QUOTE(olialiaaa @ 2011 12 07, 11:54)
Labukas, gal galėtų kas pakonsultuoti mane.. ? Rašiau savo klausimą kitoje temoje, bet niekas man deja neatsakė

Gal čia kas pagelbės.. taigi:
Po kelių savaičių esu užsirašiusi pas proktologą apžiūrai, pasiskaičiau jau nemažai informacijos apie tai, tačiau liko šioks toks neaiškumas.. Kaip supratau prieš vizitą pas gydytoją reikėtų būti pasidarius klizmutę

gyvenime nesu to dariusi.. Ar būtų geras toks mano apmastytas variantas: nusipirkt Microlax klizmutę, pasidaryti ją ryte maždaug apie 6,30 (nes 7 jau turiu išvažiuot iš namų), o vizitas paskirtas man 8,45. Kaip manote, ar visų pirma pakankama bus ta klizmutė prieš apžiūrą ryte? Spėsiu aš per pusvalandį viską "išsivalyti" kaip sakant ir paskui be problemų atlikti apžiūrą pas proktologą? o gal geriau daryti normalią klizmą (su vandeniu 1,5 l) iš vakaro? Pagelbėkite prašau neišmanančiai šiame reikale ..
Keista..pirma karta girdziu apie klizmutes
pirmo nestumo metu (o tai buvo pries 4 metus

teko eiti pas proktologe, nes buvo problemu.. ir ne karta ejau... bet nei karto neliepe man klizmuotis (na manau, jeigu butu reikeje, butu pasakiusi, kad pries sekanti apsilankyma issiklizmuociau
Gal dabar kitokios taisykles, bet pries 4 metus nebuvo jokiu reikalavimu klizmuotis:)