QUOTE(Zubriuka @ 2012 02 15, 00:45)
Beje,
Reginiuk, suintrigavo mane tavo ideja su auto kedute. Macius cia taip nebuvau. Ir, zinok, cia ne tik kad negali taip, bet istatymiskai draudziama net. Labai nesaugu neva taip vezt. Anot amerikonu, reikia ant galines sedynes ir nusuktos nugara (aznt galiniu atlosu kabinasi tokie veidrodeliai, kad matytum ka veikia, kodel verkia ir pan). Ir reikia taip vezioti kol vaikas 20 poundu pasiekia (tai apie puse metu). Jei, pvz, policininkas sustabdytu ir pamatytu mane taip priekyje vaikiuka vezant, tai zinok, tureciau problemu su vaiku teisem. Ir jei dedi kedute bet kaip kitaip nei istatymas reguliuoja, jei neduok D kas atsitinka, avarija su paciom blogiausiom pasekmem, tai butum teisiamas kaip uz zmogzudyste... Ech taisykles ant taisykliu cia...
Na ir taisykles ten pas jus! Aisku saugumas yra saugumas,ir reikia laikytis keliu taisykliu!
Maniske labai megsta vaziuoti masinoj dazniausiai uzmiega,bet man priekyje ja yra patogiau vestis nei gale o ir leidziama
QUOTE(Avietina @ 2012 02 15, 07:42)
Labai net geros taisykles! Man siaubas ima pamacius, kaip teveliai kartais neatsakingai veza vaikus - ant keliu, vezimeliu lopsiuose - neprisegtas nei vaikas lopsyje, nei lopsys prie sedynes Jau sitaip deklaruojam, kad vaikus mylim, o va ju saugumu pasirupint nesugebam, nenorim? Ar isivaizduojam, kad jau mums tai niekad nieko nenutiks... Atsimenu, kaip pire keleta metu buvo rasyta apie auto avarija, kur zuvo keliu menesiu kudikelis tik del to, kad vaziavo ne vaikiskoje keduteje, o kedute tevai turejo....bagazineje

nu siaubas ne kitaip...
O tai, kad vaikas auto keduteje man uz nugaros verkia ir yra kazko nepatenkintas - na ir kas. Nuvesiu is tasko A i taska B ir nuraminsiu. Bet zinau, kad jis saugus vaziuoja. O saugumas - auksciau visko
Taip tu teisi saugumas yra svarbiausia,bet tikrai nemanau kad gale yra zymiai saugiau veziotis vaikus nei priekyje,nezinau kaip LT bet as dar nusipirkus tokius kablius kur kedute prirakini prie sedynes,o paskui tik dirzais yra labai saugu ir stabiai pastatyta,net is vietos nepajudinsi..svarbiausia kad oro pagalve butu isjungta kad avarijos atveju nesitrenktu i kedute ir neismestu vaiko is jos ir neprispaustu prie kedes..Taip kaip LT visi vazineja tai man butu baisu veziotis vaika priekyje,sumacheriu salis kazkokia uztai avaringumas beveik didziausias is europos saliu

Pernai pasiemiau brolio masina iki bazes nuvaziuot tai galvojau mane sudauzys is visu pusiu jokio kulturingumo vairuojant,posukiu rodymas isvis beveik negalioja svarbu sustojus aprekti kad boba uz vairo tai mirtis alyvose
Uk tuo atzvilgiu labai gerai visi vairuotojai mandagus laikosi keliu eismo taisykliu
QUOTE(liepa7 @ 2012 02 15, 08:56)
Na, o mes po TA : sveriam 6600 g (+600) ir 65 cm (+3 cm) --busim prie coliukiu

vit.D po 5 lasiukus skyre ir leido duot palaizyt pagremzto obuoliuko ar banano...tik naudos is ju......

kita men jau turbut pradesim darzovienes bandyt. skiepa uzverkem ir gavom siuntima pas reabilitologa, nes stipriai sukam galvyte i viena puse--matyt masazu ar mankstu reiks.
pati pasidariau HBG =136
Va kaip augat merginos! Saunuoliukes..bet mes iki Tavo coliukes vistiek nedatraukiam mes dar coliuskesnes

Svarbu sveikute ir normaliai auga,o virssvoris nera gerai ir judeti sunkiau nepatogu
O kodel vit D po 5lasiukus?
Nu ir HB pas tave,saunuole mamukai!
QUOTE(frige1 @ 2012 02 15, 09:42)
as tai su dukryte sedziu gale(ji aisku autokedutej

),o priekis uzleistas vyrams

tik va nezinojau,kad reikia tas pagalves isjungt,kai i prieki dedi,reikes vyrui sakyt
teisngai vyrai priekyje mergytes gale
Jo butinai reikia isjungti
Labas rytas,
Miegojom gerai 7val be kelimosi
Uzdavus buvau klausimuka del zagsejimo,niekas nepasidalinot su manim
Ar jusu vaikuciai zagsi po garsaus ir ilgo juoko??? Maniske beveik visada.net bijau juokinti
Ir dar mano princese labai nemegsta oro voniu max 1,5val ir viskas..Ka jus darot?Kaip sudominat pabuti nuogiukais
Imetu foto