QUOTE(*Astraja* @ 2012 04 18, 08:31)
Laba
aš ką tik sulaukiau pirmųjų mmm po LP, jos atėjo laiku, mano ciklo LP neišderino, o va kitų mmm jau visiškai nelaukiu, nes planuojam
man irgi šalino cistas, operavęs gyd. paaiškino, kad dėl to ciklas gali išsiderinti...
o kitokių pojūčių be vėluojančių mmm nejauti?

gal visgi neplanuotas netyčiukas
ir kur čia tokios eilės pas gyd.? poliklinikoj?...
Na tikrai jokių kitų pojūčių, šiandien dar kad ramiau būtų pasidariau testuką, jis neigiamas.
Eilės čia Antakalnio poliklinikoj, lankausi pas Maziliauskienę, visada ten apie mėnesį reikia laukti eilės, o gal dar ir atostogavo ji, pas kitą kažkaip nenorėjau eiti. Kai užsirašiau tai buvau belaukianti antrųjų mmm, tai kaižkaip ir nepergyvenau kad tokia eilė, nes tiesiog norėjau tik pasitikrinti nueiti
Papildyta:
QUOTE(Lock @ 2012 04 18, 11:43)
Dėl rūbų klausiu, nes tarkim vakar išėjau su kelnėm, nu einant tai nieko, bet sėdant į mašina kažkaip spaustelėjo tos kelnės, suskaudo, tai turiu judėti atsargiai. Arba kažką kitko rengtis. Gal kokias pėdkelnes nespaudžiančias pilvo įsigyti reikia.
Na aš tai kokias 4 dienas su timpom vaikščiojau, ten jokių gumų spaudžiančių, ir tikrai patogu, o dabar dar kai oras jau sušylo tai ir lauke su jom nebus šalta. Man LP darė vasarį per tuos didžiuosius šalčius

tai jau kai keliavau į lauką, teko džinsus dėtis, nelabai malonu buvo, spaudė žaizdas, tai netgi sagutės neužseginėdavau