Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

O ka daryt,jei mazgeliai atsirado 38 savaite? unsure.gif Bijau del gimdymo, kad leliui nepakenktu unsure.gif Pas ginekologe tik po keliu dienu, tai greiciau ateitu ta diena...
O kazin ar del to daro cezari ar leidzia paciai gimdyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelee @ 2009 05 02, 20:30)
O ka daryt,jei mazgeliai atsirado 38 savaite?  unsure.gif  Bijau del gimdymo, kad leliui nepakenktu  unsure.gif Pas ginekologe tik po keliu dienu, tai greiciau ateitu ta diena...
O kazin ar del to daro cezari ar leidzia paciai gimdyti?  g.gif

tikrai gimdymui nepakenks ir paciai gimdyt leis. del to cezario nedaro. yra tepaliukas tepti kad sumazint pasalini poveiki, mastu S berods, yra hemorol zvakutes, jas galima naudot nestumo metu. po gimdymo neblogos zvakutes mastu s mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2009 05 03, 11:41)
tikrai gimdymui nepakenks ir paciai gimdyt leis. del to cezario nedaro. yra tepaliukas tepti kad sumazint pasalini poveiki, mastu S berods, yra hemorol zvakutes, jas galima naudot nestumo metu. po gimdymo neblogos zvakutes mastu s  mirksiukas.gif

Labai aciu uz atsakyma 4u.gif Tada dar vienas klausimukas: o ar esant tokiai bedai,darys pries gimdyma klizmute? Na as jos pati noreciau blush2.gif
Atsakyti
Bent aš kai klausiau, tai sakė duoda kažkokias klizmutes pačioms įsidėti, matyt kokį Micromax.
Bet šiaip minėjo,kad to nebedaro schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos,
perskaičiau visą temą, bet niekur neradau kad kas kokį konkretų daktarą pagirtų... ax.gif labai įdomu būtų iš tų kas buvę, pas ką buvot Vilniuj, nes jaučiu kad ko gero ir aš neišsisuksiu... ax.gif
Šiaip visuriai užkietėja tai nuo nėštumo pradžios, buvo kažkada guzelis, bet per dieną ar porą praėjo, o dabar kai išlindo, tai jau šakės... ir Hemorol žvakutes nusipirkau ir Proctoglyvenol tepala ir su tom azuolo zievem arbata darau ir del maisto cia prisiskaičiau, visko stengiuosi laikytis (tiesa, nuo slyvų ir burokėlių tai jau bloga darosi blush2.gif ), tai skausmą kažkiek apramino, nu bet atgal nelenda nors tu ką tas guzas... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiidulle @ 2009 05 05, 12:29)
Sveikos,
perskaičiau visą temą, bet niekur neradau kad kas kokį konkretų daktarą pagirtų...  ax.gif  labai įdomu būtų iš tų kas buvę, pas ką buvot Vilniuj, nes jaučiu kad ko gero ir aš neišsisuksiu...  ax.gif
Šiaip visuriai užkietėja tai nuo nėštumo pradžios, buvo kažkada guzelis, bet per dieną ar porą praėjo, o dabar kai išlindo, tai jau šakės... ir Hemorol žvakutes nusipirkau ir Proctoglyvenol tepala ir su tom azuolo zievem arbata darau ir del maisto cia prisiskaičiau, visko stengiuosi laikytis (tiesa, nuo slyvų ir burokėlių tai jau bloga darosi  blush2.gif ), tai skausmą kažkiek apramino, nu bet atgal nelenda nors tu ką tas guzas...  doh.gif

Nenoriu būti blogas pranašas, bet ko gero jis ir nebesulįs - reikalinga bus operacija. Aš taip pat ta džiaugsmą gavau dovanų.
Atsakyti
Po pirmo gimdymo ir aš šitą "malonumą" turiu, tai dar kol kas su vydurių užkietėjimu nelabai vargstu, bet toliau manau neišsisuksiu. Man tai kol dar ta bėda ne super didelė tai aš darau šaltus kompresus o nakčiai kompresus su medumi, man padeda
Atsakyti
QUOTE(meskius_0417 @ 2009 05 05, 13:41)
Nenoriu būti blogas pranašas, bet ko gero jis ir nebesulįs - reikalinga bus operacija. Aš taip pat ta džiaugsmą gavau dovanų.

na aš jau paskaičius nusiteikiau kad ko gero nebesulys..., tik kiek suprantu tos operacijos nėščiom ir maitinančiom nedaro, ar ne? Tai jau depresija vien pagalvojus kiek dar su tuo guzu reiks gyvent... sad.gif
o tau operacija darė?
Atsakyti
QUOTE(asta29 @ 2009 05 05, 14:56)
Po pirmo gimdymo ir aš šitą "malonumą" turiu

ir nuo pirmo gimdymo iki dabar su juo gyveni? aš taip noriu kuo greičiau juo atsikratyt... blush2.gif
užtai ir idomu jei atsilieptų kas kam darė, ar kas pas kokį gyd buvo... kažkaip toks toks jau asmeniškas tas reikals, norėčiau pas kokį su rekomendacijom papult, nes kai prisiskaitai baisybių, tai tikrai baisu ir eit...
Atsakyti
As pagimdziusi antra vaika suzinojau, kas yra hemorojus - po gimdymo ne tiek siuta tarpviete skaudejo, kiek atrode, kad uzpakalis ,,issprogs". Tai kelios dienos zvakuciu padejo sugrazinti viska i vieta - liko mazas (kaip 1/2 lazdyno riesuto) islindes minkstutis odos gabaliukas. Kai po 9 metu vel pastojau, jau apie 25 savaite prisiminiau, kad yra tox hemorojus. Apsigydziau zvakutemis, ale mano riesutelis padidejo. Daugiau problemu lyg ir neturiu, bet i gimdymo namus pasiimsiu zvakutes...
Atsakyti
QUOTE(claudija @ 2009 05 05, 19:49)
bet i gimdymo namus pasiimsiu zvakutes...

o kokias žvakutes naudoji? nes aš pirkau tas hemoral tai kažkaip greito efekyto tikrai ne... va jau greit savaitė, tai jaučiu kad geriau (neskauda beveik), aišku gumbis likęs...
Atsakyti
QUOTE(Vaiidulle @ 2009 05 05, 16:18)
ir nuo pirmo gimdymo iki dabar su juo gyveni? aš  taip noriu kuo greičiau juo atsikratyt...  blush2.gif
užtai ir idomu jei atsilieptų kas kam darė, ar kas pas kokį gyd buvo... kažkaip toks toks jau asmeniškas tas reikals, norėčiau pas kokį su rekomendacijom papult, nes kai prisiskaitai baisybių, tai tikrai baisu ir eit...

Na tarkim karts nuo karto tenka susidurti. Darbas pas mane sėdimas, o tai laaabai jau tinka tai bjaurybei ir jei tik viduriai pakietėja tai iškart iššoka, nors tfu tfu tfu kol kas jokių guziukų nėra likę.
Atsakyti