Įkraunama...
Įkraunama...

Mamyčių ir mažylių namelis

labas rytas mamytes 4u.gif
Irute,aciu uz namelius 4u.gif
Zubriuka,su menesiukais tavo grazuolytes wub.gif wub.gif Idomiai ten pas jus su tais veziojimais...as tai su dukryte sedziu gale(ji aisku autokedutej mirksiukas.gif ),o priekis uzleistas vyrams biggrin.gif tik va nezinojau,kad reikia tas pagalves isjungt,kai i prieki dedi,reikes vyrui sakyt unsure.gif
Atsakyti
ZUBRIUKA, KRISTUCIUKE,su menesiukais jusu vaikucius 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2012 02 15, 10:56)
Levandut, aaauuuu!!
Skaitet???... blink.gif
http://www.supermama...?...4364&st=312

siulyciau pakeist fotki.com slaptazodi--del saugumo 4u.gif

Sutvarkysiu ir visoms mamytems kurios yra albume atsiusiu nauja slaptazodi smile.gif

Taip pat :

VIISOS NAUJOS MAMOS NORINCIOS PAKLIUTI I SARASIUKA SIUSKITE DUOMENYS MAN I AZ KITOJE TEMOE ITRAUKSIU
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif
mes vazinejam,kaip priklauso,abu gale,pradzioje veidukais i auto bagazines puse,o dabar jau kaip "zmones" lotuliukas.gif viska matom veidukais i prieki biggrin.gif frige- jus kaip idomiai biggrin.gif g.gif o kodel taip,ar vaikui nesaugiau gale?
Atsakyti
Labuka

Aciu Irutei uz namucius.

Nu bet ot buna zmoniu, as galvoju , kad su galva negerai arba ka nors seke ir bais norejo viska zinoti. Ir prisigalvojo visokiu nesamoniu. Siulycia nedalint slaptazodzio i kaire, i desine. Nes juk ten musu leliukai, nesinoretu kur nors ju dar pamatyti.
Atsakyti
Sveikutes,
Del saugaus vaziavimo,mano vyresnele nuo pat pirmu dienu masinoje laabai prastai vaziuoja,buvo metas kai tik isedus i masina vaikas net klykia,ka jau kalbet apie sedejima keduteje,vaziuodavom tik labai trumpus atstumus ir tik man ant keliu,apie tolimesne kelione net mintes neturejom.Keduteje pradejo vaziuoti tik nuo 2metuku ir tik sedint priekyje.Priezastis viso to buvo-pykinimas,pasirodo ja nuo pat pradziu pykindavo uztai ir buvo taip prastai su vaziavimu.Netgi dabar vaziuojant i kaima kiekvienu kartu vemia doh.gif .Ne megeja ir dabar vaziuoti,dazniausiai reikia kazkuo sudominti norint isisodinti i masina.
Mazyte nuo pirmu dienu vaziuoja savo auto keduteje,pasodinta gale,vaziuojam be problemu.

Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2012 02 15, 12:40)
liepa, su gera TA jus! 4u.gif Na ir kas, kad coliuke, juk svarbiausia ne dydys mergaitei, o grozis, o jau taviske tai tikra grazuoliuke wub.gif

Aciu... ax.gif ax.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Lana33 @ 2012 02 15, 12:41)
1. Sveikinu su puikia TA thumbup.gif Visai ne cuoliukes rolleyes.gif
2. Mano panele irgi sukdavo dalva i kaire puse,gavom kursa 10 kartu masaziuka,na ir padejo sakyciau ax.gif lig nesuka daugiau smile.gif pas mus ir kairi kumstuka stipriau spausdavo(as tai nepastebejau net ) ,tai sake,kad kaire puse isitempus,net volelius nesiojom kumstukuose,kad nespaustu taip ,pora savaiciu unsure.gif

1. Aciuks mirksiukas.gif wub.gif
2. o tai saunu, kad veiksmingi masaziukai buvo bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(TITA777 @ 2012 02 15, 13:16)
Nu bet ot buna zmoniu, as galvoju , kad su galva negerai arba ka nors seke ir bais norejo viska zinoti. Ir prisigalvojo visokiu nesamoniu. Siulycia nedalint slaptazodzio i kaire, i desine. Nes juk ten musu leliukai, nesinoretu kur nors ju dar pamatyti.

drinks_cheers.gif gerai kad "tokia " neatsikrauste i musu nestukiu skyrely unsure.gif
patologija ryski....
Papildyta:
QUOTE(Liepuzele21 @ 2012 02 15, 13:43)
Sveikutes,...
Priezastis viso to buvo-pykinimas,pasirodo ja nuo pat pradziu pykindavo uztai ir buvo taip prastai su vaziavimu.Netgi dabar vaziuojant i kaima kiekvienu kartu vemia  doh.gif  .Ne megeja ir dabar vaziuoti,dazniausiai reikia kazkuo sudominti norint isisodinti i masina.

Vargsiuke... o pasakyti tai negalejo aisku tada... unsure.gif
as irgi tokia buvau vaikystej.....bet dabar labai megstu vairuoti masina thumbup.gif ir dirbu transporto imoneje su furom biggrin.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2012 02 15, 00:45)

Beje, Reginiuk, suintrigavo mane tavo ideja su auto kedute. Macius cia taip nebuvau. Ir, zinok, cia ne tik kad negali taip, bet istatymiskai draudziama net. Labai nesaugu neva taip vezt. Anot amerikonu, reikia ant galines sedynes ir nusuktos nugara (aznt galiniu atlosu kabinasi tokie veidrodeliai, kad matytum ka veikia, kodel verkia ir pan). Ir reikia taip vezioti kol vaikas 20 poundu pasiekia (tai apie puse metu). Jei, pvz, policininkas sustabdytu ir pamatytu mane taip priekyje vaikiuka vezant, tai zinok, tureciau problemu su vaiku teisem. Ir jei dedi kedute bet kaip kitaip nei istatymas reguliuoja, jei neduok D kas atsitinka, avarija su paciom blogiausiom pasekmem, tai butum teisiamas kaip uz zmogzudyste... Ech taisykles ant taisykliu cia...

Na ir taisykles ten pas jus! Aisku saugumas yra saugumas,ir reikia laikytis keliu taisykliu!
Maniske labai megsta vaziuoti masinoj dazniausiai uzmiega,bet man priekyje ja yra patogiau vestis nei gale o ir leidziama ax.gif

QUOTE(Avietina @ 2012 02 15, 07:42)
Labai net geros taisykles! Man siaubas ima pamacius, kaip teveliai kartais neatsakingai veza vaikus - ant keliu, vezimeliu lopsiuose - neprisegtas nei vaikas lopsyje, nei lopsys prie sedynes Jau sitaip deklaruojam, kad vaikus mylim, o va ju saugumu pasirupint nesugebam, nenorim? Ar isivaizduojam, kad jau mums tai niekad nieko nenutiks... Atsimenu, kaip pire keleta metu buvo rasyta apie auto avarija, kur zuvo keliu menesiu kudikelis tik del to, kad vaziavo ne vaikiskoje keduteje, o kedute tevai turejo....bagazineje doh.gif nu siaubas ne kitaip...
O tai, kad vaikas auto keduteje man uz nugaros verkia ir yra kazko nepatenkintas - na ir kas. Nuvesiu is tasko A i taska B ir nuraminsiu. Bet zinau, kad jis saugus vaziuoja. O saugumas - auksciau visko

Taip tu teisi saugumas yra svarbiausia,bet tikrai nemanau kad gale yra zymiai saugiau veziotis vaikus nei priekyje,nezinau kaip LT bet as dar nusipirkus tokius kablius kur kedute prirakini prie sedynes,o paskui tik dirzais yra labai saugu ir stabiai pastatyta,net is vietos nepajudinsi..svarbiausia kad oro pagalve butu isjungta kad avarijos atveju nesitrenktu i kedute ir neismestu vaiko is jos ir neprispaustu prie kedes..Taip kaip LT visi vazineja tai man butu baisu veziotis vaika priekyje,sumacheriu salis kazkokia uztai avaringumas beveik didziausias is europos saliu doh.gif Pernai pasiemiau brolio masina iki bazes nuvaziuot tai galvojau mane sudauzys is visu pusiu jokio kulturingumo vairuojant,posukiu rodymas isvis beveik negalioja svarbu sustojus aprekti kad boba uz vairo tai mirtis alyvose doh.gif
Uk tuo atzvilgiu labai gerai visi vairuotojai mandagus laikosi keliu eismo taisykliu 4u.gif

QUOTE(liepa7 @ 2012 02 15, 08:56)

Na, o mes po TA : sveriam 6600 g (+600) ir 65 cm (+3 cm) --busim prie coliukiu    biggrin.gif vit.D po 5 lasiukus skyre ir leido duot palaizyt pagremzto obuoliuko ar banano...tik naudos is ju...... doh.gif kita men jau turbut pradesim darzovienes bandyt. skiepa uzverkem ir gavom siuntima pas reabilitologa, nes stipriai sukam galvyte i viena puse--matyt masazu ar mankstu reiks.
pati pasidariau HBG =136  thumbup.gif 

Va kaip augat merginos! Saunuoliukes..bet mes iki Tavo coliukes vistiek nedatraukiam mes dar coliuskesnes tongue.gif Svarbu sveikute ir normaliai auga,o virssvoris nera gerai ir judeti sunkiau nepatogu lotuliukas.gif
O kodel vit D po 5lasiukus?
Nu ir HB pas tave,saunuole mamukai!

QUOTE(frige1 @ 2012 02 15, 09:42)
as tai su dukryte sedziu gale(ji aisku autokedutej mirksiukas.gif ),o priekis uzleistas vyrams biggrin.gif tik va nezinojau,kad reikia tas pagalves isjungt,kai i prieki dedi,reikes vyrui sakyt

teisngai vyrai priekyje mergytes gale mirksiukas.gif
Jo butinai reikia isjungti smile.gif

Labas rytas,
Miegojom gerai 7val be kelimosi thumbup.gif
Uzdavus buvau klausimuka del zagsejimo,niekas nepasidalinot su manim verysad.gif
Ar jusu vaikuciai zagsi po garsaus ir ilgo juoko??? Maniske beveik visada.net bijau juokinti unsure.gif
Ir dar mano princese labai nemegsta oro voniu max 1,5val ir viskas..Ka jus darot?Kaip sudominat pabuti nuogiukais ax.gif

Imetu foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(frige1 @ 2012 02 15, 12:42)
labas rytas mamytes 4u.gif
Irute,aciu uz namelius 4u.gif
Zubriuka,su menesiukais tavo grazuolytes wub.gif  wub.gif Idomiai ten pas jus su tais veziojimais...as tai su dukryte sedziu gale(ji aisku autokedutej mirksiukas.gif ),o priekis uzleistas vyrams biggrin.gif tik va nezinojau,kad reikia tas pagalves isjungt,kai i prieki dedi,reikes vyrui sakyt unsure.gif

Del pagalviu isjungimo, tai visur lipduku priklijuota - ir ant vaiku keduciu, ir ant automobilio duru, langu - nu kaip galima sito nezinot... doh.gif Juk oro pagalve suaugusiam gyvybe gali issaugoti, o vaikiuka kaip tik nuzudyt...
Man kazkaip keista, nusiperkam plauku dziovintuva, ir tai instrukcija pavartom, o cia vaiku saugumas... doh.gif Frige, as tavo vietoj sesciau prie vyro priekyje, o abu vaikus segciau i galine sedyne. Saugumas auksciau visko. Ir pagalves atjunginet nereiks. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2012 02 15, 14:30)
1. Ar jusu vaikuciai zagsi po garsaus ir ilgo juoko??? Maniske beveik visada.net bijau juokinti unsure.gif
2. Ir dar mano princese labai nemegsta oro voniu max 1,5val ir viskas..Ka jus darot?Kaip sudominat pabuti nuogiukais ax.gif

1. po juoko nepamenu, kad pradetu zagseti. Paprastai zagsi arba del to, kad vesu, arba del to,kad nori gerti. Nors maziukams ir be priezasties tie zagsuliukai dazni. As kai zagsedavo duodavau arba kruti, arba saukstuka vandens. Arba aprengdavau megztuka smile.gif
2. Na, 1,5 val ilgoka vonia jau...matyt susala. O tu pati bandei 1,5 val nuogu uzpakaliuku pabut guledama? smile.gif As tai viska matuoju pagal save - man tiek ilgai nepatiktu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija L. @ 2012 02 15, 12:01)
sveikos mamytes 4u.gif
mes vazinejam,kaip priklauso,abu gale,pradzioje veidukais i auto bagazines puse,o dabar jau kaip "zmones"  lotuliukas.gif  viska matom veidukais i prieki biggrin.gif  frige- jus kaip idomiai  biggrin.gif  g.gif  o kodel taip,ar vaikui nesaugiau gale?

man kazkaip taip geriau,kai abu matau ir dar turim tokia "problema",vyras labai aukstas ir savo sedyne labai atsislenka i gala,tai ten as dar isispraudziu,o jei kedute dedam,tai jis jau suspaustas,nepatogu vairuot ax.gif
Avietina,nematau cia ko stebetis,ne visi viska zino tongue.gif nemanau,kad jau ir tu jau viska taip zinai mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Aciu uz sveikinimus mergytes 4u.gif

Augam mes neblogai, vakar buvom TA, tai musu Vytenis yra 65 cm ugio ir sveria 7,6 kg, Gytis - 62 cm ir 6,8 kg, Austeja 58 cm ir 5,6 kg. Chebra nori sedet, stotis visokius bajerius isdarineja, juokiasi ant viso kambario nu nerealu.. bigsmile.gif wub.gif
5 men proga rodomes albume blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristuciuke: 15 vasario 2012 - 14:31
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2012 02 15, 14:30)
Va kaip augat merginos! Saunuoliukes..bet mes iki Tavo coliukes vistiek nedatraukiam mes dar coliuskesnes  tongue.gif Svarbu sveikute ir normaliai auga,o virssvoris nera gerai ir judeti sunkiau nepatogu  lotuliukas.gif
O kodel vit D po 5lasiukus?
Nu ir HB pas tave,saunuole mamukai!
Ir dar mano princese labai nemegsta oro voniu max 1,5val ir viskas..Ka jus darot?Kaip sudominat pabuti nuogiukais ax.gif

Aciu mirksiukas.gif o vit D mes gerdavom po 4-5 kas antra diena, tai dar biski delniukai dregni ir saulutes LT nera-tai 5 liepe.

1.5 val ir man atrodo daugokai g.gif -- mes bunam po 20 min bet dazniau mirksiukas.gif nes pas mus vesoka namie, salciai namo sienas tiek isalde, tai tik vonioj sita procedura atliekam.
o del zagsejimo--mums kai salta zagsim, tada sedam pirstines ant rankyciu, nes jos jau buna ledukai
Papildyta:
QUOTE(Kristuciuke @ 2012 02 15, 15:31)
Sveikos,

Aciu uz sveikinimus mergytes 4u.gif

Augam mes neblogai, vakar buvom TA, tai musu Vytenis yra 65 cm ugio ir sveria 7,6 kg, Gytis - 62 cm ir 6,8 kg, Austeja 58 cm ir 5,6 kg. Chebra nori sedet, stotis visokius bajerius isdarineja, juokiasi ant viso kambario nu nerealu.. bigsmile.gif  wub.gif
5 men proga rodomes albume blush2.gif

thumbup.gif thumbup.gif saunuoliukai trynukai !! bigsmile.gif einu apziuret foto
Atsakyti