Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

man padejo ramuneliu kompresiukai thumbup.gif mastu tepalas dar berods ax.gif
Atsakyti
Labukas, gal galėtų kas pakonsultuoti mane.. ? Rašiau savo klausimą kitoje temoje, bet niekas man deja neatsakė verysad.gif Gal čia kas pagelbės.. taigi:

Po kelių savaičių esu užsirašiusi pas proktologą apžiūrai, pasiskaičiau jau nemažai informacijos apie tai, tačiau liko šioks toks neaiškumas.. Kaip supratau prieš vizitą pas gydytoją reikėtų būti pasidarius klizmutę unsure.gif gyvenime nesu to dariusi.. Ar būtų geras toks mano apmastytas variantas: nusipirkt Microlax klizmutę, pasidaryti ją ryte maždaug apie 6,30 (nes 7 jau turiu išvažiuot iš namų), o vizitas paskirtas man 8,45. Kaip manote, ar visų pirma pakankama bus ta klizmutė prieš apžiūrą ryte? Spėsiu aš per pusvalandį viską "išsivalyti" kaip sakant ir paskui be problemų atlikti apžiūrą pas proktologą? o gal geriau daryti normalią klizmą (su vandeniu 1,5 l) iš vakaro? Pagelbėkite prašau neišmanančiai šiame reikale ..
Atsakyti
sveika,
buvau pas proktologe neseniai

taigi, buvau is ryto, mazdaug panasu laiku, mane instruktavo gyd taip

jokios vakarenes nevalgyti
is ryto 2 microlax klizmutes
viena, mazdaug tolaiku kaip parasei, po 6ir pokokios 15 min antra, ziuresi kaip ten gausis,pajusi smile.gifsmile.gif
kazkiek issivalys po pirmos, o kazkiek po antros jei kazkas dar liks

sekmes

Atsakyti
QUOTE(olialiaaa @ 2011 12 07, 11:54)
Labukas, gal galėtų kas pakonsultuoti mane.. ? Rašiau savo klausimą kitoje temoje, bet niekas man deja neatsakė verysad.gif Gal čia kas pagelbės.. taigi:

Po kelių savaičių esu užsirašiusi pas proktologą apžiūrai, pasiskaičiau jau nemažai informacijos apie tai, tačiau liko šioks toks neaiškumas.. Kaip supratau prieš vizitą pas gydytoją reikėtų būti pasidarius klizmutę unsure.gif  gyvenime nesu to dariusi.. Ar būtų geras toks mano apmastytas variantas: nusipirkt Microlax klizmutę, pasidaryti ją ryte maždaug apie 6,30 (nes 7 jau turiu išvažiuot iš namų), o vizitas paskirtas man 8,45. Kaip manote, ar visų pirma pakankama bus ta klizmutė prieš apžiūrą ryte? Spėsiu aš per pusvalandį viską "išsivalyti" kaip sakant ir paskui be problemų atlikti apžiūrą pas proktologą?  o gal geriau daryti normalią klizmą (su vandeniu 1,5 l) iš vakaro? Pagelbėkite prašau neišmanančiai šiame reikale ..

Keista..pirma karta girdziu apie klizmutes g.gif
pirmo nestumo metu (o tai buvo pries 4 metus ax.gif teko eiti pas proktologe, nes buvo problemu.. ir ne karta ejau... bet nei karto neliepe man klizmuotis (na manau, jeigu butu reikeje, butu pasakiusi, kad pries sekanti apsilankyma issiklizmuociau blush2.gif
Gal dabar kitokios taisykles, bet pries 4 metus nebuvo jokiu reikalavimu klizmuotis:)
Atsakyti
QUOTE(Yola @ 2011 12 11, 23:17)
sveika,
buvau pas proktologe neseniai

taigi, buvau is ryto, mazdaug panasu laiku, mane instruktavo gyd taip

jokios vakarenes nevalgyti
is ryto 2 microlax klizmutes
viena, mazdaug tolaiku kaip parasei, po 6ir pokokios 15 min antra, ziuresi kaip ten gausis,pajusi smile.gifsmile.gif
kazkiek issivalys po pirmos, o kazkiek po antros jei kazkas dar liks

sekmes

aciukas tau labai uz konsultacija 4u.gif
Atsakyti
Niekaip nesuprantu prie ko cia klizmutes-man pvz viduriai neuzkieteje. Pa proktologa buvau del mazgeliu po pirmojo gimdymo.Tai liepe sunkiai nekilnoti ir teptis tepaliuku,kai pradeda skaudeti apie astuonias dienas. Aisku,tas kilnojimas tai toks dalykas kurio niekaip neisvengsi,tuolab,kad po to karto jau antra syki pastojau,ir jau antra leliu turiu nesiot nestumo metu-na,uzpakaliuka nuplaut,namo parsinest,kai kojytes ne i ta puse eina ir t.t.tai db,per trecia nestuma atsirado dar papildomu mazgu ir sukietejo,aisku,skauda,sedet negaliu,bet va man idomu ar tokiu atveju zvakutes padeda,kai mazgai isorej. nes vyra pasiunciau,tai vaistinej zvakes dave
Atsakyti
Klizmutes tam, jei proktologas nores apziureti tiesiaja zarna. Zvakuts truputi palengvins simtomus, bet neisgydys.
Atsakyti
Gal kas zino Kaune proktologa moteri?

Buciau dekinga
4u.gif
Atsakyti
sweiki,
gal kas daresi vilniuje gk klinikoje lazerine hemorojaus operacija? liepos 10konsultacija.. ziuresim ka pasakys. mazgeliai viduje. tustinimosi metu labai skauda ir kraujuoja ir seip pastoviai skauda uzpakali biggrin.gif per du metus nei dietos, nei zwakutes, tepalai ar vaistai nepadejo g.gif gal gas turi patirties, ir gali papasakot, kaip "gyvenimas" po lazerines operacijos?
Atsakyti
QUOTE(rraassyte @ 2012 06 22, 10:07)
sweiki,
gal kas daresi vilniuje gk klinikoje lazerine hemorojaus operacija? liepos 10konsultacija.. ziuresim ka pasakys. mazgeliai viduje. tustinimosi metu labai skauda ir kraujuoja ir seip pastoviai skauda uzpakali biggrin.gif per du metus nei dietos, nei zwakutes, tepalai ar vaistai nepadejo g.gif gal gas turi patirties, ir gali papasakot, kaip "gyvenimas" po lazerines operacijos?

pabandykit šitoj temoj pasiskaitinėti, ten daugiau apie gydymą 4u.gif
Atsakyti
Ufff... jaučiu pasigavau ir aš šitą "gėrį" doh.gif Niekada neturėjau jokių problemų su tuom reikalu. Nėštumas jau 31 savaitėlė, tai jau pati pabaiga 7 mėnesiuko. Kažkaip duše prausiausi ir pajutau kad biškutį peršti, apsičiupinėjau, apsižiūrėjau su veidrodžiu, ogi matau kažkokia pūslytė mažytė doh.gif Eisiu ryt pas šeimos gydytoją, gal ką pasakys ar duos kokį siuntimą. Labai nesinori, kad pablogėtų, nes dabar tai jokių bėdų (apart to kad pats faktas labai nemalonus) nejaučiu. Tuštinuosi normalei, kiekvieną dieną, niekas neskauda, nekraujuoja. Valgau lyg ir normaliai. Nežinau nuo ko čia užėjo, gal biški prisisėdžiu per daug unsure.gif Labai tikiuosi greitai išsigydyti ir kad daugiau nebesusidursiu su šituom reikalu doh.gif
Atsakyti
Nu va apsilankiau pas šeimos daktarę. Pasirodo per anksti susirūpinau, nieko rimto nerado, net akmuo nuo širdies nusirito biggrin.gif Taip kad visoms rekomenduoju - būtinai nueikit pasirodyt gydytojui, nieko ten baisaus nedaro. Pas dantistą ar ginekologą procedūra ne ką mažiau "maloni" taip kad nėra ko bijot. Tiesa manęs pas proktologą nesiuntė, sakė po gimdymo dar ateit pasirodyt.
Atsakyti