QUOTE(linosska @ 2012 03 13, 09:48)
Nes išjungei

QUOTE(Qwertyio @ 2012 03 13, 11:16)
Nes išjungei
atsirado kitoj pusėj, kaip seniau? ten virš nuotraukėlių paspausk tą kvadračiuką šalia eiluttės ir vėl persikels į kitą pusę.

Ne, nera nei kairiame sone kaip seniau budavo

QUOTE(linosska @ 2012 03 13, 10:20)
O gal tiesiog draugo nei vieno prisijungusio nėra? (jei netyčia perkėlei į seną vaizdą) Nes šiaip, neįsivaizduoju tada, jei nieko nekeitei

O gal jau susitvarkei?
QUOTE(Qwertyio @ 2012 03 13, 13:24)
O gal tiesiog draugo nei vieno prisijungusio nėra? (jei netyčia perkėlei į seną vaizdą) Nes šiaip, neįsivaizduoju tada, jei nieko nekeitei
O gal jau susitvarkei?

O gal jau susitvarkei?
MAn visada rodydavo desiniame visus draugus stulpeliu, ir prisijungusius (juos su zaliu) tasku ir neprisijungusius (be tasku). O dabar tuscias sonas

QUOTE(linosska @ 2012 03 13, 12:37)
MAn visada rodydavo desiniame visus draugus stulpeliu, ir prisijungusius (juos su zaliu) tasku ir neprisijungusius (be tasku). O dabar tuscias sonas 

O ką rodo kairėj? pačioj apačioj, kur anksčiau nuotraukytės prisijungusių matėsi? nėra eilutės su užrašu "draugai pokalbiuose" ir šalia tokio pilkšvo langiuko?
QUOTE(sausė @ 2012 03 13, 09:29)
jei uzblokuoju ir tas zmogus manes nematys ar tik as?
ir tu jo ir jis taves , juk nustosit egzistuot vienas kitam FB .
QUOTE(Qwertyio @ 2012 03 13, 11:16)
Nes išjungei
atsirado kitoj pusėj, kaip seniau? ten virš nuotraukėlių paspausk tą kvadračiuką šalia eiluttės ir vėl persikels į kitą pusę.

Teisingai sako. Kairėje pusėje apačioje yra teksto laukelis pavadinimu "Draugai pokalbiuose" iškarto šalia yra mygtukas, kurį paspaudus atsiras draugų juosta dešinėje

Daug programų iš savo profilio pašalinau, bet vienai negalėjau atsisipirti, vadinasi New Update from facebook. Now you can check who visited your profile. Galima pažiūrėti kas per paskutines 7 dienas žiūrėjo tavo profilį.Kiek tame tiesos?
Rezultatas mane nustebino, nes mano profilį apžiūrinėjo "draugai tyleniai", tie, kurie niekada nededa "patinka", nieko nekomentuoja.Bet mano profilį šniukštinėja.

QUOTE(Sella @ 2012 03 20, 17:19)
Daug programų iš savo profilio pašalinau, bet vienai negalėjau atsisipirti, vadinasi New Update from facebook. Now you can check who visited your profile. Galima pažiūrėti kas per paskutines 7 dienas žiūrėjo tavo profilį.Kiek tame tiesos?
Rezultatas mane nustebino, nes mano profilį apžiūrinėjo "draugai tyleniai", tie, kurie niekada nededa "patinka", nieko nekomentuoja.Bet mano profilį šniukštinėja. 

o gal tiksliau galima apibudinti per kur ieskoti sios skilties?
Laba, susiduriau su tokiu klausimu. Nera mano profilio FB paieskoje, kai iesko "ne draugai", o svetimi, manes paieskoje nera. Privatumo nustatymuose "Kai prisijungiu" nustatyta, kad visi gali ieskoti manes pagal varda, "Programos ir tinklapiai", "Viesoji paieska" - ijungta. Gal kas zinote, kodel vis tik profilis nerandamas? Busiu dekinga uz atsakyma

QUOTE(Merė Popins @ 2012 03 20, 19:52)
Laba, susiduriau su tokiu klausimu. Nera mano profilio FB paieskoje, kai iesko "ne draugai", o svetimi, manes paieskoje nera. Privatumo nustatymuose "Kai prisijungiu" nustatyta, kad visi gali ieskoti manes pagal varda, "Programos ir tinklapiai", "Viesoji paieska" - ijungta. Gal kas zinote, kodel vis tik profilis nerandamas? Busiu dekinga uz atsakyma 

Gal vardo ir pavardės variantų yra labai labai daug? Pvz, pas mane asmeniškai, jei manęs ieško visai svetimas žmogus, turi spausti ne vieną karta "žiūrėti daugiau", nes esu įsirašiusi ne pilną pavardę, todėl išmeta daugybę variantų.
Kito logiško paaiškinimo nesugalvoju, jei viskas sujungta ir leidžiama. Nebent dar nėra 18kos (atrodo) metų, kai FB apsaugą automatinę jungia.