Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

QUOTE(Lelina @ 2010 05 14, 11:26)
As vakar budama pas gydytoja pasakiau apie savo beda... Gydytoja paklause, kaip gydau, pasakiau, kad Posterisan zvakutemis ir saltalankiu aliejumi, tai sake viskas labai gerai. Tik sake jei nepraeis - teks pagerti vaistuku "Venoruton". Dar nebuvau girdejusi, kad galima nuo venu gerti ir hemarojaus bedai uzpuolus, bet internete pasiskaiciau, kad tikrai toks gydymas taikomas. Sakiau nieko nebelauksiu ir siandien pat nusipirksiu, nes kenteti tuos skausmus tikrai nemalonu, kai jau net pasedeti nebegali...

aš jau anksčiau rašiau, kad man labai padėjo LIOTON tepalas, kuris irgi šiaip nuo venų..., bet tinka ir šiam reikalui, skausmą, kaip ranka nuėmė...
Atsakyti
QUOTE(Lelina @ 2010 05 14, 11:26)
Dar nebuvau girdejusi, kad galima nuo venu gerti ir hemarojaus bedai uzpuolus, bet internete pasiskaiciau, kad tikrai toks gydymas taikomas.

Hemorojus is esmes yra issipletusiu venu gumulas.
Atsakyti
labukas smile.gif na as dar tebevarkstu su siuo malonumu gydziausi su cia paminetom keliom zvakuciu rusim ir tepalais ir nieko man nepadejo tai nusipirkau hemorol zvakutes jos augalines panaudojau didesni kieki gydymo nei parasyta ir tepliojau dar turimais tepaliukais pakaitomis na po menesio didziulis guzas jau sumazejo taip dziaugiausi kad is tos laimes tame paciame guzelyja islindo dar vienas doh.gif ir jau susitaikiau kad teks gimdyt su tuo kas is lindo blush2.gif nes iki gimdymo nebdaug liko ir man viska spaudze i apacia tai ir susitaikiau.na o po gimdymo ziuresiu kaip bus tada biggrin.gif
Atsakyti
As turejau ta beda po pirmojo gimdymo - tik dabar ir supratau, kad visi nemalonus pojuciai po gimdymo ir buvo hemorojus, nes dabar atsirado tas brudas ir skausmas dar didesnis nei po gimdymo. Mano mazgai isoriniai, visokiu spalvu - ir ryskiai rodoni ir melyni, ju visa kruva, bent trys tai tikrai yra. Didziausias beveik nykscio dydzio. Negaliu nei paeiti, nei pastoveti. Skauda ir miegant doh.gif Ginekologe israse mastus forte zvakuciu, proctoglyvenol tepalo ir cyclo3forte kapsuliu, bet niekas man nepadeda. Vaistus vartoju nuo ketvirtadienio.
Pasiskaiciau jusu patarimu ir prisitepliojau zuikio taukais (tik baisiai seniai jie pas mane saldytuve guli, gal pora metu). Dar reikes tos azuolo zieves nusipirkti. Vakar jau ir apsiverkiau is skausmo ir nevilties. Ir atsirado man jie is niekur - viduriai nebuvo uzkieteje, tik ilgu kelioniu automobiliu pastaruoju metu keleta teko padaryti.
Atsakyti
QUOTE(geguzyte5 @ 2010 05 15, 16:56)
Ginekologe israse mastus forte zvakuciu, proctoglyvenol tepalo ir cyclo3forte kapsuliu, bet niekas man nepadeda. Vaistus vartoju nuo ketvirtadienio.

Neisizeiskite, bet labai jau greitai norite efekto, kai tokia stadija. Patarsiu apsiprausti tik saltu vandeniu, Cyclo-3 Forte gerkite po tris kapsules kas diena. Beje, ar kraujuojate?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 05 15, 17:41)
Neisizeiskite, bet labai jau greitai norite efekto, kai tokia stadija. Patarsiu apsiprausti tik saltu vandeniu, Cyclo-3 Forte gerkite po tris kapsules kas diena. Beje, ar kraujuojate?

Na, atrodo, jog ne. Bent iki siol nepastebejau.
Tikrai neisizeisiu, tik kai pradejau vartoti vaistus, buvo tik vienas "rozes ziedlapis", o vaistai kazaip nesustabde kitu atsiradimo, tad ir puoliau i panika. Suprantu, kad per diena nepraeis, bet tikejausi, kad bent nedauges blush2.gif
Atsakyti
Man daznai kietreja viduriai ir kartais pasitustinti tikrai sunku, bet kai issitustinu lyg kazkas "ten" islenda, kaip zarna, bet po keliu minuciu viskas susitvarko i savo vezias ir jokiu skausmu ar nepatogumu nejauciu ir guzeliu nera ar tai jau hemorojaus pradzia?
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dream* @ 2010 05 16, 22:00)
Man daznai kietreja viduriai ir kartais pasitustinti tikrai sunku, bet kai issitustinu lyg kazkas "ten" islenda, kaip zarna, bet po keliu minuciu viskas susitvarko i savo vezias ir jokiu skausmu ar nepatogumu nejauciu ir guzeliu nera ar tai jau hemorojaus pradzia?

Taip, tai hemorojaus pradzia. Patariu prisiziureti maista.
Atsakyti
Noriu pasidziaugti, jog vartojant anksciau isvardintus vaistukus, skausmas atlego per kokias 5-6 dienas. Tiesa, visa ta laika vengiau sedejimo - arba stovejau, arba gulejau, jokiu kelioniu masina ir t.t. Dabar jau po truputi mazeja ir patys mazgai. Tikiuosi, jog dar po kokios savaiteles bus viskas thumbup.gif
Net baisu prisiminti ta skausma ir nepatoguma schmoll.gif
Atsakyti
ir aš patarčiau visom prisižiūrėti visų pirma maistą, nors ir atrodo, kad neužkietėję viduriai, bet jau tokiu laikotarpiu labai lengva prisižaisti. Aš gydausi jau 3-ia savaite, geriau ir Venaruton, dabar dar jaučiu, bet ne taip baisiai, tai tik šaltalankių aliejumi patepu. Labai reguliuoju maistą ax.gif
Atsakyti
Sveikutės mamytės,parašysiu savo situaciją,aš po gimdymo du metus vargau su išangės skausmu,pakraujavimu,niežuliu,čiuopėsi du žirnio dydžio mazgeliai prie išeinamosios.Išbandžiau daug žvakučių,tepaliukų,kurie padėdavo tik tam kartui.išleidusi vaikelį į darželį nutariau pasirūpinti savo sveikata.Nuėjau pas gydytoją,kuris diagnozavo ten giliau likusią po gimdymo išangės įplėšą,apie ka nebūčiau net pagalvojusi .Įrašė į eilę planinei operacijai.Išsioperavau,mėnesis laiko biuletenis,iš pradžių labai stiprus skausmas,tepliojimas,bet vėliau viskas susitvarkė,na maniau gyvensiu ramiai...Bet tas neapsakomai varginantis niežulys manęs nepaliko ir po operacijos,nemoku nei apsakyti,siaubas,skausmas palyginus su tuo niežuliu buvo malonumas... doh.gif tariausi su gydytoju,sako čia nuo vaistų įsijautrinusi gleivinė,aš jam aiškinau,kad ir iki tol man jau labai niežėjo,o jis sako,nustosi vartoti vaistus ir praeis,bet jau poras mėn.po operacijos kaip nepraeina ir net nemažėja.Mamytės gal kam yra taip buvę,gal žinote gerų priemonių nuo šitos varginančios problemos,prašau pasidalinkite patirtimi,dėkoju visoms iš anksto.Būtų geriau per až,nes čia retokai lankausi.Geros dienos visoms ir sėkmės gydantis uodegytę. 4u.gif
Atsakyti
Daivavit, o jau nustojai vartot vaistus? nes man irgi nuo tu tepaliuku ir zvakuciu niezedavo. o gal per daznai apsiprausi su muilu, issausini gleivine?
man aciu dievui susitvarke po gimdymo. mazgeliai liko, ir nemazi, bet bent jau nebeskauda. o buvo taip, kad likus iki gimdymo trim dienoms atsirado vynuoges dydzio du mazgai blink.gif tas tris dienas pragulejau lovoj saugdama ir meldziaus, kad tik gimdymas neprasidetu, nes galvojau zarnas issh.... tas tris paras praktiskai ir nemiegojau. o visgi ir gimdyt teko smile.gif matyt vaikiukas zemyn pasislinko, gal ka uzspaude ir islindo tie mazgai. kas keisciausia sulig pirmu saremiu nustojo skaudet, tai lengviau atsikvepiau. nu bet kai pagimdziau.... doh.gif net daktare sake: geros bulvytes pas tave blush2.gif tai po gimdymo dvi savates ne tiek kirpta tarpviete skaudejo kiek ta nelemta hemoroju, maniau be operacijos nebeissikapstysiu. vartojau zvakutes nuo skasumo, visas kokios tik yra nuo hemorojaus ir geriau cyclo forte 3. siaip ne taip nurimo.... gimdymo skausmai tikrai nublanksta pries sita doh.gif
Atsakyti