IUI ligoniu kasos nekompensuoja. Pas mus valstybe nevaisingumo dar nelaiko liga, todel lieka tik privacios klinikos ir tik uz savus pinigelius
QUOTE(maltakava @ 2012 02 21, 14:21)
O kokios pas jus bedeles jei ne paslaptis?Ir labai jau butu smalsu suzinot kiek jums IUI pinigeliu kainuos?O sitos proceduros ligoniu kasos tikriausiai nei kiek nedengia?Na pvz jei ligoninei daraisi,o ne privacioj klinikoj?
Bėdelių realiai nėra, MV turtas truputi prastas, tiksliau judrumas, bet pagal naujas normas tai pas ji viskas super
Nevaisingumo gydimas Lietuvoje iš vis nekompensuojamas, nei vaistais nei procedūros, nes nėra jokio įstatymo vis dar priimto.
IUI poliklinikose net nedaro, ji galima tik vaisingumo klinikose pasidaryti.
Vieno IUI kaina priklauso nuo to kiek ir kokių vaistų reikės, kiek vizitų ir t.t. Jeigu natūraliame cikle tai 700Lt kažkur, jeigu stimuliuotam apie 1500Lt kainuoja.
QUOTE(Comma @ 2012 02 21, 14:29)
IUI ligoniu kasos nekompensuoja. Pas mus valstybe nevaisingumo dar nelaiko liga, todel lieka tik privacios klinikos ir tik uz savus pinigelius

Musu valstybe reiketu
QUOTE(Comma @ 2012 02 21, 14:43)
Oi tikrai butu faina
QUOTE(*chiquita* @ 2012 02 21, 14:31)
Bėdelių realiai nėra, MV turtas truputi prastas, tiksliau judrumas, bet pagal naujas normas tai pas ji viskas super 
Nevaisingumo gydimas Lietuvoje iš vis nekompensuojamas, nei vaistais nei procedūros, nes nėra jokio įstatymo vis dar priimto.
Vieno IUI kaina priklauso nuo to kiek ir kokių vaistų reikės, kiek vizitų ir t.t. Jeigu natūraliame cikle tai 700Lt kažkur, jeigu stimuliuotam apie 1500Lt kainuoja.
Labai nuosirdziai jums linkiu,kad jei darysite IUI,kad jis jums butu sekmingas.
Bet jau jusu avataro grazumas
QUOTE(Comma @ 2012 02 21, 14:06)
Ech... Labai jau i liudnumus krypstam
Man labai smagu ziureti i tavo tuos du zuikius
Man labai smagu ziureti i tavo tuos du zuikius
QUOTE(maltakava @ 2012 02 21, 14:48)
Labai nuosirdziai jums linkiu,kad jei darysite IUI,kad jis jums butu sekmingas.
Velykiškas mano avataras, pasipuošiau
Už palinkėjimus nedėkosiu
QUOTE(*chiquita* @ 2012 02 21, 13:53)
O visai apie velykas neuzsiminta
As irgi tokius linkejimus praleidziu - tipo nemaciau
QUOTE(Triunfante @ 2012 02 21, 16:54)
Kad tik jusu zodziai tiesiai Devui i ausi...
QUOTE(maltakava @ 2012 02 21, 19:57)
sveikos merginos grizusios
visoms kuo greiciau atsigauti ir toliau sekmingai planuoti.
na bet cia kiekvienos teise rinktis
bet as visada uz jus ir su jumis
QUOTE(sheila102 @ 2012 02 21, 19:24)
tik kazkaip keista kodel po LP ir histero taip iskart siulo stimuliuotis, juk daugelis gydytoju siulo bent tris men naturaliai pabandyti, o dazniausiai net pusmeti
juk po siu operaciju ten viska sujudina ir isjudina, kitoms tiek ir tetruksta
na as tai po LP tai iskart jokiu stimuliaciju net nebuciau sutikus, juk keli men nieko nepakeis, o va gal ims ir pavyks, kiek daug merginu po LP pastoja mano drauge ir ta po histero po keliu men pastojo ir cia skaiciau ne viena tokia istorija
Nepamirskim amziaus faktoriaus
man gydytoja liepe pasirodyti po 3 ciklu