QUOTE(Reginiukas.uk @ 2012 02 15, 13:30)
Na ir taisykles ten pas jus! Aisku saugumas yra saugumas,ir reikia laikytis keliu taisykliu!
Maniske labai megsta vaziuoti masinoj dazniausiai uzmiega,bet man priekyje ja yra patogiau vestis nei gale o ir leidziama
Taip tu teisi saugumas yra svarbiausia,bet tikrai nemanau kad gale yra zymiai saugiau veziotis vaikus nei priekyje,nezinau kaip LT bet as dar nusipirkus tokius kablius kur kedute prirakini prie sedynes,o paskui tik dirzais yra labai saugu ir stabiai pastatyta,net is vietos nepajudinsi..svarbiausia kad oro pagalve butu isjungta kad avarijos atveju nesitrenktu i kedute ir neismestu vaiko is jos ir neprispaustu prie kedes..Taip kaip LT visi vazineja tai man butu baisu veziotis vaika priekyje,sumacheriu salis kazkokia uztai avaringumas beveik didziausias is europos saliu

Pernai pasiemiau brolio masina iki bazes nuvaziuot tai galvojau mane sudauzys is visu pusiu jokio kulturingumo vairuojant,posukiu rodymas isvis beveik negalioja svarbu sustojus aprekti kad boba uz vairo tai mirtis alyvose
Uk tuo atzvilgiu labai gerai visi vairuotojai mandagus laikosi keliu eismo taisykliu
musu irgi viena kedute turi ta ASIS,kur saugiau,bet,deja,masinoj nera tu kabliu,kur kabintusi
o mano vyra zinok kaip tik erzina vairavimas cia

gal ten kur jus gyvenat maziau tu babaju ir juodziu,nes kaip tie vaziuoja,tai zinok ir man ne karta yra kiles noras islipt ir i dantis duot

(sorry uz issireiskima),tiek avariniu situaciju jie padaro,toks jausmas,kad jiems atrodo,kad tik vieni vaziuoja,o aplink nieko nera
Papildyta:QUOTE(Lietuva @ 2012 02 15, 15:18)
Aš tai negaliu atsitokėti paskaičiusi ir vis glavoju apie tą apsimetusią asmenybę, kur tiek visko išsigalvojo, slėpėsi po kitų veidais, vardais ir pan.

, aš apakus, kad žmonės gali taip elgtis...... kita vertus - gal jai iš tikro stogas nuvažiavo dėl negalėjimo turėti lėliuko .....jau nežinau nei ką galvoti

nu as irgi stebejausi kaip zmogus dar sumasto tokias nesamones daryt

as irgi savo stebuklu laukiau 9 metus ir ne viena musu tiek lauke,o gal ir daugiau,o kazkaip nesusimaste taip

gal ir busiu ziauri,bet cia man atrodo is neturejimo ka veikt