draugu ir visu puslapiu? Ar aplamai yra tokia funkcija kaip mygtukas patinka? Komentaro laukelis yra? Jei ne...gali but kad tave uzblokavo... g.gif Jei nera tu laukeliu komentarams ir mygtuko patinka.
Atsakyti
QUOTE(faustina @ 2012 12 13, 18:02)
Visu draugu ir visu puslapiu? Ar aplamai yra tokia funkcija kaip mygtukas patinka? Komentaro laukelis yra? Jei ne...gali but kad tave uzblokavo...  g.gif Jei nera tu laukeliu komentarams ir mygtuko patinka.

Aha , visų draugų ir visų puslapių . Laukelis komentarui yra , parašyt galiu , tik neįsikelia tas komentaras . Ir like mygtukas yra , bet paspaudus nieko nevyksta unsure.gif
Atsakyti
Šiandien daug kam toks sutrikimas FB, nesukit galvos.
Atsakyti
Sveiki,
ar kas zino kodel nebeliko kai kuriu mano draugu FB? Ir kas svarbiausiai ju net nerodo ivedus per paieska. Pas juos ir manes nera, jiems taip pat manes nerodo, kad tokia anketa isvis yra kazkur. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal zinosit kaip man padeti ax.gif Kai noriu i naujai sukurta albuma ikelti nuotrauku man raso taip:Unable to Find Album
We are temporarily unable to find the album.
Adobe readeri isiinstaliavau tai kas cia dar gali buti blogai? unsure.gif
Atsakyti
Gal kas žinote kodel fb taip būna - kad pažiurėjau šiandien ant mano fb sienos neliko nei video, nei ka dalinaus, nei komentaru nieko ka dėjau gruodžio men, kodel čia taip? unsure.gif
Atsakyti
Gal atsistatys.Man taip buvo kokia para laiko ir atsistate.Pasirodo jie atnaujina pastoviai ta FB. Gal del to.Va jau pakeitimai nustatymuose,nuotrauku ikelime. ax.gif Ir vistiek as foto ikelineju po viena nes fanai tingi atsidaryt albumukus po viena rolleyes.gif
Atsakyti