QUOTE(ledi. @ 2006 04 04, 19:10)
Sveikos, mamytes. Man jau 34 savaites. Atsirado hemorojus. Simptomai is pradziu buvo tokie: viduriu putimas, viduriu uzkietejimas, tustinantis pasirodydavo kraujas. O dabar dar blogiau, pasirode hemorojiniai mazgeliai isoreje.
Noreciau kad pasidalintumete patirtimi, gal kam nors taip pat buvo, ka darete ir ar po nestumo hemorojus isnyks?
Nu va

hemorojus mane aplanke anksciau nei tave,tai atsitiko per kokie 12-14 savaite,ir dar biskiuka kankina,as kakodavau labai gausiai krauju,sededavau gal 30min nes negalejau padaryti iki galo,tai metodas buvo toks suspausdavau raumenys (pilvo ir sediniu) biski prisikeldavau ir padedavo issitustinti,valgiau slyvas (dziovintas ir sviezias) bet labai gerai nuluptas,padejo selenu sirupas,ir taip va iki sio 7 menesio,bet nera kraujo tik sunku buti tualete,seip man duoda vaistuku daktarai kad pasilengvintu,ir dar vienas metodas yra jeigu tau nebus nemalonu padeda dar zvakutes tokios,o seip daktarui geriausia pasakyti jis israsys vaistu jeigu smarkiai kankina,man labiausiai padejo vaistai,o hemorojus po gimdymo kai kuriom net atsiranda jeigu nebuvo nestumo metu,o ir po gimdymo jis tesiasi,aisku tau ir sau linkiu kuo greiciau su juo atsiveikinti

O dabar bandyk slyvas,jos pades greit issitustinti