Įkraunama...
Įkraunama...

Facebook 2

QUOTE(Visgi @ 2013 01 23, 11:21)
Gal veliau, kai isbandysit, parasykit ar pasiteisino, ar tikrai panaikino po 14d neprisijungimo, ok?

Atsaukiau... Pergalvojau kad nieko blogo nera del asmeniniu priezasciu ir palikau vis tik ta anketa...As ir kita turiu... Gavos kad 3 dabar blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 01 22, 17:56)
Kazkur skaiciau, tik nepamenu kur, kad anketos visam laikui panaikinti-istrinti neimanoma. Ji lieka lyg gan dar ilga laika ir tik po to dingsta, arba visai nedingsta. Nepamenu tiksliai.

jo ji padaroma neaktyvi
fb yra reklaminė sistema konkureninga kad ir su g+ ir jie tikrai nenorės paleisti savo kontaktų
Atsakyti
Sveiki,

Gal galėtumėte padėti kaip ištrinti paieškos laukelyje įvedamus populiariausius 6 ieškomus žmones. Nu nemoku žmoniškai paaiškinti.Tarkim rašai s raidę ir iš karto meta 6 dažniausiai tavo ieškomus žmones iš tos raidės.
Atsiprašau, kad taip neaiškiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo picca: 26 sausio 2013 - 22:39
Sweiki , man nerodo prisijungusių draugu facebooke ant iPad gal žinot kjp padaryt kad rodytų? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Feria @ 2013 01 29, 13:20)
Sweiki , man nerodo prisijungusių draugu facebooke ant iPad gal žinot kjp padaryt kad rodytų? smile.gif

pas mane ta pati beda doh.gif
Atsakyti
Kaip padaryti, kad nematytų mano nuotraukų ir kt. svetimi žmonės?
Atsakyti
QUOTE(Pasišiaušęs @ 2013 02 05, 13:58)

Nustatykite rodyti-tik man.Spynele turi but uzdeta.Tai nematys nei draugai nei svetimi o tik jus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasišiaušęs @ 2013 02 05, 12:58)

Arba ''Tik man'' pasirinkti, arba nustatyti apribojimus_įvardinti tik kas gali matyti.
Atsakyti
Sveiki,kaip padaryti,kad foto kuriose jus uztagina butu rodomos tik nuotraukose,o ant pacios sienos ne?Ta prasme kad nerodytu ant sienos foto buvo pazymetas,o rodytu tik nuotrauku albume kur tave pazymi.Na gal supratot,ka turejau galvoje,aciu 4u.gif
Atsakyti
Kodel man į fb neleidžia ikelti video krauna, o veliau šita išmeta po 3min, kas cia yra? Ir neina video ikelti unsure.gif

Išmeta lentele ir rašo:
Not Video File
You Must select a video file to upload.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meege: 12 vasario 2013 - 12:43
Man su video kita problemele atsirado. Norejau ikelt kelis video, pora ikele, o paskui neduoda, gavau zinute, kad galimai pazeidziu kazkieno autorines teises. nelabai su anglu kalba draugauju, tad nelabai man kuo tas ju pagalbos centras padeda... blush2.gif Kai pabandziau kelis kartus kelt ta pati video, uzblokavo isvis, kiek issiverciau, tai vaizdo irasu kelimas man yra sustabdytas doh.gif
Gal pades kazkas, gal esat kas susidure? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

Gal kas netyčia žinote ką reiškia, kai FB dešiniame kampe rodo virš brūkšnio esančius kontaktus? Su kai kuriais iš jų aš bendrauju, bet su kitais-ne, o kai jie būna online, man juos rodo..
Atsakyti