Įkraunama...
Įkraunama...

Mamyčių ir mažylių namelis

QUOTE(Reginiukas.uk @ 2012 02 15, 14:30)
Uzdavus buvau klausimuka del zagsejimo,niekas nepasidalinot su manim  verysad.gif
Ar jusu vaikuciai zagsi po garsaus ir ilgo juoko??? Maniske beveik visada.net bijau juokinti unsure.gif
Ir dar mano princese labai nemegsta oro voniu max 1,5val ir viskas..Ka jus darot?Kaip sudominat pabuti nuogiukais ax.gif

Mano vaikinukas irgi daznokai zagsi, dabar jau gal maziau, bet kai mazesnis buvo, tai tikrai daznai.
As irgi duodu vandenuko atsigerti, arba silciau aprengiu, arba panesioju ilgiau, jei zagsi po maistelio 4u.gif
Na ilgokos tos oro vonios pas tave tongue.gif Nors maniskis turbut galetu ir ilgiau isbuti, labai jau jam patinka buti nuoga dupce tongue.gif

O man siandien 12 c.d. Pasibaige mmm (kaip visada po gimdymo jos pagausejusios), o siandien pradejo teplioti (tokia kakavine spalva) unsure.gif Kas cia galetu buti? Jau mastau pas gydytoja uzsirasyt. Nei skausmo, nei nieko nera, tik isskyros su spalva blink.gif Cia turbut truputi ne i tema, tad sorry blush2.gif
Papildyta:
Kristuciuke, nuostabi trijule thumbup.gif
Reginiuk.uk, o jau tavo mergytes grozis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aš tai negaliu atsitokėti paskaičiusi ir vis glavoju apie tą apsimetusią asmenybę, kur tiek visko išsigalvojo, slėpėsi po kitų veidais, vardais ir pan. blink.gif , aš apakus, kad žmonės gali taip elgtis...... kita vertus - gal jai iš tikro stogas nuvažiavo dėl negalėjimo turėti lėliuko .....jau nežinau nei ką galvoti unsure.gif

man visų vaikiukai labai gražūs, tik aš jau visai nublondinėjau, nemoku pakomentuoti - nerandu kaip doh.gif
ir ačiū už jūsų gražius žodžius mūsų Saulutei wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 15 vasario 2012 - 15:21
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2012 02 15, 13:30)
Na ir taisykles ten pas jus! Aisku saugumas yra saugumas,ir reikia laikytis keliu taisykliu!
Maniske labai megsta vaziuoti masinoj dazniausiai uzmiega,bet man priekyje ja yra patogiau vestis nei gale o ir leidziama ax.gif
Taip tu teisi saugumas yra svarbiausia,bet tikrai nemanau kad gale yra zymiai saugiau veziotis vaikus nei priekyje,nezinau kaip LT bet as dar nusipirkus tokius kablius kur kedute prirakini prie sedynes,o paskui tik dirzais yra labai saugu ir stabiai pastatyta,net is vietos nepajudinsi..svarbiausia kad oro pagalve butu isjungta kad avarijos atveju nesitrenktu i kedute ir neismestu vaiko is jos ir neprispaustu prie kedes..Taip kaip LT visi vazineja tai man butu baisu veziotis vaika priekyje,sumacheriu salis kazkokia uztai avaringumas beveik didziausias is europos saliu doh.gif Pernai pasiemiau brolio masina iki bazes nuvaziuot tai galvojau mane sudauzys is visu pusiu jokio kulturingumo vairuojant,posukiu rodymas isvis beveik negalioja svarbu sustojus aprekti kad boba uz vairo tai mirtis alyvose doh.gif
Uk tuo atzvilgiu labai gerai visi vairuotojai mandagus laikosi keliu eismo taisykliu 4u.gif

musu irgi viena kedute turi ta ASIS,kur saugiau,bet,deja,masinoj nera tu kabliu,kur kabintusi verysad.gif
o mano vyra zinok kaip tik erzina vairavimas cia mirksiukas.gif gal ten kur jus gyvenat maziau tu babaju ir juodziu,nes kaip tie vaziuoja,tai zinok ir man ne karta yra kiles noras islipt ir i dantis duot blush2.gif (sorry uz issireiskima),tiek avariniu situaciju jie padaro,toks jausmas,kad jiems atrodo,kad tik vieni vaziuoja,o aplink nieko nera doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Lietuva @ 2012 02 15, 15:18)
Aš tai negaliu atsitokėti paskaičiusi ir vis glavoju apie tą apsimetusią asmenybę, kur tiek visko išsigalvojo, slėpėsi po kitų veidais, vardais ir pan.  blink.gif , aš apakus, kad žmonės gali taip elgtis...... kita vertus - gal jai iš tikro stogas nuvažiavo dėl negalėjimo turėti lėliuko .....jau nežinau nei ką galvoti  unsure.gif

nu as irgi stebejausi kaip zmogus dar sumasto tokias nesamones daryt doh.gif doh.gif as irgi savo stebuklu laukiau 9 metus ir ne viena musu tiek lauke,o gal ir daugiau,o kazkaip nesusimaste taip schmoll.gif schmoll.gif gal ir busiu ziauri,bet cia man atrodo is neturejimo ka veikt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Avietina @ 2012 02 15, 12:10)

1. po juoko nepamenu, kad pradetu zagseti. Paprastai zagsi arba del to, kad vesu, arba del to,kad nori gerti. Nors maziukams ir be priezasties tie zagsuliukai dazni. As kai zagsedavo duodavau arba kruti, arba saukstuka vandens. Arba aprengdavau megztuka smile.gif
2. Na, 1,5 val ilgoka vonia jau...matyt susala. O tu pati bandei 1,5 val nuogu uzpakaliuku pabut guledama? smile.gif As tai viska matuoju pagal save - man tiek ilgai nepatiktu smile.gif

2.Na nemanau kad saltoka nes pries tai darydama prisildau namus buna apie 24-25C nenori tik del to kad nebepatinka guleti,nori daugiau buti ant ranku arba lovytei kur ydomiau lotuliukas.gif

QUOTE(frige1 @ 2012 02 15, 14:42)
musu irgi viena kedute turi ta ASIS,kur saugiau,bet,deja,masinoj nera tu kabliu,kur kabintusi verysad.gif
o mano vyra zinok kaip tik erzina vairavimas cia mirksiukas.gif gal ten kur jus gyvenat maziau tu babaju ir juodziu,nes kaip tie vaziuoja,tai zinok ir man ne karta yra kiles noras islipt ir i dantis duot blush2.gif (sorry uz issireiskima),tiek avariniu situaciju jie padaro,toks jausmas,kad jiems atrodo,kad tik vieni vaziuoja,o aplink nieko nera doh.gif 

Na mane irgi kartais nervina flegmatikai arba babajai uz vairo nemokantys vaziuot,bet pas jus ten Londone tai isvis doh.gif teko i mokslus pavazinet 4men i sav po 3k tai galvojau nusisausiu ir tuos babajus kartu doh.gif Kulyuros jokios ir praleisti niekas nenori tik patys lenda..na aiksu Sostine nera ka noret visi visur skuba lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2012 02 15, 17:05)
2.Na nemanau kad saltoka nes pries tai darydama prisildau namus buna apie 24-25C nenori tik del to kad nebepatinka guleti,nori daugiau buti ant ranku arba lovytei kur ydomiau  lotuliukas.gif

as irgi taip prisisildzius duodu pasigulinet,tik dar uzdengiu toki merliuka dideli,bet irgi valandele isbuna ir pradeda nervintis smile.gif matyt nusibosta tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti
nu ka vel nauji namukai 4u.gif
Atsakyti
Labuka, mamytes! 4u.gif

Tik speju perskaityt ka priraset, pacituot nebe unsure.gif Mazoji vis ant kruties blush2.gif

Visoms siunciam geru dienu! wub.gif

Irute, aciu uz namucius! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2012 02 15, 12:56)
kukulka, o kaip ten baseine tvarka: kaip speji aprengt kudiki ir pati apsirengt? ar kas paziuri, ar reikia tecio? ir turbut reikia spec.maudymosi kelnaiciu vaikuciui g.gif

As einu su MB, jis paziuri maziuka, kol as prausiuosi 4u.gif Kurios ateina vienos, paziuri sesele mirksiukas.gif Reikia maudymosi sauskelniu "Little swimmers" - visur yra pirkti, o tau reikia galvos kepureles kaip ir nestukei 4u.gif

ACIU UZ SLAPUKA! 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
bandau ir as listi i dienos sviesa pas jus biggrin.gif niekaip nesuprantu kaip jus mamytes viska spejat? ir leliukais pasirupinat ir SM tiek daug bendraujat? as iki nestumo ir nestuke turejau laiko SM, bet dbar visa laika mazylei tenka skirti, tai tik kol ji miega paskaitineju kaip jus gyvenat, o parasyt nebespeju, nes spokiukas nubunda ir mamytes demesio reikalauja wub.gif labai aciu visoms uz pagyras musu mergytei fotki albumiuke 4u.gif 4u.gif 4u.gif

daugiau nepamenu ka norejau komentuoti, tik kaip ir visos pasigedau Levandos unsure.gif rolleyes.gif maciau Damute jau irgi aktyviau bendrauti pradejai thumbup.gif

QUOTE(Lietuva @ 2012 02 15, 17:18)
Aš tai negaliu atsitokėti paskaičiusi ir vis glavoju apie tą apsimetusią asmenybę, kur tiek visko išsigalvojo, slėpėsi po kitų veidais, vardais ir pan.  blink.gif , aš apakus, kad žmonės gali taip elgtis...... kita vertus - gal jai iš tikro stogas nuvažiavo dėl negalėjimo turėti lėliuko .....jau nežinau nei ką galvoti  unsure.gif

tai, kad dabar kiek skatau tai ne viena cia tokia buvo, arba cia visur ta pati, nes ir 2011 balandinukuose ir lakritinukuose, ir 2012 kovinukuose tokiu buvo doh.gif tai idomu cia ta pati ar daugiau tokiu nestabilios psichikos yra g.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
tylu kazko cia pas mus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(frige1 @ 2012 02 16, 11:32)
labas rytas 4u.gif
tylu kazko cia pas mus unsure.gif

iseigine gi snd LT - tai visos mamos su mazyliais ir MB laika leidzia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(2Lviename @ 2012 02 16, 10:34)
iseigine gi snd LT - tai visos mamos su mazyliais ir MB laika leidzia smile.gif

ot lietuve vadinasi esu blush2.gif biggrin.gif aisku tada,kur visos dinge ax.gif
Atsakyti