Įkraunama...
Įkraunama...

Facebook 2

QUOTE(Giurza online @ 2012 03 22, 09:21)
Sakote?Pabandžiau,žiūrėsiu.Čia tik draugus parodo,taip?Nepažįstamų,lendančių į anketą,nerodo?Ir ten nelabai suprantu,reikia turbūt varneles sudėti ant draugų vardų,ar ne?Paini tokia programėlė,kiša visokius žaidimus priedo g.gif

visas isokancias programas isjungi ir spaudi start analyze ar kaip ten jau nepamenu ir parodo smile.gif na pazaisk paziurek.. as db nepamenu kaip ten tiksliai..
Atsakyti
Gal žinot.. kai, į rašomą žinutę, įkeli nuotrauką, bet vėliau žinutę ištrini, tai gavėjas taip ir turės tą įkeltą nuotrauką, kol pats neištrins? g.gif
Atsakyti
Mano Facebook savaime užsidejo naujas stinius, doh.gif jis man toks nepatogus kaip reikia gražinti sena kur buvo, be tu visu viršeliu ir t.t?
Atsakyti
QUOTE(Meege @ 2012 03 24, 17:47)
Mano Facebook savaime užsidejo naujas stinius,  doh.gif jis man toks nepatogus kaip reikia gražinti sena kur buvo, be tu visu viršeliu ir t.t?

neįmanoma
Atsakyti
Reikia įstaigai sukurti facebook'e paskyrą. Ar tai galiu padaryti tik iš savęs su 'Sukurti grupę' ar galima kažkaip kitaip?
Atsakyti
QUOTE(Meege @ 2012 03 24, 18:47)
Mano Facebook savaime užsidejo naujas stinius,  doh.gif jis man toks nepatogus kaip reikia gražinti sena kur buvo, be tu visu viršeliu ir t.t?

man lygiai tas pats doh.gif tragedija tas naujas.........
Atsakyti
QUOTE(Can @ 2012 03 12, 23:42)
arba tiesiog palaukti menesio galo , visi automatiskai bus perjungti i nauja isvaizda smile.gif

QUOTE(sausė @ 2012 03 13, 09:58)
tikrai. nuo kovo 19 dienos.

puse mano draugu fb dar turi senas isvaizdas biggrin.gif o siandien jau kovo 26d tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Meege @ 2012 03 24, 17:47)

gal pabandykit taip
http://faceit.lt/201...ebook-timeline/
Atsakyti
nepatinka man tas naujas visai...
Atsakyti
laba... atsiprasau is anksto, jei toks klausimas buvo jau uzduotas, bet laaabai jau tyngiu skaityti visas zinutes apie facebook'a blush2.gif esme ta, kad noriu issiregistruoti is sio socialinio tiklapio, bet nerandu kaip 4u.gif gal zinoves galetu man kuo smulkiau papasakoti kaip tai padaryti, nes ten puse uzrasu anglu kalba, kurios as deja nemoku?

ar man tiesiog pasalinti visus draugus, istrinti foto ir kitus duomenis, ir tiesiog tegu "kaba" ta tuscia paskyra doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Tylingoto @ 2012 03 29, 00:16)
laba... atsiprasau is anksto, jei toks klausimas buvo jau uzduotas, bet laaabai jau tyngiu skaityti visas zinutes apie facebook'a  blush2.gif  esme ta, kad noriu issiregistruoti is sio socialinio tiklapio, bet nerandu kaip  4u.gif  gal zinoves galetu man kuo smulkiau papasakoti kaip tai padaryti, nes ten puse uzrasu anglu kalba, kurios as deja nemoku?

ar man tiesiog pasalinti visus draugus, istrinti foto ir kitus duomenis, ir tiesiog tegu "kaba"  ta tuscia paskyra  doh.gif

Viskas ten lietuviškai smile.gif
Paskyros nustatymai --> saugumas --> apačioje per vidurį "išjungti savo paskyrą" --> suvesti, ko prašo ir tiek.

QUOTE(sausė @ 2012 03 27, 00:11)

Grąžina iš laiko juostos į seną modelį? kas nors bandėte?
Pas mane kol kas senas, pati nekeisiu, kol nepasikeis automatiškai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Qwertyio: 29 kovo 2012 - 09:28
[quote=Qwertyio,2012 03 29, 10:03]
Viskas ten lietuviškai smile.gif
Paskyros nustatymai --> saugumas --> apačioje per vidury "išjungti savo paskyrą" --> suvesti, ko prašo ir tiek.

4u.gif ne visi akli mato lotuliukas.gif dekui uz pagalba thumbup.gif
Atsakyti